Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

barla beraber 70 kg 8 tekrar basıyorum.bunada şükür.göğsüm en güçsüz yerim ve hiç gelişmiyordu.bu sene biraz toparladım Allahtan.

ben 120 artı bar 6 takrar yardımsız ben yardımı sevmiyorum bir hocama yardım edeyimmi demiştim ne yardımı dedi 15 yıldır kaldırdıgım kılo benimdir kimseden yardım almam ben ogun bugunden bende yardımsız basıyorum:D

yardım çok önemli bence.Allah korusun bir gün gücün biter ağırlığın altında kalırsın.en azından arkanda biri durması çok önemli.yardım etmesede olur ama biri dursun mutlaka.

yardım çok önemli bence.Allah korusun bir gün gücün biter ağırlığın altında kalırsın.en azından arkanda biri durması çok önemli.yardım etmesede olur ama biri dursun mutlaka.

Benim seneler evvel bir defa bar uzerimde kaldi. Sabah gidiyordum o zamanlar, salonda tektim o gun de.. Son sette cikaramadim ve bar gogsumde kaldi.. Asagi dogru yuvarlayayim dedim dogrulur alirim bari kucagima, baktim tehlikeli bolgeler var asagida :).. yukari yuvarliyim kafamin uzerinden atarim dedim, baktim suratimi falan dagiticam.. :)
tam yuku de gogsume birakamiyorum kilo agir, biraksam birkac saniye, gucumu toparlayim aticam bari uzerimden.
agirlik kilitleri de takili saga sola egince de dusmuyor agirliklar..
sonra bagirmaya basladim imdat yardim falan diye, hoca dustan cikti kostu geldi bari uzerimden aldi.

fakat hatirliyorum, uzunca bir sure barla girmeye tirsmistim bence..

Ben gerçek anlamda 3. ayımdayım.

İlk set 40 olarak başlıyorum - bar dahil - ısındıktan sonra. (olimpik bar var 20 kg)

Sonra 45-50-55 olarak bitiriyorum.

Çok mu geri kaldım anlamadım doğrusu. Millet uçmuş:D

son antreman barla beraber 92 kg yardımlı 2 kere bastım.
62kgX10 tekrar
72kgX8 tekrar
82kgX6 tekrar
88kgX4 tekrar
yaza kadar sanırım 100 kgX4 tekrar basabilirim

bizim salonda bar 12 kilo.Bar sahil etmezsek
1.set: 20kg 8 tekrar
2.set: 30kg 8 tekrar
3.set: 35kg 6 tekrar
4.set: 40kg 4 tekrar yapabiliyorum.Yaş daha 17 kilo da 66.Yağ oranı %12 lerde.İncline press de bencte bastığımdan 5 er kilo daha fazla basıyorum her sette.Çünkü incline bench pressi normal bench pressten önce yapıyorum:D

fikirlerim size fazla korumazı gelebilir. ama bu beni durdurmayacak tabiiki. benchpresste sınırlarınızı zorlamadan evvel omuz ve triseps gelişimiziniz önplana almanızı tavsiye ederim. ilk omuzdan sukoyverir ve senelerce uğraştırır. bırakın arkadaşlarınız sizden 10 - 20 kilo bench bassın. o ileri seviye100 kiloda yusuf yusuf atarken siz 100 kiloyla ısınıyor olursunuz. denemesi bedava. omuz ve triseps genel kondüzyonun önünde değilse ağur kiloya acele geçişte ciddi sakatlık ihtimalleri yüksektir

cızzzzz. sabır

ben ne miyapıyorum omuz 4 seten 4- 5 hareket patlata çatlata arksından göğüs hareketleri içinde "40 kilo 2 set 50 kilo 2 set benchpress " toplam 4-5 göğüs hareketi de bitince triseps 2 hareket 2 gün hayır gelmiyo kolllardan

Son düzenleme:
Yaşım 22 kilom 73. 108 kilo ile 8 tekrar yapabiliyorum tam dinlenikken. Normalde 3set 8 tekrar 95 kilo civarı giriyorum. Maximalim aşağı yukarı 135 kilo civarında

Merhaba arkadaşlar. 3 yıl önce kilom 68 ken 114 kg. ye 5.sette son 2 tekrar yardımlı 5 tekrar yapıyordum. Boy 169cm. Aynı gazla gittim şu an omzum sakat 80 liloyum ama 70 max. ile yetinmek zorundayım. İyi ısınmadan ermeydanına çıkınca böyle oluyor. Aman dikkat.

Arkadaslar iyi akşamlar kilom 75 yaş 21. 9 senedir bu spor ile uğraşıyorum şu anda 164 kg bench press, 120 kg incline, 115 kg dar bench ve 130 kg decline press bunların hepsi 1 tekrar daha arttırmak istiyorum önerileriniz varsa bekliyorum.

hırs sakatlar aman ha iyi ısının omuzu kuvvetlendirin sakatım diyen bodycinin omuzunda biiş vardır mutlaka

Utandım şimdi :) 15 kilo ile 20 tekrar yapıyorum 3 defa.Ama benim amacım farklı.Süreklilik ve güç amaçlı bench press kullanıyorum(ender olarak) haftada 1 gün

Yaş 16
boy 1.73 kilo 58
1.5 ay fln oldu body e başlayalı 20kg bar + 20 kg ağırlık 40 nizami yapıyorm 4x8 :)
Banada biraz arkadaşlar atıyo gibi geldi :) 2 aylık adam 100 kg :S tek tük çıkar ama baktığım 3 sayfadaki herkez 100den aşağı basmıyor :)

Back
Yukarı