• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim zamanında açtığım yorum aldığım topic forumda aktif değilim diye kilitlendi.bu topic niye kilitlenmiyor?kurallar ortada değil mi? o zaman benim topic te açılsın yada bu da kilitlensin.

Ya o değilde adam yıllar olmuş girmeyeli hala yorumlar sorular.. Enterasan.. Pumpı ben tanımam etmem.. Ama geçenlerde bir iki ay once Fatih camiinin avlusunda gördüm. (Sima hafızam güçlüdür hiç bi suratı unutmam) Neyse cenazeye gelmişti sanırım.. Şu anki fiziğini merak edenler için soyiliyim normal bi fizikteydi.. Aynen define falan.. Bodyi bırakmış bile olabilir.. Yani o gelişimin devamında şimdi pumpı 48 cm kollu felan bekliyosunuz ama deildi.. Benim de idolumdu ewt..

Bu başlık sizce aktif değil mi?
Ayrıca kilitlenen başlığınızın linkini özelden verirseniz durumunuzu karşılaştırırız.
başlık aktif olabilir.fakat konuyu açan kullanıcı artık forumda değil.benim konumun kilitlenmesinin sebebi forumda aktif olmamam.iyi de bakın ben forumdayım bu arkadaş ise yıllardır yok.benim konu ona rağmen kilitleniyor. alın topic bu ve kilitlenme sebebi:

Sevgili uyeler, israrla muhatabi olmayan uye fotolari basliklarini canlandiriyorsunuz. En son private'i ne zaman forumda gordunuz? Sizden tavsiye ya da yorum isteyen kimse artik olmadigina gore basligi kilitliyorum.

Bu başlıkla sizin başlığınız arasında çok temel bir fark var.
Bu başlık sürekli güncel, yani üye aktif olmasa da üyenin gelişimi değerlendirilmeye devam edilmiş.
Bunda bir sakınca yok.

Sizin başlığınızda ise dikkat ederseniz 11.07.06, 22:23 tarihinde atılan mesajdan sonra 2 sene 3 ay kadar bir boşluk olmuş.
Bir sonraki mesajın atılma tarihi ise 04.10.08, 18:18.
Madem başlığınızın kapatılmasından şikayetçisiniz, o halde bu süre zarfında başlığınızı güncel tutmak için niçin bir çabada bulunmadınız? (yeni resimler veya yorumlarla)

Pump'un yaşadığı gelişme kayda değer olduğundan başlık çok sık tartışılıp değerlendirilmekte.
O nedenle bu başlıkta tartışılanlar sadece Pump'u değerlendirmekten öteye gitmiş ve bu sporda böyle örnek bir gelişim nasıl sağlanır sorusunun tartışıldığı bir kimliğe bürünmüş.

Sizin başlığınız maalesef böyle bir şey olmamış.
O nedenle de haklı olarak başlığınız kapatılmış.
Eğer başlığınızı yeni resimlerle ve değişikliklerle güncellemeyi düşünüyorsanız bana özelden bildirirsiniz.
Ben de başlığı tekrar açarım.
Ancak böyle bir amacınız yoksa başlığınızın kapalı kalması uygundur.

Konuyu off-topic'e daha fazla çekmemek için kararınızı özelden bildirirseniz memnun olurum.

Bu başlıkla sizin başlığınız arasında çok temel bir fark var.
Bu başlık sürekli güncel, yani üye aktif olmasa da üyenin gelişimi değerlendirilmeye devam edilmiş.
Bunda bir sakınca yok.

Sizin başlığınızda ise dikkat ederseniz 11.07.06, 22:23 tarihinde atılan mesajdan sonra 2 sene 3 ay kadar bir boşluk olmuş.
Bir sonraki mesajın atılma tarihi ise 04.10.08, 18:18.
Madem başlığınızın kapatılmasından şikayetçisiniz, o halde bu süre zarfında başlığınızı güncel tutmak için niçin bir çabada bulunmadınız? (yeni resimler veya yorumlarla)

Pump'un yaşadığı gelişme kayda değer olduğundan başlık çok sık tartışılıp değerlendirilmekte.
O nedenle bu başlıkta tartışılanlar sadece Pump'u değerlendirmekten öteye gitmiş ve bu sporda böyle örnek bir gelişim nasıl sağlanır sorusunun tartışıldığı bir kimliğe bürünmüş.

Sizin başlığınız maalesef böyle bir şey olmamış.
O nedenle de haklı olarak başlığınız kapatılmış.
Eğer başlığınızı yeni resimlerle ve değişikliklerle güncellemeyi düşünüyorsanız bana özelden bildirirsiniz.
Ben de başlığı tekrar açarım.
Ancak böyle bir amacınız yoksa başlığınızın kapalı kalması uygundur.

