BEST OF MODEL'e HAZIRLANANLAR.

1. antreman (Y)

2. Beslenme (Y)

3. Dinleme (Y)

4 . Supplement (Y)

5. Kür (X) küre hiç gerek yok milletin aklını çelme bence bu 4 lüyü düzgün bir şekilde uyguladınmı 1 sene içinde vücudun bu hali rahat alır ;

http://c1202.hizliresim.com/u/r/2yfkc.jpg

ben de demek istiyorum ki konuyu açan kişinin ölçülerini bilmiyorum ben kafamdan 25-30 cm diye düşünüyorum çünkü yeni daha. 35 cm olsa bile kas yapmak o kadar kolay değil.
kürü ben öneriyorum demedim 1 sene içinde hazır olması için hem bulk kürü hem define kürü yapması lazım.
Olay genetik o vücudu 5-6 ay da yapanda var 5 sene çalışıp yapamayanda demek istediğim tamamen bu o arkadaşımızın eğer iyi bir genetiği yoksa o vücudu yapması zor diyorum.

ben de demek istiyorum ki konuyu açan kişinin ölçülerini bilmiyorum ben kafamdan 25-30 cm diye düşünüyorum çünkü yeni daha. 35 cm olsa bile kas yapmak o kadar kolay değil.
kürü ben öneriyorum demedim 1 sene içinde hazır olması için hem bulk kürü hem define kürü yapması lazım.
Olay genetik o vücudu 5-6 ay da yapanda var 5 sene çalışıp yapamayanda demek istediğim tamamen bu o arkadaşımızın eğer iyi bir genetiği yoksa o vücudu yapması zor diyorum.

Genetik doğru bişi ben spora 4 bucuk ay önce başladım kol 28 cm di şuan da 37 cm , 2 en fazla 3 ay içinde 40 cm olacağını düşünüyorum vücudum çok hızlı gelişiyor. Konuyu açan arkadaş 1 kaç fotoğrafını paylaşırsa burda daha iyi tartışabiliriz.

Son düzenleme:
ama kas olarak mı gelişiyor ? Diğeri ise sende genetik olarak avantaj vardır bizim salondada var 6 ayda o verdiğin resimden kat kat iyi vücudu var baklalar filan göğüs kanat harika çocukta eksik hiç bir yeri yok yaırşmaya katılsa kesin 1. ama peki konuyu açan kişide genetiği iyi mi bunu bilmiyoruz.Ben 2.5 senedir çalışıyorum o çocuğu yakalayamadım güç olarak ağırlık olarak üstünüm ama kas olarak üstünlüğüm yok kasta kol ve bilekte üstünüm diğerlerinde geçiyor beni.
5 senedir çalışan abimiz var oda o çocuğu geçemedim kolu 40 cm yoktur bence max 37-38 filandır.

Abi anlatamadım galiba senin genetiğin iyidir buna ben bir şey demiyorum.
Defactors bu konuyu açan arkadaş fotosunu görmedik hadi gördük ama senin yaptığın vücudu 1 senede yapabilir belki, yani senin 4 ayda yaptığını o 1 senede yapar genetik demek istiyorum.
yukarıdaki saydığım maddeler önemli zaten onların olması gerekiyorda vücudu çabuk kaslanmaya müsait olan var, zor kas yapan var.

Abi anlatamadım galiba senin genetiğin iyidir buna ben bir şey demiyorum.
Defactors bu konuyu açan arkadaş fotosunu görmedik hadi gördük ama senin yaptığın vücudu 1 senede yapabilir belki, yani senin 4 ayda yaptığını o 1 senede yapar genetik demek istiyorum.
yukarıdaki saydığım maddeler önemli zaten onların olması gerekiyorda vücudu çabuk kaslanmaya müsait olan var, zor kas yapan var.

Tamam dostum bende aksine bişi demedim 2.3 yukarıdaki yoruma baksana .

Yanlış yolda değilsiniz ama MODEL kavramınız farklı olabilir
fashion tv de erkek modelleri görünce avrupalı ile bizim aramızda ki model kavramının farkı çok net çıkıyor ortaya aslında

sanırım vücuda pek önem vermiyo jüriler; sempatikliğe ve en önemlisi de 1. sayfada söylendiği üzere gülüşe çok dikkat ediliyor.

acaba konuyu açan arkadaşımızın ölçüleri nedir ?
kas yapmak o kadar kolay değildir bulk giricen sonra define yapıcan 41 cm yaptın 39-40 cm düşücek bu kol haliyle gerçi 40 cm kol yapmak o apayrı bir şey seneler alır açıkcası.
Bunları düzenli yapmalısın
1.Antrenman
2.Beslenme
3.Dinlenme
4.Supplement kombinasyonu
5.Kür

5. madde önermem ama seneye kadar yetişmesi için ancak bu 5 liyi uygulaması lazım ölçülerini bilmiyorum ayrı konu ama sanırım yeni 3-4 sene alır sanırım 40-42 cm kol yapması.

