• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence çok ii bir gelişşim göstermişsin vücudunu iii inşa etmişsin... vücudunla bir tarzın ve tipinde değşmiş darısı bu işe baş koyanların başına umarım bende bu duruma gelirim kıskandım valla...

Hocam bu süre zarfında hiç kardiyo yapmadınızmı ? Çünkü define olmuşsunuz baya bir ve kardiyo yapmıyorum diye belirtmişsiniz.Biraz açarmısınız ?

Hocam bu süre zarfında hiç kardiyo yapmadınızmı ? Çünkü define olmuşsunuz baya bir ve kardiyo yapmıyorum diye belirtmişsiniz.Biraz açarmısınız ?

üye sitede aktif değil. aradığın her şeyi 1. sayfadan beri okuyarak aklındaki soruların yanıtını bulabilirsin. hayır pump burda olsada aynı soru kaç kere soruldu adam nasıl çalışdığını yazmış. niye okumak bu kadar zorunuza geliyor anlamıyorum.

Israrla başlığın açık kalmasını ve yapıcı tartışmaların devam etmesini arzuladım.

Ancak tartışılan konular eskilerin tekrarı olmaya başladı.
Ayrıca yönetim olarak yapıcılıktan uzak çok fazla aksiyona müdahale etmek durumunda kaldık.

O nedenle başlığı, konuyu açan üyenin aktif olup tekrar açılmasını talep etmesine kadar kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı