Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

beyler bugün bulk idmanıma geçiş yaptım bech te müthiş ağırlıklara çıktım 5*5 yaptım 90 ile başladım son set 5 tekrar yapmak için 150 kg taktım 7 tekrar çıktı foto ve video çekti hocada en kısa zamanda foruma koycam not:yaşım 16 :p:p

beyler bugün bulk idmanıma geçiş yaptım bech te müthiş ağırlıklara çıktım 5*5 yaptım 90 ile başladım son set 5 tekrar yapmak için 150 kg taktım 7 tekrar çıktı foto ve video çekti hocada en kısa zamanda foruma koycam not:yaşım 16 :p:p

at yalanı sevsinler inananı :D buna ancak kadar inanir

bak güzelim ben profesyonel olmaya kafa koymuş biriyim senin gibi spor salonuna 10 kg lık dumlarla kendimi zorlamaya gitmiyorum ve yalan söylemedim
yakında koyarım 150-160 kg ile çalışma video senin cevabını o zmn merak ediyorum tabi verirsen:D..16 yaşında brinin bunları yapıyor olması seni zorlayabilir ama ben bir türküm ve ilerde podyumlarda ülkeyi temsil etcem böyle inançsızlıklar ile de uğraşamam destek olman gerekirken köstek olma kardeşim..

en nefret ettiğim bench press.elimden geldiğince uzak duruyorum :D ama göğüsler takos gibi maşallah :D :D

tam 1 ay önce smith machineda 120 kg ile 8 tekrar yaptım.

Ben 7. Ayimdayim max 70 basiorum ama ilk basladimda cok zayiftim daha yeni toparliorum kndimi ama yaza kadar 90 hedefim

12 yaşındayım yarın 1. haftamı dolduracağım 560 kg 10 tekrar giriyorum 11 de eklemlerim ağrıyor...

konu iyice sanal ortamda girişilen s... yarışına dönmüş. moderatörlerin dikkatine :)

Süper bir sayfa olmuş valla..
Şöyle bakıyorumda 3-5 kişi haricinde ne HERKÜL`ler varmış aramızda da haberimiz yokmuş valla..
Arkadaşlar hiç bozmayın aynen devam..

Haa bu arada ben 160basıyorum daha bu sporla yeni uğraştığım için anca işte naparsınız..

(Adet olmuş ya ne basıyorsa x2 katını söylemek o bakımdan :D )

görülen lüzum üzerine bu dayfaya da koyuyorum :D:

hehehe
yorumları okurken şu fıkra aklıma geldi:

orta yaşı geçmiş bir adam doktora gider,
- rahatsızım doktor bey der, ben 2 haftada bir anca yapabiliyorum.
doktor onu baştan ayağa güzelce kontrole der, tetkikler yaptırır. herşey normaldir
- sağlığınız yerinde, der, üstelik yaşınıza göre 2 haftada bir olması da anormal bir şey değil. ayrıca daha fazla zorlarsanız kalbinizi de zorlamış olursunuz.
- ama doktor bey der, adam, arkadaşlarım değil 2 haftada 1, bir haftada 3 defa yapabildiklerini söylüyorlar, üstelik hiçbirinin kalp problemi yok!
doktor güler:
- siz de öyle söyleyin azizim, der, siz de öyle söyleyin :)

dun gogus gunumdu aylar sonra son 1 aydr agır calısmaya basladım

1.set:40kg * 12
2.set:80kg * 10
3.set:120kg * 8
4.set:140kg * 4

bua rad yasım 20 boyum 183 kılom 118

bu arada forumda ne herkuller varmısta haberımız yokmus herkes 100 un ustunde mahsallah :)

iyice ısındıktan sonra
1 set 90*5
2 set 80*8
3 set 75*10
4 set 50*12 50kg bile kalkmıyor 4. sete geldiğimde artık :D

sporda birinci yılım 1,79boy 77kg

aslında buraya ne kadar "bastıklarını" yazanlar mesajlarının hemen altında bir de üst beden resimlerini koysalar daha iyi olur :)

bu kadar ağırlığı nasıl bir beden kaldırıyor insan merak ediyor,
forumdaki arnold'ları yakından görmek istiyor :)

aslında buraya ne kadar "bastıklarını" yazanlar mesajlarının hemen altında bir de üst beden resimlerini koysalar daha iyi olur :)

bu kadar ağırlığı nasıl bir beden kaldırıyor insan merak ediyor,
forumdaki arnold'ları yakından görmek istiyor :)

savaş abicim bu kadar yorumdan sonra merak ettim senin bastığın ağırlığı :)
bana üç beş uçuk rakam haricinde normal geldi yazılan ağırlıklar ama tabi 50 sayfanın hepsini okuyamadım

Back
Yukarı