Konuyu off-topic'e daha fazla çekmemek için kararınızı özelden bildirirseniz memnun olurum.

yani bravo diyorum başka birşey demiyorum.kapatılma sebebi: kişi forumda aktif değildir.

şuanki topic sahibi:forumda aktif değildir. olay bu kadar basit.

konuyu açan kişi hala deneyimlerini paylaşıyor mu? topiği aktif tutuyor mu? benim topic te belki bu topic gibi olacaktı kilitlenmeseydi.adam 2 senedir ortalıkta yok.bu konuların konuşulacağı topicler ortada.nasıl bir üyenin topiğinde farklı konuların konuşulması yasaksa bu üyenin profili içinde de bir kişinin "sporda böyle örnek bir gelişim nasıl sağlanır sorusunun tartışıldığı bir kimliğe bürünmüş." olması konusunun konuşulacağı yer de başka topic olmalıdır.bu bölüm kişi vücudu hakkında yapılan yorumlar ve kişinin deneyimlerini paylaştığı yer değil midir?
üye artık burada gelişimine cevap veremiyor.başkalarının sohbet alanına dönmüş.

ayrıca forum kurallarına göre vücut resimlerinin paylaşılma standartları belli değil midir?

aslında güncelliğini tamamen yitirmiş sorularına cevap veremeyen ve hala bazı üyelerin süper olmuşsun vs gibilerinden sorular sorduğu bir kişinin topiği özel üye durumunda olduğundan mı kapanmamaktadır?
konunun açılma tarihi 09.01.07 1.5 1.5 sene olmuş.benim topic ile neredeyse aynı.

konumu güncel tutmak için zırt pırt bişeyler mi yazmam lazım? bugün şunu yedim bunu bugün yedim diye.resmimi paylaşırım yazan yazar ona cevap veririm.topicler sürekli güncel tutulmalıdır diye bir kural mı var?

yapılan çifte standarta rağmen hala haklılığa devam edilmeye çalışılması da düşündürücü.

benim topic te belki bu topic gibi olacaktı kilitlenmeseydi.
Sizin topic öyle olmadığı için kapatıldı.

Yazdığım mesajı düzgün okumanızı ve "anlamanızı" öneriyorum.
Açık olmayan bir nokta yok.
Bütün yazdıklarınıza karşılık 1 önceki mesajımı tekrar okumanızı ve anlatmak istediğimi "anlamanızı" öneriyorum.
Yazmış olduğum yazıdaki mantığı "anlarsanız" antitezlerinize de birçok cevap içerdiğini görürsünüz.
.

Sizin topic öyle olmadığı için kapatıldı.

Yazdığım mesajı düzgün okumanızı ve "anlamanızı" öneriyorum.
Açık olmayan bir nokta yok.
Bütün yazdıklarınıza karşılık 1 önceki mesajımı tekrar okumanızı ve anlatmak istediğimi "anlamanızı" öneriyorum.
Yazmış olduğum yazıdaki mantığı "anlarsanız" antitezlerinize de birçok cevap içerdiğini görürsünüz.
.
anladım arkadaşım.burada polemik yaratmak gibi bir niyetim yok.sadece ilgili forum kuralını gösterin.

aktif olmayan üyenin topiği kapatılır. eğer böyle bir kural yoksa benim topiği de açın. eğer varsa bu topiği de kapatmanız lazım.

he bizim bileceğimiz iş diye kural harici davranırsanız yorum yapmam.sizin bileceğiniz iş.

saygılar.

arkadaslar bu site de bir kac topıc var boyle cogu ınsanı gaza getıren ve daha ıyı motıvasyon elde etmesını saglayan ayaz arkadasın hakan 79 un ve pumpforever ın topıclerı bu 3 arkadasın gelısımı ve kat ettıklerı yol gayet guzel ve bır cok kısıde onlar yapabıldıyse bende en az onlar kadar yol katedebılırım dıye heveslenıyor...benımde ılk uye oldugum zamanlarda eklemıs oldugum resımler vardı 2006 yılında ama o zamnlar ısın basında oldugum ıcın bır kac yorumdan sonra unutuldu gıttı bolede olması gayet mantıklı cunku ınsanlar guzel olan seylerı gorup kendısıde o hedefte ılerlemek ıstıyor... ben kendı adıma konusuyum bu arkadasların ne olursa olsun topıclerının kılıtlenmesını ıstemem cunku her zamn gırıp baktıgım topıcler 3nede bırsey yazmadım gercı cunku kendımı yeterlı gormedım ama takıp ettım sureklı demekkı senın topıgın bu ozellıklere sahıp degılmıs ve kapatılmıs...

slymnasye, anlatmak istediğimi kendi cümleleriyle çok güzel özetlemiş.
Benim yazımda vurgulamak istediğimi umarım daha objektif oldugunu düşünebileceğiniz bu yazıdan çıkarırsınız.

