Ayda Kaç Kg Kas Kazanırız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar baslıkdada okudugunuz gibi tahmini olarak bir bb ci ayda kaç kg kas kazanabilir , Düşük oldugunu biliyorum buda motivasyonumu kırıyo birde sizlerden dinliyeyim istedim.

Arkadaslar baslıkdada okudugunuz gibi tahmini olarak bir bb ci ayda kaç kg kas kazanabilir , Düşük oldugunu biliyorum buda motivasyonumu kırıyo birde sizlerden dinliyeyim istedim.
kası iyi parçalamaya yırtılacak dereceye getirmeye arnold gibi idman sırasında kusmaya ve bayılmaya kadar çalışıp duzgun de beslenırsen kazanırsın oranını bılmem

çok doğru bayağı göbekli bakımsız güçsüz olmuş vah vah :D
ne meraklısınız polemiğe bea
ben bu resimine göre yorum yapıyorum
O2bzbz.jpg

İlk yilinda toplam max 8kg kazabiliyorsun diye okumustum bir yerde. Bu da mukemmel beslenme ve optimum antrenman siddetiyle oluyor. Ayrica genetiginin de cok iyi olmasi lazim.
Normal bi insan icin 6kg desek, aylik ortalama 500gr olur.
Bu da max 500*3,7 + 500*0,4 = 2,050 kg vucut agirligi yapiyor. Daha fazlasi kesinlikle yag.
Ilerleyen yillarda kazanim dusuyor. Mesela 8,5,3,2,1 kg gibi.
Not: okudugum yazidan hatirladiklarimi yazdim, yanlisim olabilir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spora başlarken yağ oranımı bilmiyorum. 180 cm, 60 kilo falandım. 4.5 ayda 80 kilo oldum. Hemde yağ oranı %11. Hesaplayın kaç kilo kazanmışım. Bu tür konularda çok görüyorum böyle yok ayda imkansız şu kadar kazanamazsın yok şöyle yok böyle. Arkadaşım herkesin yapısı farklı. Kendileri gelişemeyince ee haliyle başkalarını da öyle görmek istiyorlar :D

Spora başlarken yağ oranımı bilmiyorum. 180 cm, 60 kilo falandım. 4.5 ayda 80 kilo oldum. Hemde yağ oranı %11. Hesaplayın kaç kilo kazanmışım. Bu tür konularda çok görüyorum böyle yok ayda imkansız şu kadar kazanamazsın yok şöyle yok böyle. Arkadaşım herkesin yapısı farklı. Kendileri gelişemeyince ee haliyle başkalarını da öyle görmek istiyorlar :D
Aynen herkese gore degisir bu durum

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Ki benim düzenli beslenme programım bile yok :) Günde kilomun 1.5 katı kadar protein bile almıyordum o zaman. Taş çatlasa 1 gr alıyordum.

Tamam da ilk aylarda gelisim zaten fazla oluyor, ayrica cok karb aldigin icin vucut su topluyor. 2-3 kg da yag alsan yine ayni hesaba geliyor. Gercekten iyi bir gelisim ama beklenmicek derecede degil.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genetik harikası falan değilim :) Şuan çok yemiyorum hatta günlük protein alımım kilomun 1 katı kadar bile değil :D Ama 78-79 kilo civarlarındayım şuan. Yani çok bir şey kaybetmiyorum yine. Ama yesem gelişiyorum orası ayrı ama yavaşladı artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı