BASUR MUYUM ?

Rigby

Üye
Arkadaşlar büyük hacetten sonra oturamayacak kadar kötü oluyorum. Ufak bir meme gibi bir şey var. Fakat 5-10 dk sonra geçiyor. Basur muyum sizce ?

acıyı fazla abartma kardeşim bende bi oturuşta 1 kavanoz acı biber yerdim sonra böle okuyorum korktum bende de olur diye yemıyorum artık basur=acı orantısını ogrenınce vazgeçtim biber yemekten arada 1-2 tane asitli şeylerden uzak dur

acıyı fazla abartma kardeşim bende bi oturuşta 1 kavanoz acı biber yerdim sonra böle okuyorum korktum bende de olur diye yemıyorum artık basur=acı orantısını ogrenınce vazgeçtim biber yemekten arada 1-2 tane asitli şeylerden uzak dur
Neredeyse hiç acı yemem, en sevmediğim şeylerden biride asiti şeyler :) ayda bir 1 bardak gazoz oda belki :) 1 yıldır var bu birde.

Ben aralikta ameliyatini oldum hem basur hem catlak vardi gulunc gelir ama bununda altinda buyuk olcude stres yatiyo ahah ayni zamanda yanlis diskilama aliskanligi yani ikinma ve susuzluk cok tetikler bunu bol su ic ic ki kabizlik hic olmasin ve sicak suya oturmak cok rahatlatir en cok ise yarayanda bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Git bir eczaneden krem alıp birkaç hafta sür. Büyük ihtimalle geçer. Bol lifli gıda ye, bol su iç, kabız olma. Çok ağrı varsa dışkının kıvamını yumuşatıcı şuruplar vardır, yardımı dokunur.[DOUBLEPOST=1408302547][/DOUBLEPOST]He, daha da geçmezse evet, cerrahi. Ama çok ilerlememişse geçer.

Git bir eczaneden krem alıp birkaç hafta sür. Büyük ihtimalle geçer. Bol lifli gıda ye, bol su iç, kabız olma. Çok ağrı varsa dışkının kıvamını yumuşatıcı şuruplar vardır, yardımı dokunur.[DOUBLEPOST=1408302547][/DOUBLEPOST]He, daha da geçmezse evet, cerrahi. Ama çok ilerlememişse geçer.
Krem normal kremmi ?

basur evet oda ikiye ayrılıyor iç ve dış seninki dış kardeşim oldu sıfır acı sıfır sıkıntı hiç dert etme

ameliyat vazgeçilmez sondur
ancak ben basurumla yaşarım dersen ayrı
sonuçta ölümcül bişe değil ama hayat sıtandartını düşürüyor

Back
Yukarı