Büyüme hormonunu 20 kat arttıran diyet

Bugün facebookta abinin biri paylaştı IF adlı bi diyet büyüme hormonunu 20 kat uçuruyormuş. Kaslara anabolik patlama yapıyormuş. Hem kas yapmak için hemde boyu biraz daha uzatma için bu diyeti yapsam nasıl olur. Gelişim sağlarmıyım.

Bu diyeti yapıpta boy atan yada kas yapan arkadaş varmı?

Diyetin adi ne ketojenikmi ? Ayrica buyume hormonu tabiki cok iyidir ama 2. Plandadir uyurken falan isimize yarar insilun hormonu yani karbonidrat cok daha anoboliktir ve daha iyi hacim saglar

Hm dikkat etmemisim evet mantikli olabilir onun yerine 2 ogun yesek sabah 1500 calori aksam da 1500 kalori nasil olur acaba pazartesi deniyebilirim okul var malum eller hep biskuvilere kayiyo xd

İntermittent Fasting Diyeti
Diyetin ana mantığı gün içindeki 8 saatlik süreçte gereken kalorileri alıp diğer saatlerde aç kalıp büyüme hormonunu tavan yaptırmak ve yağ yakımını maximum dereceye çıkarmak
Bu dietin, daha doğrusu yaşam biçiminin detayı, onu bunu yeme şartı yok. Kendi macrolarınıza, kendi hedefinize göre belirlemeniz gerekiyor.
Burda hangi öğün olursa olsun antrenman sonrası kasların yapım ve onarımdan ve anabolik penceresinden faydalanılacağı için yüksek kalorili bir öğün yapmak önemli.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Yemekten once ve sonra icebilirsen soguk su ic veya sade soda karni sisirir tok tutar yanindada 2-3 avuc leblebi iyi gider.

Yemekten once ve sonra icebilirsen soguk su ic veya sade soda karni sisirir tok tutar yanindada 2-3 avuc leblebi iyi gider.
Valla bunlar bana çerez derler ya öyle birşey :D anlamadım gitti çok fazlada kalori yakmıyorum nerden geliyor bu yeme olayı anlamış değilim bu arada bol su içiyorum o konuda alışkanlık yaptım

1500-2000 kalorilik bi yemekten sonra ardindanda yarim 500-1000 ml su icip yemek yimeye devam etcek adam az sen dahilmisin bilmem xd

Mecbur bu iste bi yerlere gelmek istiyosan sayacaksin veya ona gore yiyeceksin IIFYM tarzi ne yersen ye ama belirledigin makrolarda ye acma pogca farketmez :)

Arkadaş önemli olan makro besinlerdir ister tek ögünde ye ister 6 ögünde ye.
Büyüme hormonu boy uzamasında önemli diye biliyorum. Gençlik döneminde bu diyetle büyüme hormonunu arttırsak boy uzamasına fayda sağlayabilirmiyiz. Yine bu hormon kas yapmak içinde önemli . Yani hem boy atıp hemde kas yaptıran bi diyetse süper demektir.

Back
Yukarı