Arkadaşlar ben 20 yaşında her zaman daha iyisini isteyen güç delisi
ve fitness bağımlısı bir vatandaşım ve bu başlıkta sizlere her gün ne yediğimi ve antrenmanımı çektiğim sıkıntıları ve gelişmemi yazacağım yağ oranım %11-%8 lere çekmek istiyorum şu anki halimi ekliycem bi kaç güne kadar.P90x:bağımlısıyım vücudu her açıdan geliştirdiğine inanıyorum
beslenme programım:
Kahvaltı
6 tumurta beyazı 2 adet sarısı
kaşar peyniri 2 dilim
yulaf ezmesi 50-100 gr
ara
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 servis whey+su
öğle
230gr et balık tavuk ne bulursam o
bir kase yeşil salata limon zeytin yağı
antenman öncesi
1 servis whey+su
antrenman sonrası
1 servis whey+creatin+su
akşam
230gr et balık tavuk
1 kase yeşil salata
gece
kazein 1 veya 2 servis
Not: Yulafı yiyemiyorum canım hiç ekmek karbonhidrat vb çekmiyo gün içinde farklı birşey yersem yazarım
Sebebi nedir bilmiyorum ama 4 günde 73.5 kilodan 70.5 e düştüm yeni kilo almıştım gitti belki antrenmandan belki su kaybı bilemiyrum ilk gelişme veya gerilemem buydu ilerleyen zamanlarda görücez
ölçüler:
kollar 34 cm
göğüs 107
omuz 127
bel 82-87 arası tam hatırlayamadım
basen ölçmüyorum
saçma geliyo
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:12 ----------
dün bacak ve sırt çalıştım legs and back güzel geçti biraz sancı var tabi bu günde kenpo yaptım kardio tarzı bi program tekme yumruk kondisyondanmıdır bilinmez yorgunluk hiç yok beslenme programımın etkisi olabilirmi sizce antrenmanlarda kendimi sonuna kadar zorlarım çünkü acı yok rocky

beslenme programım:
Kahvaltı
6 tumurta beyazı 2 adet sarısı
kaşar peyniri 2 dilim
yulaf ezmesi 50-100 gr
ara
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
2 servis whey+su
öğle
230gr et balık tavuk ne bulursam o
bir kase yeşil salata limon zeytin yağı
antenman öncesi
1 servis whey+su
antrenman sonrası
1 servis whey+creatin+su
akşam
230gr et balık tavuk
1 kase yeşil salata
gece
kazein 1 veya 2 servis
Not: Yulafı yiyemiyorum canım hiç ekmek karbonhidrat vb çekmiyo gün içinde farklı birşey yersem yazarım
Sebebi nedir bilmiyorum ama 4 günde 73.5 kilodan 70.5 e düştüm yeni kilo almıştım gitti belki antrenmandan belki su kaybı bilemiyrum ilk gelişme veya gerilemem buydu ilerleyen zamanlarda görücez
ölçüler:
kollar 34 cm
göğüs 107
omuz 127
bel 82-87 arası tam hatırlayamadım
basen ölçmüyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:12 ----------
dün bacak ve sırt çalıştım legs and back güzel geçti biraz sancı var tabi bu günde kenpo yaptım kardio tarzı bi program tekme yumruk kondisyondanmıdır bilinmez yorgunluk hiç yok beslenme programımın etkisi olabilirmi sizce antrenmanlarda kendimi sonuna kadar zorlarım çünkü acı yok rocky

Son düzenleme: