Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

84 kiloyum 115 kg tek tekrar yaptım dün. Forumdan rahmetli berkay7743 un dediği şekilde ters piramit uygulamak bench için çok iyi bence

Yardımsız 8-10 tekrar 100 kilo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kilonuz cok onemli
70 kg biri 120 kg kaldiramiyorum gucsuzmuyum vs demesin.
Kendi kilolarinizdakilerle kendinizi kiyaslamaniz daha dogru olacaktir

95 kg 9 tekrar yaptım. Öncesinde 110 kg 4 tekrar. Ancak çekmesini rica ettiğim dostum 110 kiloluk setin 3 tekrarino çekmiş ve sadece bar gözüküyor. Ağırlıklar gözükmüyor Canın sağolsun dedim :D 110 ile 5 tekrar da atabilirdim ama zorlamadım spotter falan olmadığı icin altında kalmiyayim diye

Bar 15 kg, bir tarafta 15,20 ve 5 kg var.

Son düzenleme:
77 kiloyum yüksek kiloları deneyemedim. Dumbell press yaparken malın birisi koluma değdi sağ kürek kemiğimin alt tarafı sızlıyor zaman zaman.

Bench de 30 agırlık20 bar olacak şekilde çalışıyorum. Sakatlanmamak için bench ve yatarak dumbell press de agırlığı zorlamamaya çalışıyorum. Ama eğimlide ağrı oluşmuyor.

Doktor a gitme fırsatım olmadı ama bu tarz durumlarda malesef doktorlarımız yetersiz ve ilgisiz. (Genelde)

77 kiloyum yüksek kiloları deneyemedim. Dumbell press yaparken malın birisi koluma değdi sağ kürek kemiğimin alt tarafı sızlıyor zaman zaman.

Bench de 30 agırlık20 bar olacak şekilde çalışıyorum. Sakatlanmamak için bench ve yatarak dumbell press de agırlığı zorlamamaya çalışıyorum. Ama eğimlide ağrı oluşmuyor.

Doktor a gitme fırsatım olmadı ama bu tarz durumlarda malesef doktorlarımız yetersiz ve ilgisiz. (Genelde)

böyle şeylerde dikkatli olmak lazım bende smith machine bench press yaparken salağın biri bir taraftan ağırlığı almış farketmedim iki kolda dengesizlik oldu altında kaldım Allahtan smith machine olduğu için sıkıntı çıkmadı

Bu gibi nedenlerden dolayı 90kg. ın üzerine çıktığımdan beri sadece smith machine de çalışıyorum. Mazallah yüksek ağırlık hata affetmez, spor hayatını bitirir...

Dumbell Bench Press Toplam 40 kg * 6
İncline Barbell Press 50kg * 6

İncline Artmıyor 3 haftadır,Ters piramidi deneyeceğim başka önerisi olan var mı?

Özellikle yukarıya kaldırırken kitleme sıkıntı oluyor.

Son idmanda 2. sette 110 ile 7 tekrar rahat çıkınca, beşlikler yerine onlukları taktım. Böylece ilk 130 denememi yaptım ve 4 tekrar çıktı.

eğer 3 tekrar falansa 120 kg gördüm

ama 4x10 ise yani normal bench press antremanı ise 30 sağa 30 sola takıyorum

110 ile 5-6 tekrar sonrasında 10'a tamamlayıp, kalan setleri 90 kg ile 3x10 . Böyle böyle ağırlık arttırmak iyi oluyor fakat başlangıçta az kilo çok tekrar ısınmak sakatlıkların önüne geçmesi açısından son derece önemli . Ben ilk hareketi yaparken kaslar yorgun olmadığı için ısındıktan sonra direk kaldırabileceğim en ağır kiloya yakın kiloyla girmeyi tercih ediyorum.

Dumbell Bench Press Toplam 40 kg * 6
İncline Barbell Press 50kg * 6

İncline Artmıyor 3 haftadır,Ters piramidi deneyeceğim başka önerisi olan var mı?

Özellikle yukarıya kaldırırken kitleme sıkıntı oluyor.

İncline Barbell Press 55kg x 6
Dumbell Bench Press 45kg x 6

Back
Yukarı