salmıcan öyle hemen sonuna kadar devam
eco gençleri böyle gaza getirme.amatör bilek güreşleri çok bilinçsiz yapılıyor.ısınmadan abanıyor 2 taraf.sakatlık çıkması olası.bir dirsek sakatlığı seni ömür boyu çırpındırır.
bilek güreşini ben de yapıyorum.ama haftada 3 gün bilek egzersizi ve haftada 1 2 maçla sınırlı sadece.
Resmen bu sporun bilek güreşine etkisi var. bu yenildiğim arkadaş ile tekrar yaptık o spora başladıktan 2-3 hafta sonra ve arkadaşı yendim. gerçekten bu spor güç mü alıyor yoksa katıyor anlayamadım gitti.
Bilek derken extensors flexors ve brachioradialis ten bahsediyorsan eğer evet çok rahat gelişir. Bizim eski salonda bi bilek güreşçisi vardı adamın bilekler 39 falandı ama yağsızdı adam baya tam bulk değilken yani. Eğer kemik olan yeri söylüyorsan orası gelişmez. Sabah sabah yanlış anlamış olabilirim yeni kalktık şimideden kusura bakmaBilekler kalinlasmaz ... O bölgede kas çok azdır falan gibi birçok terane duydum. Ama hayatta bunu tersyüz edecek o kadar şeyle karşılaştım ki bu teorilerle umidimi kirmadim. Şu an bileklerim iyi 18-18.5 on kollarim gayet hacimli falan ama niyetim bir şekilde 20 'nin üstüne çıkmak. Tamircilere bakın insaatcilara tornacilara çoğunun bileği 23-24 cm. Hepsi genetik mi ? Hepsi çocukluktan başlamış bu yüzden mi olmuş ? Ben bunlara inanmıyorum. Etki tepki diyorum. Eğer gerekli önemi verirsek bu bölgeyi de kalinlastirmak mümkün olmalı. Arnold 18li yaslarda iken ince bilekliymis ama şimdi herifin bileği çoğunuzun biceps kasiyla yarışır. Ve bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Herkes tecrübesini paylasirsa bir yerde doğruyu yakalayacagimiza inanıyorum.
Başarılı (Y)Onu aylar önce yazmışım evet doğru bilek kemiğinin olduğu kısım kalinlasmiyor diğer kısım gerçekten kalinlasiyor ki bu süre zarfında ben de çok uğraştım bu konuda benim de ön kol (forearms) 34 cm.