Beslenme &Dumble ile evde çalışma Yardım

ordakal39

Yeni Üye
Merhaba,Yaşım 18 boy 178 kg 76.Evde dumble ile çalışma programını uygulamaya başlıcam.
1.gün göğüs+kol
2.gün omuz+arka kol
3.gün bacak
4.gün sırt + trapez
5.gün karın + bilek
6.gün 40 dakika lık cardio 7 gün dinlenme Bu program uygun mu?Beslenme konusunda araştırmama rağmen tam bilgi edinemedim.
sabah:2 yumurta,peynirr,ballı süt
öğle:çorba ana yemek pilav tatlı
ikindi: 1 tane Tavuk döner
akşam:makarna-pilav ,çorba-döner,yada konserve yemek

bu programa eklenicek birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim

Son halim

Eklentiler

• Görüntü 1 (13.03.2011 20-58).jpg
    Görüntü 1 (13.03.2011 20-58).jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 371
Son düzenleme:
Zayflamk istemiyorum,kalın vücud lu olmak istiyorum,real senin vücud bünyesi gayet iyi.Göğüs,sırt ve bacakta 4 hareket war 4x6 yapıyorm,biceps,triceps,omuz ve trapaz e 9x5 yapıyorum,üstüne düşüyorum,tüm bedeni çalıştırıyorum,Cardio da ekledim fit görünümlü olucam inş.Günlük kaç protein almam gerekiyor?Beslenme progrmım protein ve karbonhidratı karşılıyor mu ? (makarna-pilav dediğim ikisinden birisi :) )

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

Yeni baslayanlara onerim : Ilk basta kollarinizi guclendirin...Sonra Buyuk kaslara baslayin...Hizli gelisme...
kolları güçlendirme programı nerede var .şu an yukarıdaki yaptığım program tüm vücudu hacim kazandırıyor değilm mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:02 ----------

Günlük kaç Kaç protein ve Karbonhidrat almamız lazım ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:11 ----------

sabah sucuk,yumurta ,beyaz peynrir,bal,süt,4-5 dilim ekmek 900 kalori 31 protein öğleyin:çorba,tavuk ,pirinç pilav,4-5 dilim ekmek 575 kalori 39 protein
akşam:kuru fasulye-patates kızartması,tavuk ciğeri, arkasından kola-meyve suyu-çay 150 kalori 18 protein,ciğerin karbonhidratı düşk terchim etmeyebilrm
gün arası:çikolatalı bisküvi-kek-patates cipsi-kuruyemiş-peynirli kraker-kek bunlardan 400 kalori 5 protein de buradan gelse
günlük 2025 kalori 93 protein ve gün arasında aldıklarımlada karbonhidrat ihtiyacım karşılansa sizce çalışma programıma uygun olur mu ? Hayvan gibi şişmeyeyim ? araştrıdm günlük 18 yaş 178 76 kilo insan 2025 kalori alması gerekir,70-80 arası protein ve 70-80 arasıda karbonhidrat ihtiyacımız var,bu program gerksinimleri karşılıyor Ne dersiniz

Son düzenleme:
75*1.5=112 gr
75*2 =150

ben gr programına göre alıyorum mesela gögüs çalışmamda kilo*2 katını alıyorum karın çalışmamda kilo*1.6 gr alıyorum sen sabıt alacaksan 130 gr felan almalısın

karbonhidrad

bu zayıflama istegine göre degişir zayıflayacaksan azalt ama çok azaltırsan kasların erir fazla tutarsan kilo veremezsin veya kilo alırsın

75*1.5=112 gr
75*2 =150

ben gr programına göre alıyorum mesela gögüs çalışmamda kilo*2 katını alıyorum karın çalışmamda kilo*1.6 gr alıyorum sen sabıt alacaksan 130 gr felan almalısın

karbonhidrad

bu zayıflama istegine göre degişir zayıflayacaksan azalt ama çok azaltırsan kasların erir fazla tutarsan kilo veremezsin veya kilo alırsın

valla karbonhidrata dikkat edemem usta,ekmek bol,bal bol,bisküvi çikolata bol ,patates cipsi bol,boyuna karbonhidrat alıcaz ama cardio çalışmam var olsnu karbon hidrat gerekli enerjik olmak gerek

Son düzenleme:
Back
Yukarı