Yaş 18,Boy 1.82,Kilo 72,Gögüs 103,Belim 80,Basen 98,Omuz 124,Kol 33.
Define derken yabancıyımda bu konulara.

ya ben bunlara bakıyorumda abı ıdeal vucud buysa ben bu vucuda en son ıste spora baslamadan once sahıptım zaten :)

bende mı katılsam acaba :) heralde dıyete gırsem 1 senede ancak duserım :)

ben katılsam takarım kafay ıyıce bole her kas grubunun uyumuna dıkkat ederım mılletı sok eder donerım :) gerek yok bosverın :)

bıde sanırım buraya katılan gencler :) slıp gıyeceklerını dusunmeden spor yapmıslar abı erkek dedıgının kalcaları bayanları kıskandırcak gıbı olur yanı bır erkegın en hos bolgesıdır bence kalca bole sımsıkı olmalıdır bu ne bole ya :)

bu arada 2011 bırıncısı furkan spor yapıosa ve sporla bole olduysa yanı ben sporu falan brakım abı dıyet yapım bole dusuk kalorılı zaten bundan ıyı olur vucudum :) sınav ble cekmemıs :)

konuyla alakasız ama bayan brıncıyı nerden tanıorum dıyodum tamam hatırladım sımdı neyse ya hıc solemım :)

Son düzenleme:
bu yarışma sadece bir fizik-tip yarışması değil aynı zamanda kişinin karakteri , eğitim durumu ,kültür seviyesi ve özel yetenekleri önemli ...
onun haricinde karizmatik bir surat yapısı ,heybetli fit (aşırıya kaçmayan ve yağ oranı düşük) bir vücut , hangi milletten olduğu net olarak anlaşılamayacak ve diğer karakterize tiplerden farklı bir kafa , yüz yapısı da önemli...
katılanların bir çoğunun kilosu boyundan 5-10 kg arası eksiktir örneğin 185 boy 75-80kg
bu arada en son seçilen serkan tanırgan , furkan palalıya bayağı bir fark atmış gibi ki bence serkan arkadaşımız tek geçer sadece bunu diyorum ; az daha boyu kısa olsaymış o biraz iyi olabilirmiş ama harbi adam tipi de fiziği de yardırmış :D
709846_detay.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:05 ----------

12156_DXSp0_Best-Model-Turkiye--de-iki-erkek-birinci-oldu-ama-Serkan-Tanirgan-daha-goz-doldurdu.jpg

Son düzenleme:
serkan tanırgan 202cm imiş bolusporda profosyonel basket oynuyormuş ayrıca BB'yi hem basket hem de modellik için yapıyormuş...

bu yarışma sadece bir fizik-tip yarışması değil aynı zamanda kişinin karakteri , eğitim durumu ,kültür seviyesi ve özel yetenekleri önemli ...
onun haricinde karizmatik bir surat yapısı ,heybetli fit (aşırıya kaçmayan ve yağ oranı düşük) bir vücut , hangi milletten olduğu net olarak anlaşılamayacak ve diğer karakterize tiplerden farklı bir kafa , yüz yapısı da önemli...
katılanların bir çoğunun kilosu boyundan 5-10 kg arası eksiktir örneğin 185 boy 75-80kg
bu arada en son seçilen serkan tanırgan , furkan palalıya bayağı bir fark atmış gibi ki bence serkan arkadaşımız tek geçer sadece bunu diyorum ; az daha boyu kısa olsaymış o biraz iyi olabilirmiş ama harbi adam tipi de fiziği de yardırmış :D
709846_detay.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:05 ----------

12156_DXSp0_Best-Model-Turkiye--de-iki-erkek-birinci-oldu-ama-Serkan-Tanirgan-daha-goz-doldurdu.jpg

Finale katılanların %70 si tipsiz youtubede baktımda.Zaten 2-3 tipli arkadaş var onların arasındada Furkan Palalı,Serkan Tanırgan var.Teki 1.ci oluyo teki 2.ci.Tip ön planda bence

Küre hiç gerek yok ya. Ben 16 yaşındayım boy 1.74 185 gibi birşey olmasını beklıyorum. Genetik el veriyor :) Şuan yağ yakımdayım ve karın yapma konusunda baya sinirlendim çıkmıyor meretler :) 5-6 yıl sonra allah nasip kısmet ederse artık :)

Back
Yukarı