Bel Ölçünüz Ne Kadar?

Akıl Verebilicek Tecrübeli Abi Aranıyor :)

Arkadaşlar Bilgili Bi Abim Akıl Verrse Sevinirim <<<<<<<<<<
Kol: 31
Bel:78
Göyüs:90
Omus: 118
Boy: 185
Kilo:77

Zayıf Oldugumu Düşünüyorum Çırpı Gibi Görnyorm Biraz O Yzden Bodye Başlayıp Sekilli Bi Vücut Yapyım En Azndan Dyere Bodye Gitcem Ama Zayfım Sonuçta Biçimsiz Bi Görntü olurmu Veya Vucut Ölçülerm Düzelirmi Bide Zayıflarda Kas Yapınca Şu Kanatmı Bi Kas Var kİlolularda Kas Yapnca oralar Çok Çıkyo Güzel Görnyo Ama Zayıflarda Orası Ndn Hiç Yok Yada çok Az Bi Akl Vern Lütfen :S

Başlangıç 01.12.2011 :
Kol: 32
Göğüs: 99
Bel:118
Boy: 1.83
Kilo: 83.6
Yeni ölçülerim: 01.02.2012
Kol:33.2
Göğüs:95
Bel:94cm
Boy: 1.83
Kilo:77.5

1.80
74/75 kg
bel 80 cm civarı

yaklaşık 1 sene önce belim 110 cm civarıydı

geçen sene;
kg: 56ydı
112 omuz
98-100 göğüs
30-31 kol
72 ydi bel

fitness bıraktığım 6 ay süreçte ölçülerim düştü bel 78e kadar çıktı, sonra muay thai baslayınca tekrar 75-76 civarında.

şimdi
53kg
1.67- 1.69 boy
110 omuz
95-97 göğüs (nefes alış verişte etken)
28-29kol
75 bel

Son düzenleme:
boy 1.71 kilo 67 bel 76 yağ oranı %9

boyum 1.80
kilom 93 96 arası gidip geliyor
belim 110 küsürlerden 99 a düştü pantolonlar acayip şekilde düşüyor..kemerler eskiden 2. tokayken şuan 4. tokayı sıkıyorum..

Bana yardımcı olursanız sevinirim

Boyum : 1.60
Kilom : 57
Bel : 85

Karın kası yapmak istiyorum sizce İdeal belimin kaç cm olması lazım ?
Birde siz bu Beli ölçerken göbeği tam mı şişiriyorsunuz yoksa içeri mi çekiyorsunuz Birde ölçerken tam neresi ölçülcek göbek deliğin alt kısmı hemen ?

Birde siz bu Beli ölçerken göbeği tam mı şişiriyorsunuz yoksa içeri mi çekiyorsunuz Birde ölçerken tam neresi ölçülcek göbek deliğin alt kısmı hemen ?

Konunun sorusunu saptırıyorsunuz forumda araştırarak sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.Karın kası yapmak ile ideal belinizin kaç cm olması ne alaka? :D ideal bel diye birşey yok.Kişisel görüşüm boyunuza ve kilonuza göre belinizi iyi bir inceliğe getirerek üçgen vücut ve ona yakın görünümler güzel bir vücud görünüm sağlıyor bunun içinde boyunuza ve kilonuza oranla belinizin belli bir incelikte olmalı.Diğer soru ölçüyü belden alıcaksın dostum göbekten değil göbeği şişirme veya içe çekme işlevi yok kendini sıkmadan normal halinle alıcaksın bu konuyuda forumda aratarak rahatca bulabilirsin.Tabi ki göbek deliğinin daha aşağısından alınıcak bel ölçüsü :D

yaş 21
boy 181
bel 87 santimcik :) (az daha zorlasam göğüse yaklaşıcak.)

Back
Yukarı