extensor dedi:hakan79 dedi:genelde set çıkaracağım kilolara girerim zorlamayı sevmem geçen hafta moralim iyiyken 140 kg 9 tekrar bastım maximumlarını artık siz hesap edin karşılaştığım herkes bench de kaç bastığımı soruyor bu bu kadar önemli bir ölçütmüdür söyleyincede bizim bi arkadaş var diyorla rşöyle böyle bırakın bunları önemli olan hissetmek acayip yardımlarla ben neler basıldığını gördüm kendinizi kandırmayın
Hakan gerçekten haklısın 1 tekrar çıkaracaksan yorulmanın ne anlamı var bişey kazanacakmısın hayır sadece bir kanıt hemde kendine değil diğer insanlara ama bence şöyle birşey var kimse diğerlerini beğenmez sen kendi vücudunu beğeneceksin gerisi önemli değil birde gögüsü tek bir hareket olarak görüyor insanlar sanki sadece bench pressten ibaretmiş gibi ama sadece bench press girerek gelişemezsin bence ağır girmekten çk daha yararlı olan birşey var oda 4-5 gögüs hareketi yaptıktan sonra göğüslerinin ağzına girecekmiş gibi şişmesi ve içide sıcacık bir ateş gibi yanması![]()
niye bir tekrar bile önemlidir bence..
1 tekrarlık dev setler niye var ozaman.burdaki ölçüt maksimum olan alınmalıdır bence
zaten ileri seviyedeki vucutcular dev seti yılda bir kac kez kullanmazlar mı
nerden cıkarıyorsun ki 1 tekrarın insana bişey katmadıgını dostum