Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

yaş 23 / boy 178 / kilo 67 /
kollar soğuk 33cm
17,5 kg. 3x12 hammer curl
25 kg 3x10 barbell curl
12,5 3x12 dumbell curl

konuyu okuyunca, kol ölçüme göre epey ağır basıyormuşum gibi geldi. Bende az kaldırıyorum sanırdım :p
bir video paylaşsan da görse herkes ;) bel kalça omuz hepsi devreye giriyordur allah bilir

yaş 23 / boy 178 / kilo 67 /
kollar soğuk 33cm
17,5 kg. 3x12 hammer curl
25 kg 3x10 barbell curl
12,5 3x12 dumbell curl

konuyu okuyunca, kol ölçüme göre epey ağır basıyormuşum gibi geldi. Bende az kaldırıyorum sanırdım :p
Hocam dumbell, barbell c. neyse de 17.5 hammer curl o kola baya fazla :D hele 12 tekrar baya baya fazla

Toplam derken :D 8.75 kiloluk dumbella mı ? Hammer c. Da normal curlden ağır çalışıldığından pek mantıklı olmaz ama 17.5 da cidden fazla :) hani zorlasam belki yaparım da :D :D zor yani
Ben 8 ile yapabiliyorum da 9-10 çok zorluyor.
Bu arada biraz momentum alıyorum.(son sette)

Hocam dumbell, barbell c. neyse de 17.5 hammer curl o kola baya fazla :D hele 12 tekrar baya baya fazla

Kol programım bu. Ön, arka ayrı günler çalışıyorum. Elime ilk aldığım kilo 10 kg olmuştu onunla da hammer curl yapmiştim, en sevdiğim harekette bu olunca epey ilerledi :) Bu arada ölçüyü, nabız ölçer vaziyette aldım, kasları kasmadan.

Dövüş sporlarında boksta falan bicepsin pek etkisi yok diye biliyordum.Biceps calışmak çok gerekli değil görsellik dışında bence.

Back
Yukarı