Kurala gelince:
"Aktif olmayan üyenin topici kapatılır" diye bir kural yok.
Ancak aktif olmayan ve güncelliğini yitirmiş bir topic kapatılır.
Sizin topic'in kapatılma nedeni olarak üyenin aktif olmaması ibaresi, topic'in aktif olmaması ile paralel anlamda kullanılmıştır.
Sonuç olarak bu topic aktif olduğundan kapatılmayacaktır ve bunun aksi yönünde hiçbir kural yoktur.

Yöneticiler forumdaki fazla başlıkları temizlemek ve forumun etkinliğini artırmak adına güncel olmayan topicleri taşıma, silme veya kapatma hakkını kendilerinde saklı tutarlar.
Forumun etkin işleyişi ve diğer forumlardan ayrışması açısından bu nokta çok önemlidir.
Sizin başlığınızı kapatmaya dayanan kural işleyişi budur.

Yönetici olarak değil ama kişisel olarak merak ettiğim nokta, neredeyse 2.5 sene içerisinde başlığınız ile ilgilenmiyor iken başlığınızın forumun etkin işleyişi dahilinde kapatılması sonucu niçin bu kadar tepkili olduğunuz ve bir anda ilgilenmeye başlamış olduğunuzdur.

Kendi başlığınız ile bu başlığı karşılaştırmanız elma ile armudu karşılaştırmaya benziyor.

Kendi gelişiminiz ile ilgili yorumlar almak konusunda heveslendiyseniz eski resimleriniz ve yeni resimlerinizi karşılaştırarak yeni bir başlık açmanız ve üye tepkilerini beklemeniz önerimdir.

pumpforever in bu topiği olmasaydı ben bu adamın nasıl böle bi gelişim sağladığını görmesydim halen bazı beslenme zorlukalrını aşamamış olurdum..adam müdür ama yanında bulgur pilavı taşıyıp herkesin içinde yumurta yemiş,ee şimdi bunları okuyup öğrendikten sonra kendime sordum eğer bende böle bi gelişim sağlamak istiyorsam benimde böle fedakarlıklarda bulunmam gerekmezmi die?
eminimki benim gibi birçok kişiyde motive edip hırslandırıyor ve bazen BU İŞ OLmUYOR ARKADAŞ dediğimiz zamanlarda gözümüzü açamamızı ve tekrar aşk ve şevkle bu sporu yapmamızı sağlayan bi başlık bu..o yüzden foruma gelen herkes en azından bir kaç birşey bulabilir bu başlık altında ..yani kitlenmesi bile düşünülemez bence

Private'in basligini kapatan moderator olarak sunu belirtmek isterim ki normalde aktif olmayan kullanici sebebi ile kapattigim basliklara not dusuyorum, baslik basligi acan kisinin istegi uzerine tekrar acilabilir diye. Senin basliginda tekrar dile getirmemisim Private. Senin icin mesele cifte standart olarak gordugun durum oldugu icin acmamiz bir sey farkettiriyor mu bilmiyorum ama bu hakkin sakli, istedigin zaman acabiliriz.

Private'in basligini kapatan moderator olarak sunu belirtmek isterim ki normalde aktif olmayan kullanici sebebi ile kapattigim basliklara not dusuyorum, baslik basligi acan kisinin istegi uzerine tekrar acilabilir diye. Senin basliginda tekrar dile getirmemisim Private. Senin icin mesele cifte standart olarak gordugun durum oldugu icin acmamiz bir sey farkettiriyor mu bilmiyorum ama bu hakkin sakli, istedigin zaman acabiliriz.
anladım arkadaşım.olabilir insanlık halidir,benim derdimi anlayabildiğin için de sevindim.

merhabalar yazıları birinci sayfasından sonuncu sayfasına kadar okudum ( arada atladım taib ama neyse :D ) pump arkadaşım çok güzel olmuş vücut olarka heleo 10 ve 19 aylık resimleri yan yana koymuş ben photoshop la ugraşsam o kadar düzeltemezdim helal olsun
beslenme ile ilgili bir şey soracam sizin öğünlerinizde hiç mesela kahvaltıda peynir zeytin reçel bal tereyağ fln yokmu yaw ben göremedim.
bide şu bel ve karın için yaptıgın antremanları göğüsü yazdıgın gibi yazsan wallahi çok makbule geçersin gerçekten bende de yoksa göbek çıkacak
vücut wallahi karakter yapı olarakta tam olmuş tabiri caizse cuk oturmuş başarılarının devamını dilerim

pump arkadaşım "maşallah" tan başka yapacak bi yorum bulamıyorum, allah nazarlardan korusun! harika görünüyorsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı