FleXoR
Özel Üye
flexor ve karasan vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürler.. demek ki neymişş, hammer curlden şaşmak yokk)
sadece hammer yapacağımızı söylemedik eksik etmeyelim yeterli
flexor ve karasan vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürler.. demek ki neymişş, hammer curlden şaşmak yokk)
Örnek kombinasyon olarak değerlendirirsek CENTAUR
Barbell Curl
Hammer Curls
Close-Grip Palms Down Barbell Curl
Concentration Curls
çok teşekkürlergenel ısınmadan sonra çalıştıracağımız bölgeleri hafif kiloyla ısıtıp harekete başlayınız. 4x8 yapabilirsiniz
üstatlardan cevaplayacak yokmudur ? 5 gündür bekliyorum.Ustalar bende bir sorun var 1 gün biceps çalışıyorum kaslar yanıyor ertesi günü buraya kadar tamam. Ağrı ve kasılma geçince tekrar basıyorum (10 kg) sadece antreman sırasında biraz ağrı oluyor ve sabah kalktığımda hiç ağrı olmuyor. (2 hareket yapıyorum barbell curl ve concentracion curl 4 er set halinde piramit şeklinde. Beslenme durumu da iyi baya bol et yiyorum düzenli olarak. ) Hata nerde burda son sette maksimuma çıkmam mı gerekiyor nedir ?
Barbell Curl
Hammer Curls
Concentration Curls
Biceps çalışmasında 4 hareket adele için fazla ( şahsi görüşüm ) en azından 3.yılı görmemiş bir kişi için
Barbell Curl
Hammer Curls
Concentration Curls
Biceps çalışmasında 4 hareket adele için fazla ( şahsi görüşüm ) en azından 3.yılı görmemiş bir kişi için
Flexor bu işin piridir. Eğer önerdiği birşey varsa mutlaka bunu bilimsel olarak kanıtları ile beraber ispatlar.
Bu siteye girdiğimden beri flexoru hayranlıkla takip ettiğimi belirtirim.
Vücut geliştirme konusunda bir ansiklopedi gibi birisidir.
Kisinin tercihine baglı,
Barbell Curl bile tek basına yeterli olur aslında, ancak diğer çalışmalarda kas gelişimine zararı olmaz diye dusunuyorum.
Tabiki 4-5 gun toparlanması için zaman verirsek.
96 saat yeterli olucaktır.
CENTAUR dedi:Örnek kombinasyonlar verebilir misin hocam? Özelliklede uzatmaya, zirveyemeye, hacim veya definasyona göre hatta dışa çevirmeye göre örnek programlarda olsa tam anlamıyla aydınlanmış oluruz.
Saygılar.
ozky dedi:CENTAUR dedi:Örnek kombinasyonlar verebilir misin hocam? Özelliklede uzatmaya, zirveyemeye, hacim veya definasyona göre hatta dışa çevirmeye göre örnek programlarda olsa tam anlamıyla aydınlanmış oluruz.
Saygılar.
Katılıyorum.Ayrıca maksimum 4 hareket denmiş.İlki barbell curl,ikincisi çift dumbell hammer.Peki üçüncü ve dördüncü hareket ne olmalı bu durumda?Teşekkürler.
kerembey dedi:son hareket consantrasyon yapsak olur mu? + drop set yapalım mı?
Barbell Curl
Hammer Curls
Concentration Curls
kaç terkrar kaç set yapmamız lazım ve ısınmaya nasıl girmemiz lazım ?
şimdiden teşekkürler
genel ısınmadan sonra çalıştıracağımız bölgeleri hafif kiloyla ısıtıp harekete başlayınız. 4x8 yapabilirsiniz