BEST OF MODEL'e HAZIRLANANLAR.

hadi hayırlısı sizler için :) bizde ne boy, ne kilo var :D 1,89dan 4cm yollasan sorun olmaza sanırım :D şimdiden sağol :)

İNŞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HEDEFLERE ULAŞIRSINIZ, BAŞARILAR:...

Hymenalos ciddi bir şekilde gerçekten iyi bir vücudun var ve yakışıklısında.Biraz büyü,katıl derim ben Best Of modele:D

arkadaşım genel fitness yarışmalarından zannedip büyü gibi tavsiyeler vermeyin bi r zahmet lütfen ya. hymenalos boyun,yüzün güzel eğer yarışmayı ciddi manada düşünüyosan bırak büyümeyi yağ oranını tamamen düşürüp şekillenmeye odaklan derim.yarışmanın kurucu kendi diyor öyle adam aramıyoruz öyle manken olmaz diye

Öyle manken olmaz tabi çöp gibi adamları seçsinler manken diye tam saçmalık. Yabancı ünlü mankenlerin çoğu kalın ve fizikli adamlar. Bizimkiler tam gerizekalı gerçekten. Erkek manken bu bayan manken arıyorlar sanki zayıf olacakmış.

Öyle manken olmaz tabi çöp gibi adamları seçsinler manken diye tam saçmalık. Yabancı ünlü mankenlerin çoğu kalın ve fizikli adamlar. Bizimkiler tam gerizekalı gerçekten. Erkek manken bu bayan manken arıyorlar sanki zayıf olacakmış.

tamamda arkadaşım ben zaten bu yarışmaya hazırlanıyosanız diye belirttim böyle daha hoş durursunuz falan demedim? bayanlar içinde en iyi ölçüler 90-60-90 adam biz öyle kız istemiyoruz diyo

Tamam zaten ben sana demiyorum ki:) Jurileri eleştiriyorum yani. Bir deri bi kemik adamları manken diye seçiyorlar yarışmacılara baksana tam komedi. Yabancı ünlü mankenler belirli bi kalınlıkta adamlar hep. William levy dünyanın en ünlü mankeni mesela çok kalın adam. Senin özeline demedim yani bizim yarışmacı seçme sistemini eleştiriyorum yanlış anladın:)

hiç düşünmedim böyle bişeye katılmayı ama forumda görünce açıkcası heveslendim..şansımı denemek istiyorum bu sene mi bu yarışma? nasıl başvuruluyor?

boyum 183 kilo 81
omuz 129
göğüs 108
bel 80
kalça 91
kol 38
bacak 60
:)

hiç düşünmedim böyle bişeye katılmayı ama forumda görünce açıkcası heveslendim..şansımı denemek istiyorum bu sene mi bu yarışma? nasıl başvuruluyor?

boyum 183 kilo 81
omuz 129
göğüs 108
bel 80
kalça 91
kol 38
bacak 60
:)

dovme den kaybediyosun. almiyorlar dovmelileri

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:36 ----------

Başlığı tam okursanız boyun 1.80'e indirildiğini görürsünüz.

basligi okudum okumasina da daha yeni yarismalara katilan best model elemelerine giden arkadasim 1.85 ten asagi adam yok dedi. Belki de dedigin sadece bi duyumdur

emretkd ölçülerin doğru oldugundan eminmisin?

omuz 129
göğüs 108
bel 80

Karsıdan bakınca pek 80 bel 129 omuz göremedim göğüs ve bel arasında da 28 cm fark yok gibi ama pozlar tam karsıdan değil tabi. Bence ölçülerde biraz hata payı var istersen tekrar ölçmeyi dene.

emretkd ölçülerin doğru oldugundan eminmisin?

omuz 129
göğüs 108
bel 80

Karsıdan bakınca pek 80 bel 129 omuz göremedim göğüs ve bel arasında da 28 cm fark yok gibi ama pozlar tam karsıdan değil tabi. Bence ölçülerde biraz hata payı var istersen tekrar ölçmeyi dene.
dün ölçtüm daha karşıdan bi foto bulu eklerim en kısa sürede
dsc0012jye.jpg

dovme den kaybediyosun. almiyorlar dovmelileri

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:36 ----------

basligi okudum okumasina da daha yeni yarismalara katilan best model elemelerine giden arkadasim 1.85 ten asagi adam yok dedi. Belki de dedigin sadece bi duyumdur

Resmi sitesinde yazıyor WadeFB.
Best Model of Turkey yarışması finalist adaylarında aranan özellikler:

Yaş: 18 - 24 yaş arasında (18 yaşın altındaki adaylar ailelerinden noter tastikli muvaffakatname getirmek mecburiyetindeler)

Boy: Bayanlarda: En az 1.75 cm.

Erkeklerde : En az 1.80 cm.

TC vatandaşı olmak.

Yukarıdaki vasıflara sahip olan, kültürlü, fiziği mankenlik mesleğine uygun, adaylar yarışmaya davet edileceklerdir.

Ayrıca 118.00 TL müracaat bedeli alınmaktadır.

bknz ; http://bestmodelturkey.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=200

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

best model 2014'e hazırlanıyorum bende :)

Aynen bende hazırlanıyorum 2 sene sonra gümbür gümbür geliyo olacağım.:D

Back
Yukarı