BEST OF MODEL'e HAZIRLANANLAR.

Tamam zaten ben sana demiyorum ki:) Jurileri eleştiriyorum yani. Bir deri bi kemik adamları manken diye seçiyorlar yarışmacılara baksana tam komedi. Yabancı ünlü mankenler belirli bi kalınlıkta adamlar hep. William levy dünyanın en ünlü mankeni mesela çok kalın adam. Senin özeline demedim yani bizim yarışmacı seçme sistemini eleştiriyorum yanlış anladın:)

bende öyle düşünmüştümde zaten artık bu konudaki şeylerden :) dediğine bende katılıyorum best model of worlde baksanda aynı hikaye şaka gibi

10 gün sonra diyetim bitiyor. 82 kiloya düşebilirsem katılırım :)

Katılan derece yapan arkadaşlar varsa alınmasında herşey tam olduktan sonra o devreye giren torpil için uğurkan a bir kere patlatmadan derecede alınamaz işde bulunamaz

ben birinci ağızdan bildiklerimi yazıyorum herhangi bir ajans kapısından girip kayıt yaptırmışlığım yok maalesef o piyasanın durumu budur işin içinde olan arkadaşlar varsa benzer şeyler söyleyeceklerdir

buda son halim hala katılmayı çok istiyorum ama dövme (((
intl.jpg

intl.jpg

Arkadaşlar başvuru için slip mayo ile boydan fotoğraf istiyolar onu nerde çektiriyorsunuz :D fotoğrafçıya gidip desem beni böyle çek diye tuhaf geliyor :D

Back
Yukarı