Bekci
Üye
Abi 15 gr jelibon yaklaşık kaç adet oluyor ?
4 tane ayıcık jelibon(Haribo)10 gr geliyor 6 ayıcık 15 gr 8 ayıcık 20 gr.10 gr ı 34 kalori yapıyor 15 gr 52 kalori.
Kolay gelsin!!
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:42 ----------
kardesım sana ''helal olsun '' dıorum baska bse demıyorm.sen fark etmıyorsun ama bende yag oranın gayet ıyı baklavalar hafıften gorunumde kazanmıs yanı çok far var ılk fotonla..bende kh zalattım tamamen kesemıyoruz malasef proteını kasa tasımak ıcın kh onemlı.. mesela bende 3 gunde bır bulgur yıorm hıc bırsey yoksa fıstık yada yulaf yıyorum.gerçekten ıyı beslenıyosun suplemntlerın harıka ama bobregını bence cokama cok asırı yoruyosun.dedıgım gbı beslenmen ıyı mantar bende tuketmeye basladımm hergun aynı yemegı yemek ınsanı sıkıyor.ayrıca sevdıgın seylerı benı mgıbı 20-40 gun agzına vurmam ınan unutuyorsun.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:48 ----------
KH kesınce nıe kestın dıyorlar.proteın tozlarına bakın 1 ölçekte 4-5 gr karbonhıtrat var ve 30 gram proteın..demekkı proteın almak ıcın 4-5 kh yeterli..gerek yok fazlasına.
![]()
Sağol çiko nat!Dediğim gibi 22 ağustosta bitiyor diyetim ve bütün suplementlere 4 hafta mola whey bile almıcam.Antremman sadece barfix şınav tipi şeyler vücudumu dinlendiricem yani 4 hafta.Ayrıca diyet sonu tahlilleride yaptırıcam.