vatoz_locos
Üye
bu arada bende çok zayifim, unutmussum yazmaya..
boyum 1.81 kilom 58 :S
Arkadaşlar açtıgım konu gerçekten tuttu sanırım herkes el attıbuna sevindim. yani geereksiz bir konu olmadıgına!! ozaman karışımımızı gece değilde sabah kahvaltıdan hemen sonra 100 gram yulaf ekleyip içersek iyi olur sanırım. yağlanmada olmaz zaten.Arkadaşlar ben yulaf mulaf kafaya taktım bu aralar! bana açıkça karışıma 100 gram yulaf eklersem ne gibi bir avantajlar getirir.ve ne faydalarını görürüm.yulaf kilo aldırırmı aldırmazmı açıklarmısınız??
bir yulaf paketi alıp besin degerlerine bakarsan ne katkısı oldugunu anında görecegine inanıyorum ama sen bakmadan ben söyliyeyim
yulaf kilo aldırmaz yulaf en dogal enerji kaynagıdır.özellikle basketciler bol tüketir vücutları büyük ve metabolizmaarı yavaş olmasından dolayı enerji saglamalrı gerekir genellikle yulaf yerler sabahları bi çok basketci arkadaşımın yaptıgı gibi
umarım açıklayıc olmuştur![]()
İş yerinde içmen daha doğru olacaktır..çok teşekkürler bonatschi! sanırım haklısın konu şimdi açığa çıktı.asıl amacım kaliteli kütle kazanmak.ama ben sabah işe gidiyorum 9 da ve aksam 6:30 gibi evde oluyorum.onun için 7 yada 7:30 gibi yemekteyim. yemekten 1 saat sonra az antreman yapıyorum. ozaman karışımımı ne zaman içeceğim? bence zaman kalmadı! gece 11 gibi içsem hemen yatağa giriyorum zaten.oysa bu bana kütle değil yağ kazandıracaktır! pekala en doğru zaman na zaman olabilir??? yemekten 1 saat sonra antremana başlarken içip antremana başlamak??? yada başka doğru olan öneri? kaliteli bir kütle için!!
karışıma çiğ yumurta katıp içmeni kesinlikle önermem..
sporda her seyin basında saglık gelir ve cig yumurta tüketiminin solmonella riskini kat kat artırdığını forumun birçok yerinde okuyabilirsin..
çok güzel bir konu, gerçekten güzel bilgiler var,
benim sorum sey olacakti..
simdi çig yumurta yememizi tavsiye etmiyorsunuz, tamam, yulaf'i sabahlari yememiz en mantiklisi, oda tamam, yulaf'i light süt'le ve bal'la karistirip içiyoruz.. buraya kadar anladim fakat 100 gram yulaf'i kaç gram süt'le ve kaç gram bal'la karistirmamizi tavsiye edersiniz??
sevgilerimle
bu arada bende çok zayifim, unutmussum yazmaya..
arkadaslar, yeni konu açmayim diye burada sorayim dedim ama hiç biriniz yanit vermedinizyok mu soruma cevap verebilecek birisi hehe
![]()
genlelme yapmamın nedeni ögrendigim egtim
nasıl
kadınların metabolizması bizimkinden yavaş tır bilgisini ögrendiysek
doguştan büyük kütleli insanların basketciler gibi 2 metre insanlarında normal boyutlarda ki insanlara göre metebolizması düşüktür bilgisini biyoloji derslerindn ögrendik.
tamam çok fark vardır demiyorum ama aynı da degildir tamam bu işte genetikte büyük rol oynuyo ama sadece örnekleme verdim.açıklamalrın için ise teşekkür ederim ...
ama, ne zaman? sabah 9 da işteyim,tabi düzenli kahvaltıyı yaparım+süt! öğleyin 12:30 gibi yemekteyim.aksam 7:00 yada buçuk gibi yemekteyim 1 saat sonra antreman!antremanım ise;1 gün çalışıp 1 gün dinlendirme... pekala antremana girerken içip girsem?>>> karışım+yulafı? yada bu kesinlikle sakıncalı diyecek olursanız. başka alternatifler sunalım!! tekrar dedğim gibi.. (amaç; iyi bir kütle kazanmak)
merhaba bu forumda yeniyim. bende bb yapmaya başladım. amacım vücudumu düzgün bir yapıya ulaştırmak. benim merak ettiğim ballı muzlu süt karışımını geceden evde hazırlayıp işe bir termosun içnde getirsek ve öğün aralarında içsek bir zararı yani besin kaybı olurmu?