Bilek güreişnde yenemiyoruz

Herkese merhabalar öncelikle benim bir sorum olacak.Bizim ailede bir eğitimli komando var (dayım) benden 11 yaş büyük ve gerçekten güçlü biri benden cüsscede iri ben 180cm boyunda 65kilodayım ve profesyonel bb yapıyorum.Dayım 35 yaşınada 190 boyunda 120kg ağırlığında gençliğinde bb yapmış bir eğitimli komando.Bizim ailede kimse onu yenemedi ben yenmek istiyorum arkadaşlar acaba önerileriniz nedir?Şimdiden saolun.

65 kiloyken 120 kilo birini yenmen icin coook calismalisin . 1 sene en az bence :)
Cevabın için çok sağol da ben profesyonel vg yapıyorum yag oranım da düşük.Daha önceden 110 kglık ları yendiğimi biliyorum.Dayım ise yağlı biri gerçekten ama güçlü onu 80 kg la yenen arkadası var.

Dedigin dogrudur tabi ama 180 cm boyunda birine 65 kilo az genede. Kas kutleni daha da artirman lazim. Tahmini 80 kilo falan olup yani kas kutleni artirirp ; on kol, ust kol, omuz, bilek gelistirmen lazim :)

Bütün kasları kuvvetlendir ayrım yapma kanat kasına karın kasına kadar çalış hepsi birbiriyle bağlantılı bilek güreşinde görüntüde kol çalışıyor. Gibi gözüksede her yerını calıstırman senın avantajına

sen ondan daha güçlü olsan bile aradaki siklet farkından onu yenmen yine zor olur ki değilsindir muhtemelen komando adam:)
ama yinede kiloyu kas olarak alıp kasları güçlendirirsen bilek güreşinde genetik olarak kötü değilsen diyeyim yenebilirsin

385_2.jpg
Bu Haraketi Ve Bunun Ter Halini Yaparsan Bileklerin Çok Güçlü Olacaktır Ben Sıkınca Büyük Bir Yumurta Çıkıyor Bileğimde Sınıf Arkadaşlarım 2 Elle Oluyor Vücutlarını Veriyor Ben Tek Elle Yeniyorum Onları Yaşımdaha Küçük 13 1.72 65 Kiloyum

sen ondan daha güçlü olsan bile aradaki siklet farkından onu yenmen yine zor olur ki değilsindir muhtemelen komando adam:)
ama yinede kiloyu kas olarak alıp kasları güçlendirirsen bilek güreşinde genetik olarak kötü değilsen diyeyim yenebilirsin
Peki bulka girip 70-75 kg a çıksam nasıl olur sence tabi kiloyu kasla almak şartıyla.[DOUBLEPOST=1404944095][/DOUBLEPOST]
385_2.jpg
Bu Haraketi Ve Bunun Ter Halini Yaparsan Bileklerin Çok Güçlü Olacaktır Ben Sıkınca Büyük Bir Yumurta Çıkıyor Bileğimde Sınıf Arkadaşlarım 2 Elle Oluyor Vücutlarını Veriyor Ben Tek Elle Yeniyorum Onları Yaşımdaha Küçük 13 1.72 65 Kiloyum
Ortağım teşekkür ederim sanada bana taktikler lazım işe yarar. sonuçta yıllardır profesyonel vg yapıyorum.Bu hreketleride bilmekteyim.

bence sen diyet felan yapma zaten boyun var biraz kilo al ve erit kilo al ve erit böylelikle hem daha çok insülin üretirsin gelişim hızlı olur.

kilo almalısın en az 10-12. ve sana bir hareket söyleyeceğim ben bu hareketi 1 hafta yaptım ve aşırı güç artışı yakaladım.

dumbellı al 90 derece kaldır ve hareket ettirmeden tut. dirseklerin vücuduna yapışık olmasın. dumbellı hammer curl yaparmış gibi 90 derecede tut yanlış olmasın. çok agır kilolar ile yapmaya calış maksimum durabildigin saniyeye kadar yap

kilo almalısın en az 10-12. ve sana bir hareket söyleyeceğim ben bu hareketi 1 hafta yaptım ve aşırı güç artışı yakaladım.

dumbellı al 90 derece kaldır ve hareket ettirmeden tut. dirseklerin vücuduna yapışık olmasın. dumbellı hammer curl yaparmış gibi 90 derecede tut yanlış olmasın. çok agır kilolar ile yapmaya calış maksimum durabildigin saniyeye kadar yap
60sn ile 30sn aralığında mı olsun.Şimdiden saol

Back
Yukarı