Başlık Açma Süresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni üyelerin bazı forumlarımızda başlık açabilmeleri için beklemesi gerekiyor.
Nedenini bu başlığa bakıp öğrenebilirsiniz : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forumda-yeniyim-t10340.html

Bekleme süresi olmayan forumlarimiz:
- Kültür Sanat Bilim Seyahat
- Forum Hakkında
- Bayanlar Özel - Güzellik
- Bayanlar Özel - Fitness ve Antrenman
- Bayanlara Özel - Beslenme & Diyet
- Sağlık & Sakatlanma
- Kişisel Bakım
- Türkceye Çevirilen Yazilar
- Çeşitli Makaleler
- Marka Marka Besin Değerleri

1 gün bekleme süreli forumlarimiz:
- International Bodybuilding
- Dertleşme
- Konu Dışı
- Üye Videoları
- Üye Fotoları
- Güç Sporları
- Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı
- Supplementler
- Beslenme

3 gün bekleme süreli forumlarimiz:
- Antrenman Günlüğü
- Beslenme Günlüğü
- Yağ Yakımı Günlüğü
- Supplement Günlüğü
- Antrenman:Bodybuilding & Fitness
- Yeni Başlayanlar Bölümü
- Vücut Geliştirme Egzersiz Hareketleri

1 hafta bekleme süreli forumlarimiz:
- Duyurular
- Anabolic Steroidler
- Steroid Resimleri
- Püf noktalar

Not: Yeni üye olupta yanlış yere başlık açanların başlıkları silinir ve uyarı alırsınız.

Merhaba

Yeni başlayanlar kısmı içinde daha kısa süre yapılabilirmi.

Örnek 1 gün yada direk giriş

Merhaba

Yeni başlayanlar kısmı içinde daha kısa süre yapılabilirmi.

Örnek 1 gün yada direk giriş

yeni başlayanlar bölümüne açılan başlıkların birçoğu zaten forumda konuşulmuş konulardır..öncelikle arama yapıldığında sonuca ulaşılacak ve başlık kirliliği önlenmiş olacaktır.

Birde süre sınırı olmadan hiç başlık açamayacağımız yerleri yazsaydınız keşke

Konu açmakdan ziyade açılan konulara cevap da yazamıyoruz sanırım??

Forumda emeği geçen herkese teşekkurler.Sohbet te bilgilerde çok güzel

forumda yeniyim ve 4gün önce kayıt oldum fakat hala yeni başlayanlar bölümüne konu açamıyorum yardımcı olacak var mı?

bence birazcık yanlış olmuş yeni başlayanlar bölümü 3 gün bekleme fazla bana göre benim acil bir sorum var ve daha yeni üye oldum buraya güvendigim için burada paylasacagım ama 3 gün beklemek biraz fazla :S

bende bana yararlı olcak bı forum zannedıyodum bu uygulamada ne sımdı dacmalık! forum dıe acmasaydnz ozaman bu sıteyı bıdaha asla grmem!

ben siteyi sürekli takip ediyorum ama üye olmamıştım. bir program videosu için abone oldum onada yetkiniz yok diyor. nasıl oluyor bu, link görmek içindemi beklicez. bu bekleme durumunu çıkaran yetkili arkadaşlar bu konuyu tekrar düşünseniz iyi olur. beklemenin mantığı nedir insanı en çok sıkan bekleme durumu içinde olmak değilmidir. beklenen sürede ne değişiyor acaba. bana hiç mantıklı gelmedi...

ben siteyi sürekli takip ediyorum ama üye olmamıştım. bir program videosu için abone oldum onada yetkiniz yok diyor. nasıl oluyor bu, link görmek içindemi beklicez. bu bekleme durumunu çıkaran yetkili arkadaşlar bu konuyu tekrar düşünseniz iyi olur. beklemenin mantığı nedir insanı en çok sıkan bekleme durumu içinde olmak değilmidir. beklenen sürede ne değişiyor acaba. bana hiç mantıklı gelmedi...

site içeriğini görmekle ilgili bir bekleme süremiz yok..sadece bazı bölümlere başlık açılamıyor..

gayet dogru bi karar,kişi buraya gelecek bilgisini alacak gidecek . Sizin zorunuz ne ? Doğru bi karar. Teşekkürler BodyForumTr

bence bu kadar ciddi bir işe gönül verdiyseniz 3 gün çokta fazla değil bence uygulama gayet mantıklı bazıları benim işim acele hemen soru sorup çalışmak istiyorum diyor. galiba bu sporun sabır işi olduğunu bilmiyorlar. ben kendimi bildim bileli bu işin sevdalısıyım elimden geldiği kadarıyla çalıştım, bilinçli değildi pek ama öğrendiğim kadarıyla da bir şeyler yaptığıma inanıyorum. elimde fırsatım olsaydı yarışmalara gidecek kadar yapardım ama bizimki arkadaşlar arasındaki yarışmalarda kaldı :D neyse sözü çok uzatmak istemiyorum sitede yardımcı olan herkesin emeğini ellerine sağlık, tek dileyim soru sorduğumda ciddiye alınmak, onu da sitede gördüğüm kadarıyla herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor. herkese sağlıklı neşe dolu günler diliyorum...

Kusra bakmayın ama saçmalık. Yeni üye oldum ve yeni başlayanlar kısmına acilen bir konu açmam gerek. Şimdi ben 3 gün bekleyecek miyim ?

Kusra bakmayın ama saçmalık. Yeni üye oldum ve yeni başlayanlar kısmına acilen bir konu açmam gerek. Şimdi ben 3 gün bekleyecek miyim ?

vg yıllarınızı alacak bir serüvenken nasıl 3gün içinde çözülmesi gereken bir soruna sahip olabilirsiniz anlayamıyorum..

size önerim sabırlı olun, forumda arama yapın ve verdiğim linki inceleyin..emin olun cevabı bulacaksınız..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Back
Yukarı