pashaturks
Üye
Arkadaslar baslıkdada okudugunuz gibi tahmini olarak bir bb ci ayda kaç kg kas kazanabilir , Düşük oldugunu biliyorum buda motivasyonumu kırıyo birde sizlerden dinliyeyim istedim.
kası iyi parçalamaya yırtılacak dereceye getirmeye arnold gibi idman sırasında kusmaya ve bayılmaya kadar çalışıp duzgun de beslenırsen kazanırsın oranını bılmemArkadaslar baslıkdada okudugunuz gibi tahmini olarak bir bb ci ayda kaç kg kas kazanabilir , Düşük oldugunu biliyorum buda motivasyonumu kırıyo birde sizlerden dinliyeyim istedim.
Arkadaş Arnoldun yeni hali beni üzüyor ya göbekli mario gibi![]()
800 gr. mı ?Ortalama 800 gr falan
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
bende geçen gun vıdeosunu ızledım frumda biri paylaşmış alt yazılı adam öle diyor kusana kadar antreman vs
ee yaşlılık sporu bırakınca sönüyor insanhevesini almıştır herşeyden o zamanlarda o vucutla
![]()
ne meraklısınız polemiğe beaçok doğru bayağı göbekli bakımsız güçsüz olmuş vah vah![]()
ne meraklısınız polemiğe bea
valiyken çekilmiş eski bir fotoğraf şimdiki durumu çok iyi ayrıca amacım polemik değildi herkesi kendiniz gibi sanmayın
Aynen herkese gore degisir bu durumSpora başlarken yağ oranımı bilmiyorum. 180 cm, 60 kilo falandım. 4.5 ayda 80 kilo oldum. Hemde yağ oranı %11. Hesaplayın kaç kilo kazanmışım. Bu tür konularda çok görüyorum böyle yok ayda imkansız şu kadar kazanamazsın yok şöyle yok böyle. Arkadaşım herkesin yapısı farklı. Kendileri gelişemeyince ee haliyle başkalarını da öyle görmek istiyorlar![]()
Ki benim düzenli beslenme programım bile yokAynen herkese gore degisir bu durum
Beleşçi mi desem ballı mı desem bilemedimKi benim düzenli beslenme programım bile yokGünde kilomun 1.5 katı kadar protein bile almıyordum o zaman. Taş çatlasa 1 gr alıyordum.
Ki benim düzenli beslenme programım bile yokGünde kilomun 1.5 katı kadar protein bile almıyordum o zaman. Taş çatlasa 1 gr alıyordum.
Beleşçi mi desem ballı mı desem bilemedim