Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

dambılla tam formunda yapınca ağırlık baya düşer,ağırlığı kaldırıyormuş gibi görünüyor çoğu kişi ama en derine inemiyorlar dambılla,zaten dambılın tek ayrıcalığı derine inerek yapmaktır o tek ayrıcalığından da faydalanamadan hareketi tamamlıyorlar

Bugün 100 kilo 5 tekrar bastim tamamen göğüse degdirerek vucut ağırlığım 80 son 2 ayda 6 kilo verdim ve beslenmem berbat buna rağmen artıyor:) 85 kilo bench presste de 10 tekrar yaptim tamami yardimsiz ve göğüse degdirerek

Eski günler :D

Şuan 140 kg 5 tekrar
135 kg 7 tekrar

Hala doğalım kür VS ye hiç girmedim değişiklik yok. Yukarıdaki kilo da muhtemelen yanlış o tartı yanlışmış. 83-84 arasında olabilirmişim o mesajı yazdığım sıralar

Son düzenleme:
Eski günler :D

Şuan 140 kg 5 tekrar
135 kg 7 tekrar

Hala doğalım kür VS ye hiç girmedim değişiklik yok. Yukarıdaki kilo da muhtemelen yanlış o tartı yanlışmış. 83-84 arasında olabilirmişim o mesajı yazdığım sıralar

"Azimle ***** duvarı bile deler" diye boşuna dememişler :D:D:D Yalnız vücut ağrılığını daha fazla arttırma hocam bence, tercih sizin tabi ama görüntü baya kayar :D

"Azimle ***** duvarı bile deler" diye boşuna dememişler :D:D:D Yalnız vücut ağrılığını daha fazla arttırma hocam bence, tercih sizin tabi ama görüntü baya kayar :D

Kiloyu çok artırmadım aslında. Bizim evdeki eski tartı yanlış olduğu için uzun süre beni yanıltmış. Tam bir sene önce 93 95 arasıymışım muhtemelen. Bugün 95 97 arası. Tam 2 sene önce ise muhtemelen 87 88 civarı. 90 a inme düşüncem var şimdi

Önceki tartıda evde 88 90 çıkıyordum. Başka yerde 94 falan. Bir de 2 3 farklı yerde. En son yeni tartı alınca o tartının 5 kilo eksik tarttığı ortaya çıktı

Bu mesajı attıktan sonra 8 9 ay gelişne olmamıştı bench te zaten bench de yapmıyordum. 2017 eylülde hala 100 kg 5 tekrar bench yapıyordum. Ama 2016 kasımına göre yağlı bir şekilde. Oradan devam ettik texas ile

Son düzenleme:
Calgary programına başladım toplam 16 hafta 3. haftası bitiyor. haftada 4 gün bench press varyasyonlarını yapıyorum ve göğsümü inanılmaz hissediyorum. 75 5 tekrarla başladım ama şimdiden 80 ile 3 tekrar spoto yapabildim. Çok hevesliyim hayırlısı bittiğinde 100kg yakalama isteğim var.

Kilom 81. Boy 1.80.
75 kg 5x5, 67.5 ile 3x10, tek tekrarda ise 90 kg yapıyorum.
9 ayda beni mutlu ediyor. :D
hemen her şeyimiz aynı benim kilo 75 7 aydır yapıyorum. Eğer benchpress yönelmek istiyorsan calgary 16 hafta programına bak. 5 haftasındayım ve resmen halterci vücuduna dönüyor vücudum aşırı memnunum

Back
Yukarı