BEST OF MODEL'e HAZIRLANANLAR.

Esneme,germe,zıplama hareketlerini arkadaşımda önerdi 1 haftadır yapıyorum süt ile birlikte bakalım.3 cm uzayıp 185 olmak yeter bana.Ama senin boyda gayet iyi ya 1.89 ;) Yaş ve kilo kaçtı acaba ? ;)

Valla ben de isterdim ama kesin burundan kaybederim girersem yarışmaya :D 120 kilo bir elemanın omzu gelmişti burnuma ondan beri kayık :D Bu arada bol bol barfix çekerek veya barfixte asılı durarak da boyunu uzatabilirsin. Pilates de çok işe yarıyormuş diye duydum :D ben bunların hiç birini yapmadım ama 198 boyum var. İş genlerde bitiyor bence. Basketbolun bana kattığı olsa olsa 5 cm dir.

Bende katılmayı dusunuyorum 1 veya 2 seneye bu kıl tüy olayı nasıl olcak acaba nasıl alablirz acısız sızısız :) lazer dısında

bu adamlara bakınca forurmun eskı uyelerınden ayazı dusundum ordada sunu dıyorum vucut ve tıp olarak ayazın tırnagı olıcak adam yok orda ha tabı sadece vucuda bakmıolardır emınım gulus bakıs cok onemlı kenan zaten bakması yetmıstır muhtemelen :)

birinci furkan palalı saba tümerin programına katılmıştı (kendisi 2.5 senedir spor yapıyormuş) ve saba tümer kendisinden karın kaslarını göstermesini istemişti ve furkan palalı tabikide o ışıkların altında hiç mi hiç belli olmayacağından (zaten neredeyse yok) gösteremedi...
şimdi düşünüyorum da arnold gibi birisi bu yarışmaya katılsa işte o zaman anlarlardı en iyi fizik nasıl olurmuş en iyi kıyafet kime otururmuş...

birinci furkan palalı saba tümerin programına katılmıştı (kendisi 2.5 senedir spor yapıyormuş) ve saba tümer kendisinden karın kaslarını göstermesini istemişti ve furkan palalı tabikide o ışıkların altında hiç mi hiç belli olmayacağından (zaten neredeyse yok) gösteremedi...
şimdi düşünüyorum da arnold gibi birisi bu yarışmaya katılsa işte o zaman anlarlardı en iyi fizik nasıl olurmuş en iyi kıyafet kime otururmuş...

kusura bakmada arnold oraya çıksa kahkaha ile gülerdiler bu ayı nerden geldi diye :)

bize estetik gelebilir ama başkalarına sadece iri bir adam olarak gözükücektir :)

ki kıyafet kime oturur dersen bence bob parise falan bak hem iri yarı hemde ne giyse yakışır :) ki frank zane de öledir ama arnol sadece iridir :)

kolları arasında dehşet farklar olan sadece bicepsi büyük olan devasa olan ama bacakları çırpı olan bir adam sadece iri olur estetik değil :)

estetik adam zane gibi bob gibi olur :)

arada fark var arnold başarılıdır ama estetik asla değildir :)

erkan özerman model yarısmasından cok , dizilere oyuncu seçme yarısması yapıyor zaten cix packi olanı almıslar elemelere hele arada 3 5 tanede kuntakinte vardı tüy siklet gülermisin alarmsn kardsm ne işin var demek lazm burada , ama yok adamlarn vardır bır bıldıgı muhakkak :)

ARnold karsılastırması yersız olmus bıraz bu yarısmadakılern ben doru duzgun spor yaptıgını bıle sanmıyorum :)

Zamanla Tr dede değişecektir bu anlayıs Model dediğin bunlardır abi ; Neden böyle bir aktor yok mesela hadi oyuncuyu gectim model niye yok , Kıvanç Tatlıtuğ 2 ay sipor yaptı uww olduk abi :)
Kaldıki bunları soylemek bıze dusmez tabi zıctımız b.k halice gitmedi daha ama isyanlara geliosn ıster ıstemez bunları gorunce ;)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=7WCAtjU6Kgw&feature=related[/YOUTUBE]

arkadaşlar boşa kasmayın şu kadar kolum var şu kadar iriyim diye gayet ve gayet fit (1 85-190 boy 7 kusur kılolarla yarısma kazanıyolar.Body yarısması degıl kolların 40 olması bıle gerekmıyo bence.GÜLÜŞ,TİP,FİT VÜCUT yeterli.beckham örneği 183 boyunda 72 kıloyla (ki gayette muazzam bir görüntülü vücud) neler yaptı.şimdi fotomodellik yaptı o başka diyenler olabilir ama gayet yeterli mankenlik içinde.sanırım seneye 90 lar çoğunlukta olcak podyumda görüşürüz ;)

