Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnciline Benc,,,,
Burda güneşi herzaman göremiyorum görüncede durum bu:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 461
  • image.jpg
    image.jpg
    181,2 KB · Görüntüleme: 436
  • image.jpg
    image.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 427
afiyet olsun abi, maşallahın var. :D hollandaya gıdınce bende aynı durumda olcam snaırım orda yaz yok :D

Abi masallah ya helal olsun supersin :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi yağ oranın kaçtı ?
Ve hedef nedir ?
Yağ oranını bilmiyorum +20 diye düşünüyorum.bu yaştan sonra hedef ikinci planda sağlık ilk planda,temmuz gibi diyete girip az buçuk define olmayı planlıyorum ,ne çıkarsa bahtıma dicem:)şu an ramazanla birlikte diyeti nasıl adapte edebilirim onun planlarını yapıyorum.Kaç kalori alınıcak nekadar protein,Kh ne yenicek bunların planlarını yapıyorum.

Karar verdim diyete giricem,yavas yavas diyet icin eksik suplementleri tamamliyim baslicam,diyet icin bir program olusmaya basladi kafamda.Bcaa,vitamin b ve multivitamin eksiklerim var,omega 3 de eklicem,tavsiyesi olan varsa tavsiyelere acigim diyette kullanilicak suplement konusunda.Yag yakic,L karnitin,cla v.s kullanmayi düsünmüyorum.eger bi ilerleme olamz ise diyetin ilerleyen zamanlarinda bunlardan birini ekleyebilirim ama baslangic asamasinda en azindan ilk 4 hafta yok.[DOUBLEPOST=1402265220][/DOUBLEPOST]@Sezginn-hedef felan sormustu yani hedef yag yakimi olucak ve %15 lere felan düsersem yag yakimindan sonra eylüle kadar bunu basari olarak kabul edebilirim,kilo olarakda 88-90 diyorum diyet sonunda.

Karar verdim diyete giricem,yavas yavas diyet icin eksik suplementleri tamamliyim baslicam,diyet icin bir program olusmaya basladi kafamda.Bcaa,vitamin b ve multivitamin eksiklerim var,omega 3 de eklicem,tavsiyesi olan varsa tavsiyelere acigim diyette kullanilicak suplement konusunda.Yag yakic,L karnitin,cla v.s kullanmayi düsünmüyorum.eger bi ilerleme olamz ise diyetin ilerleyen zamanlarinda bunlardan birini ekleyebilirim ama baslangic asamasinda en azindan ilk 4 hafta yok.[DOUBLEPOST=1402265220][/DOUBLEPOST]@Sezginn-hedef felan sormustu yani hedef yag yakimi olucak ve %15 lere felan düsersem yag yakimindan sonra eylüle kadar bunu basari olarak kabul edebilirim,kilo olarakda 88-90 diyorum diyet sonunda.

uygulamak istedigin bir diyet varmi? KH,pro, fat alimi nasil olucak?

uygulamak istedigin bir diyet varmi? KH,pro, fat alimi nasil olucak?
Evet var onu toparlamaya calisiyorum su anda makrolari felan ayarliyim kiloma boyuma göre burda hepsini paylasicam.diyet low carb olucak ama makrolari henüz tam kesinlestirmedim.kalori sayma olmucak gecen diyetimde kalori saymak beni mahvetti,sinirsel ve moralmen cökertti bu sefer kalori sayilmicak fix yenicek hergün.

BU seferki diyetime elma sirkesini mutlak adapte edicem,cok seyler okudum bu konuda ve sabahlari elma sirkesi,limon su karisimi denicem.[DOUBLEPOST=1402271428][/DOUBLEPOST]Antreman sistemimide diyete göre ayarlamam gerekicek,su anda her bölge haftada 2 giriliyordu ve antreman sürelerim uzundu,
yarindan itibaren ve diyetim boyunca söyle bir sistem deniycem.
haftada 5 antreman
Ptesi.biceps,triceps
sali:bacak komple
carsamba:off
Persembe,gögüs,triceps(triceps sadece 2 hareket,öldürme amacli)
Cuma:Sirt,biceps,biceps sadece 2 hareket öldürme amacli
C.tesi:omuz,trapez ve ardindan 5 set squat.[DOUBLEPOST=1402271626][/DOUBLEPOST]Böyle bir antreman sistemi düsünüyorum su anda 1saat 15 dakika olan antreman sürem 45-55 dakikaya düsücek bu sistem ile.
Son iki aydir calistigim sistemde karin antremanlari yoktu bu sistemde her antreman ardina karin eklenicek
Antreman sonrasi bcaa alinip kardio yapilicak,kardio konusundada henüz kararsizim nasil bir kardio uygulucagim konusunda HIIT mi?normal yürüyüsmü v.s v.s yorumlara acigim.[DOUBLEPOST=1402271679][/DOUBLEPOST]Kardioyu bacak antremaninin haricindeki günlerde düsünüyorum yani haftada 3 gün[DOUBLEPOST=1402271863][/DOUBLEPOST]Diyete baslama tarihi,bir aksilik cikmazsa 2 temmuz olucak insallah.[DOUBLEPOST=1402271984][/DOUBLEPOST]Bu süreye kadar suplement eksikleri tamamlanicak,yeni antreman sistemi denenip eksik fazla olan taraflar düzeltilicek.En önemli olan ise Mental olarak bu süreye kadar kendimi hazirlicam,en önemli konununda bu oldugunu düsünüyorum cünki bogazima düskün biri olarak mental olarak vücudumu hazir hissetmeliyim.[DOUBLEPOST=1402272030][/DOUBLEPOST]Fix neler yicegimi hazirliyim bu süreye kadar onuda burdan paylasirim makrolariyla beraber.

Son düzenleme:
Ben hedef sorunca birden diyete karar verdin abi :)
Elma sirkesini her sabah aç karnına almak zor olur be abi, limon su karışımına sirke ekleyip mi içmeyi düşünüyorsun?
Bayramı diyette geçiriceksin, zor olmasın kavurmalar tatlılar

Ben hedef sorunca birden diyete karar verdin abi :)
Elma sirkesini her sabah aç karnına almak zor olur be abi, limon su karışımına sirke ekleyip mi içmeyi düşünüyorsun?
Bayramı diyette geçiriceksin, zor olmasın kavurmalar tatlılar
Yok senin sormanla bir ala kası yok,kafamda. Hep vardı bir diyet düşüncesi önceki yazılarımdada bunu hep söylüyordum.tam zamanını kararlaştıramıyordum.şu an hazır değilim mesela başlamak için:)
Elme sirkesini. Denicem ama devam edermiyim bilmiyorum görücez:)
Doğru söylüyorsun ramazandı bayramdı kafamda oturtmaya çalışıyorum,ramazanda IF yapıp sonrası low carb a dönebilirim,diyorumya tam oturtamadım kafamda zamanla görücez.

Ha belli olmaz mental olarak hazır olmadığımı hissedersem ki bu çok önemli erteleyebilirim yeni yıla.[DOUBLEPOST=1402309107][/DOUBLEPOST]Sonuçta benim deniz vakti plaj vakti. Gibi bi acelem yok,kafama ne zaman eserse o zaman başlarım:)sahilde 6 lıları çıkarıp gezinmeyi siz gençlere bırakıyorum:)

sanırım hollandadasınız güneş az ama güneş gibi hollandalı kızlar fazla olduğu için sorun yok :) bu arada espirili yorumlarını okumak keyifli takip ediyorum günlüğünü

Son düzenleme:
Back
Yukarı