• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

Federasyon yönetimi olarak yarışması yapılmayan kategori ve sıkletlerde sporcularımız mağdur edilmeyecek olup , 2013 yılında Antalya`da yapılan Türkiye şampiyonası ve 2013 yılı Avrupa şampiyonası sonuçları göz önüne alınarak , Federasyon yönetimi ve teknik kurul mili takımı belirleyecektir.
. Ayrica ben Genç erkekler Atletik Fizikte yarisicam sorun yok o yuzden.

Kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsunuz? Hangi steroidleri kullandınız?

Cok sagol.. Dusuncen icin 53 kilolardan 80 kusurlere cikmak bi hayli zor oldu .. Cok seylerden fedakarlik ettim . Butun parami nerdeyse spora yatirdim . Disari cikmadigim zamanlar cok oldu halada yasiyorum ayni sikintilari Turkiye'de spor yapmak gercekten maddi anlamda insani zorluyor..

bu sırttakı noktalar suplementtenmi yoksa dogustanmı

bu sırttakı noktalar suplementtenmi yoksa dogustanmı

Sivilceler donem donem cikiyor animal pak cikartiyo genelde ama 1000 mg c vitamini destegiyle sivilcenin cikmasini engelleyebiliorm ama almadigm zamanda cekilmism demek ki dogustan olan bisey yok kanka

teşekkürler güzel bir vücüt cidden tebrikler

İdolümsün abi yarışmada başarılar hakeden hakettiği yere gelir :)

Kür konusunda açık olmanızı ayrıca tebrik ederim, arada kür yaptınız mı deyince kür ne diyenler çıkıyor gel de gülme :).

Büyük emek var, çok güzel değişim estetik vücut. Tebrikler.

Kür konusunda açık olmanızı ayrıca tebrik ederim, arada kür yaptınız mı deyince kür ne diyenler çıkıyor gel de gülme :).

Büyük emek var, çok güzel değişim estetik vücut. Tebrikler.

Tesekkur ederim guzel yorumun icin..

Bugünkü kol antremanindan bir fotograf..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 1.171
Göğüs , triceps , biceps programınızı verebilirmisiniz?

Bench press 4x10-9-8-7 Dambil acis. 3x12 Dambil ust gogus 4x10-9-8-7 - Butterfly 3x12 ( ama bizim spor salonunda butterfly in farkli bi aleti var daha geriye aciliyo ismini bilmiyorum) sonra pull over 4x10 en sonda cable cross.. 3x12 ama degisiyo surekli ayni antremana bagli kalmiyorum - koldada oyle mesela bugun Jeff Seid 21 days out from USA's - YouTube bu antremani denedim iyi adamlarin iyi yerlerine bakip onlarin internetten antremanlari izleyip deniyorum genelde.. Bana uyani yapiyorum

sok eklediğin kol fotoğrafıda baya iyimiş kardeşim bicepsin peak i falan gayet iyi kol 41 değilde 42.5 43 falan duruyo definelik bu olsa gerek :)

sok eklediğin kol fotoğrafıda baya iyimiş kardeşim bicepsin peak i falan gayet iyi kol 41 değilde 42.5 43 falan duruyo definelik bu olsa gerek :)

Daha define olarak saymiyorum ben 1 ay sonra dahada iyi olucagini dusunuyorum. Umarim her sey istedigimiz gibi gider.. Sagol guzel yorumun icin..

Bu arada kanka demisim yanlis anlama . O sirada sanirim arkadasimla konusuyodum forumada telefondan giriyorum oyle yazmisim simdi farkettim :D

yok önemli değil ya sonuçta müslüman din kardeşiyiz :D devamını bekleriz pozların

Back
Yukarı