bir arkadaşta,tüy sikletler var bir sürü neye göre seçiyolar demiş ama bu işin piyasası böyledir.Dünyaca ünlü marka mankenleri tüysiklettir.Mesela geçen Moschino markasının bir mankenini inceledim 1 85 boy 70 kilo fakat vücut çok estetik.Demek istediğim kolumu 40-42 yapıyım vs değil mesele.
http://www.uzmantv.com/manken-olmak-isteyenler-ne-yapabilir

Videoda da kolları şişirip gelmeyin diye bastırıyo adam :)

kusura bakmada arnold oraya çıksa kahkaha ile gülerdiler bu ayı nerden geldi diye :)

bize estetik gelebilir ama başkalarına sadece iri bir adam olarak gözükücektir :)

ki kıyafet kime oturur dersen bence bob parise falan bak hem iri yarı hemde ne giyse yakışır :) ki frank zane de öledir ama arnol sadece iridir :)

kolları arasında dehşet farklar olan sadece bicepsi büyük olan devasa olan ama bacakları çırpı olan bir adam sadece iri olur estetik değil :)

estetik adam zane gibi bob gibi olur :)

arada fark var arnold başarılıdır ama estetik asla değildir :)

ben şahsen üstü iri ama altı çırpı olan kişileri estetik buluyorum tabi arnold abartı oldu biraz ama aklıma başka bir örnek gelmedi...
kıyafet de fena durmuyo burada ama tabi çok iri çıkmamış bence yakışmış

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------

Scott_Wilson_photo40.jpg

Saba Hanım Ronnie ye güldü diye Arnoldda güleceğini düşünmüyorum Ronnie 1.80 boyunda sadece iri tam 135 kilo ile podyuma çıktı Arnold 1.88 Boyunda ve sadece 106 kilo ile podyuma çıktı üstelik 1980den sonra aksiyon starı olunca bazı filmlerinde 95 kiloya kadar düşmüştür Frank Zanede estetiktir o ayrı ama Arnoldda estetiktir bir kere adam yüzmeyi koşmayı esneme germe hareketlerini çok yapmış ve Frank Zaneye yenildiğinde Artık çok ağır kiloların yanında hafif kilolarlada antreman yapmıştır daha estetik görünmek için birde şu bayanlar beğenmiyor lafınıda bir tarafa bırakalım 70 80 ve 90lı yıllarda avrupa ve amerikada Arnold hayranı bayan çok fazlaydı birde şu bicepslerinin biri 5 cm daha büyüktü deniyor ama göze pek batmıyor kaldıki öyle gülen hanımlar ilk önce kendi fiziklerine baksın bir zahmet
arnold-schwarzenegger-bodybuilding-photos-funthrill-a.png

Son düzenleme:
Bayan mankenleri herkes tanır ama erkeklerde böyle olmaz. Mesela insanlara ideal erkek nasıl olmalıdır derseniz kimse sadece mankenlik kariyeri olan birini söylemez. Ama kadınlarda durum böyle değildir.

Bir tanesini bir programda izlemiştim 13 ay çok katı diyet yaptım sporu hiç aksatmadım diyordu. Merak ettim yaptıkları spor neydi diyet dedikleri şey neydi? Adamlar katı diyet nedir sporu aksatmamak nedir bilmiyorlar. Onların yaptığı sporsa emekse bizim yaptığımız ne?

Bence ideal erkek özellikle bacakları, sırtı kısacası vücudu sağlam olan biridir. Yüz hatları sert olmalı, sakal taşıyabilmelidir. Konu erkeklerse yakışıklı olmak yetmez karizmanız da olmalıdır. Zerafet kadınların simgesidir, konu erkekse ezici güç olmalıdır bence.

Son düzenleme:
Bayan mankenleri herkes tanır ama erkeklerde böyle olmaz. Mesela insanlara ideal erkek nasıl olmalıdır derseniz kimse sadece mankenlik kariyeri olan birini söylemez. Ama kadınlarda durum böyle değildir.

Bir tanesini bir programda izlemiştim 13 ay çok katı diyet yaptım sporu hiç aksatmadım diyordu. Merak ettim yaptıkları spor neydi diyet dedikleri şey neydi? Adamlar katı diyet nedir sporu aksatmamak nedir bilmiyorlar. Onların yaptığı sporsa emekse bizim yaptığımız ne?

