• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
süper valla dostum ilk ve son resim arasındaki fark insanı gaza getiriyor tebrik ederim. Forumu kurana teşekkür ediyorum girip bu bölüme bol bol bakacağım artık :) idman yapasım geldi birden.

kardeş vücudunun son hali muhteşem. tam benim hayal ettiğim ve ulaşmaya çalıştığım gibi... tebrik ederim.
klasik bi soru soracağım ama cevaplarsan çok sevinirim.
kendi imkanlarım doğrultusunda evde hergün çalışıyorum. henüz 1 hafta oldu.
hiç bir aletim yok. günde 100 şınav 100 mekik çekiyorum...
senin gibi bir vücuda sahip olmak için günlük nasıl bir program uygulamalıyım.
bu işi iyi bilen birisi olarak bana program hazırlayabilir misin? harfiyen uygulayacağıma söz veriyorum..

samsunlee, Pump_Forever'ın bu foruma son ziyaretinin üstünden neredeyse 2 yıl geçmiş. :) Maalesef soruna yanıt vereceğini sanmıyorum.

Kendisi nerdedir bende çok merak ediyorum? Umarım sağlığı ve sıhati yerindedir.

bildiğim kadarıyla arkadaşları vardı bu forumda haber alan yok mu? bizi gazlayıp işin ucunu bıraktı mı?acaba :) yada ne olabilir mesela yumurta işinde para olduğunu düşünüp bir tavuk çiftliği açmış olabilir mi :))))

ılk baslangıc resmın en ustekı ıse dogustan sanslı dogmussun anatomık yapın bu spora uygun azım caba ve sabrın meyvesını almıssın yolun acık olsun sevgılı kardesım bence hıc bırakma yavas yavas kılo alıp 100 kıloya bıle cıksan sana estetık bır ırılık katar sana tafsıye edecegımbır sey var bu sporu bırakma kolay gelsın saglıcakla kal

Merhabalar, ilk mesajımı bu konuya yolluyorum.

bence senin vucut daha önce antrenmanlıymış. :) Omuzlar, göğüs ve mide ben eski sporcuyum diyor.

Anatomik yapının da yardımı vardır belki ama inanılmaz çalışmışsın. Kendin diyorsun, mide çalıştım her idmandan önce. +90 kilo birisinin mide çalışması ne kadar zor olmuştur tahmin edebiliyorum.

İnşallah bende toparlar gurur tablosunda yerimi alırım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu baslık altında bırcok kez soruldu ama ben yınede tekrar etmek ıstıyorum pump forever dan haber alan yada gorenler su ankı vucudu hakkında bılgı verebılılerse burdakı bırcok arkadasın merakı gıderılmıs olur:)

bu baslık altında bırcok kez soruldu ama ben yınede tekrar etmek ıstıyorum pump forever dan haber alan yada gorenler su ankı vucudu hakkında bılgı verebılılerse burdakı bırcok arkadasın merakı gıderılmıs olur:)
aynen bende acayip merak içerisindeyim yok mu bilen??

ben yanlıs hatırlamıyorsam karasan pump forever la antrenman yapmıstı ama galıba kendısıde suan forumda yok

göğüsler güzel olmuş tam benim hedefim :)
ama 1.5 sene için çok güzel olmuş yani tebrikler..

abi hayalimdeki vücut ya çok güzel yaşmışsın tebrikler şu iştahımı bi kesemiyom ya yemek yemeyincede evdekinler tantana yapıo sen diyetmi yapıon die şu sporu bi anlatamadım evdekinlere.. beslenme programın nedir abi...

abi hayalimdeki vücut ya çok güzel yaşmışsın tebrikler şu iştahımı bi kesemiyom ya yemek yemeyincede evdekinler tantana yapıo sen diyetmi yapıon die şu sporu bi anlatamadım evdekinlere.. beslenme programın nedir abi...
pump foreverden uzun zamandır haber alamıyoruz yanı soruna cevap bekleme bıde zaten pump un beslenme duzenı hakkında bılgıler baslıkta mevcut

Eklentiler

• 9920_100900999927489_100000227683357_25456_6586948_n.jpg
    9920_100900999927489_100000227683357_25456_6586948_n.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 812
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı