1 yıldır böyle yaklaşık. Ameliyat şartmı acaba ?Evet daha ilk evreleride olsa meme cikiyosa basursun aci ama gercek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neredeyse hiç acı yemem, en sevmediğim şeylerden biride asiti şeyleracıyı fazla abartma kardeşim bende bi oturuşta 1 kavanoz acı biber yerdim sonra böle okuyorum korktum bende de olur diye yemıyorum artık basur=acı orantısını ogrenınce vazgeçtim biber yemekten arada 1-2 tane asitli şeylerden uzak dur
ee nası oldu o öyleNeredeyse hiç acı yemem, en sevmediğim şeylerden biride asiti şeylerayda bir 1 bardak gazoz oda belki
1 yıldır var bu birde.
Krem normal kremmi ?Git bir eczaneden krem alıp birkaç hafta sür. Büyük ihtimalle geçer. Bol lifli gıda ye, bol su iç, kabız olma. Çok ağrı varsa dışkının kıvamını yumuşatıcı şuruplar vardır, yardımı dokunur.[DOUBLEPOST=1408302547][/DOUBLEPOST]He, daha da geçmezse evet, cerrahi. Ama çok ilerlememişse geçer.
Krem bildiğimiz ele sürülen kremlerden mi ?Bende de olmustu o seylerden
Krem almistim kisa surede gecmisti endise etme.
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Krem bildiğimiz ele sürülen kremlerden mi ?
Adını hatırlıyorsan söylersen çok sevaba geçerHayir eczaneye gidip durumu anlatip verdigi kremi almistim. O dedigin basit nemlendirici sadece.
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ne yaptı da geçti ?basur evet oda ikiye ayrılıyor iç ve dış seninki dış kardeşim oldu sıfır acı sıfır sıkıntı hiç dert etme
Ameliyatsız çözümü yok mu ?ameliyat![]()