Bence ideal erkek özellikle bacakları, sırtı kısacası vücudu sağlam olan biridir. Yüz hatları sert olmalı, sakal taşıyabilmelidir. Konu erkeklerse yakışıklı olmak yetmez karizmanız da olmalıdır. Zerafet kadınların simgesidir, konu erkekse ezici güç olmalıdır bence.
zaten biz arnold veya zane manken olur vs demiyoruz sadece bazı elbiseler vücutlu insanlara , bazıları da zayıf ama geniş omuzlu ve düzgün fizikli insanlara yakışır diyoruz...
geri kalanında sana katılıyorum...
ancak örnek gösterirsek calvin klein mankenleri daha sağlam vücutludur ve o firmanın tercihi bu yöndedir yani bu şirketten şirkete de değişebilir...
genelleme yapmamak lazım...

Son düzenleme:
uzmantvde anlatılmış güzel bir şekilde manken bayanların aslında vücudu ideal değil çünkü gögüsleri olabildiğince küçük kalçası olmayan bir bayan çekici gelmez hiçkimseye mankenlikte amaç elbiseyi tanıtmaktır örneğin benim paylaştığım fitnessçı hanımlar podyumda elbise tanıtmaya kalksalar seyirciler elbiseyi değil bayanların fiziğine bakar ve elbisenin tanıtımı 2 plana düşer erkekler içinse hacimli olunca vücudu her giysi olmaz deniliyor doğru aynı şey erkekler içinde geçerli Arnold Frank Zane podyuma çıkıp yürüse millet giysiyi değil adamların vücutlarını inceler

zaten biz arnold veya zane manken olur vs demiyoruz sadece bazı elbiseler vücutlu insanlara , bazıları da zayıf ama geniş omuzlu ve düzgün fizikli insanlara yakışır diyoruz...
geri kalanında sana katılıyorum...
ancak örnek gösterirsek calvin klein mankenleri daha sağlam vücutludur ve o firmanın tercihi bu yöndedir yani bu şirketten şirkete de değişebilir...
genelleme yapmamak lazım...

Haklısın ben de sana katılmadığımı gösteren bir şey demedim zaten asıl çekici erkekler mankerlerden çıkmaz dedim aslında. Yoksa ben de Zane'i Arnold'ı tercih ederim. Ben aslında best of model'deki yarışmacılar için konuştum sadece. Yerli film ve dizilerde de tavşan diyeti yapanlar yerine kütleli adamlar görmek isterim ben.

uzmantvde anlatılmış güzel bir şekilde manken bayanların aslında vücudu ideal değil çünkü gögüsleri olabildiğince küçük kalçası olmayan bir bayan çekici gelmez hiçkimseye mankenlikte amaç elbiseyi tanıtmaktır örneğin benim paylaştığım fitnessçı hanımlar podyumda elbise tanıtmaya kalksalar seyirciler elbiseyi değil bayanların fiziğine bakar ve elbisenin tanıtımı 2 plana düşer erkekler içinse hacimli olunca vücudu her giysi olmaz deniliyor doğru aynı şey erkekler içinde geçerli Arnold Frank Zane podyuma çıkıp yürüse millet giysiyi değil adamların vücutlarını inceler

Haklısınız vücutlar ikinci planda kalıyor. Zaten bir kadının en güzel olduğu an çıplaklığa en yakın olduğu andır.

Son düzenleme:
Konu biraz saptı bence :) Arnold vs karıştırmayın sonuçta dediğimiz gibi belli bir ölçüsü var ha fazla olur az olur sonuçta biraz kısmet biraz şans.

Ayrıca son yarışmadan sonra torpil iddaası da ortaya atıldı.(vardır yoktur bilmem)Sonuçta nüfuz sahibi olan insanların yönlendirebileceği bir yarışma ..

Konu biraz saptı bence :) Arnold vs karıştırmayın sonuçta dediğimiz gibi belli bir ölçüsü var ha fazla olur az olur sonuçta biraz kısmet biraz şans.

Ayrıca son yarışmadan sonra torpil iddaası da ortaya atıldı.(vardır yoktur bilmem)Sonuçta nüfuz sahibi olan insanların yönlendirebileceği bir yarışma ..
her meslekte torpil vardır kimse birinin yardımı olmadan aslında çok iyi noktalara gelemez kolay kolay illaki biri elinden tutacak konuda nerelere geldi

Back
Yukarı