• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Atacan Alp 15 yaş

Vücut iyi hoş güzel yani.Yaşıtlarına göre üstünsün bu konuda bu kesin.BRAVO!!

Bu arda merak ettimde hocan neden ağırlık kaldırmna izin vermiyor ?
Bu ağırlar ne tür ağırlık göğüs press-squat gibi flnmı?

Yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten iyi oldugumu duymak çok güzel bir şey :D Evet bunlara izin vermiyorlar bir de Dumbbell ile yapılan hareketlere ama baska bir hocamda yapabilirsin diyor napıcamı şaşırdım bende.Kaldırsammı kaldırmasammı bilmiyorum nasıl yapıyım sizce ?

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim gerçekten mutluyum şuan yarın salona gideceğim sizce dambıl kaldırmaya basliyimmi ? agırlık kaldırmaya baslarsamda hangi hareketleri yapıyım yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

Yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten iyi oldugumu duymak çok güzel bir şey :D Evet bunlara izin vermiyorlar bir de Dumbbell ile yapılan hareketlere ama baska bir hocamda yapabilirsin diyor napıcamı şaşırdım bende.Kaldırsammı kaldırmasammı bilmiyorum nasıl yapıyım sizce ?

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim gerçekten mutluyum şuan yarın salona gideceğim sizce dambıl kaldırmaya basliyimmi ? agırlık kaldırmaya baslarsamda hangi hareketleri yapıyım yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...yanlar-icin-program-14-yas-ve-ustu-20050.html

ek olarak

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-yapilabilecek-calisma-programlari-66280.html

Son düzenleme:
Yerinde olsam 15 yaşıdna bu vücuda sahipken vgde yaparım.Fitness modelliğine kasmaya çalışırım.Omuzlarından anladığım kadarı ile vücudunun mezomorf olma ihtimali yüksek.Top gibi omuzların var.

Annenin babanın ve 15 yaşında olduğun için ağırlık kaldırmana izin vermeyen hocalarının elini öp

imrendim kardeşim, gerçekten önce aileni sonra seni tebrik ediyorum. başarıların devamını dilerim. açıkcası forumu kurt gibi araştırırsan ve bilgili bir hocanın yanında çalışırsan çok çok iyi yerlere geleceğinden şüphem yok

Çok teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınızdan dolayı forumu araştıracağım her zaman araştırıyorum zaten ihtiyacım olan bir çok şeyi öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum

Ah ah diyorum keşke beni de 5 yaşında yüzmeye vermiş olsalardı diye :) Çok şanslısın. Hem bu konuda hem de genetik olarak(sanırım :) ). Tavsiyem devam et bu şekilde zaten hocaların seni yönlendirecektir ama temelin gerçekten çok sağlam. Fitness a yöneldin mi çok iyi yerlere gelmen işten bile değil

aynı yaştayız senin vücüdu görünce benim vücuda ne denir merak etmeye başladım :)
ayriyetten gerçekten süper hacim kazanmış bir vücud gerçekten başarılı hatta süper başarılarının devamını dilerim

Back
Yukarı