Pump Forever
Özel Üye
Ayaz dedi:pump,
gögüslerine bayildim (bunu bi erkege söyleyecegim hic aklima gelmezdi)
yani su an fazla vakti ayiramiyorum antremanlari aksatiyorum ama bu son koyudugn resimler bana yine biraz gaz verdi.. sadece gögüs degil tabi.. vücut orantisi süper.. tebrikler, hakkini verdigin icin..
karasan,
analiz ve degerlendirme yönüne hayranim zaten.. bench-kütle iliskisini cok güzel anlatmissin.
en son 130 kg ile bench calisiyordum.. ama su an girsem 100 kg bile zor gibi gözüküyor bana..
benim bu spora karsi cok aykiri bir huyum var malesef.. kisin yatiyorum, tembellesiyorum.. bahara dogru basliyorum.. yazi cok iyi cikariyorum.. kisa kadar daha da iyi oluyorum.. sonra yine birakiyorum.. vicious circle yani..
saygilar
Ayaz teşekkür ederim.. Bu spora basladıgımda goguslerimin sekli hosuma gitmiyordu.. ozellikle üst gogusum yok denecek kadar az ve zayıftı... Ne zaman ki, tek gün sadece gögüse ayırmaya basladım, ve idmanların siddetini her antreman arttırmaya basladım.. inanılmaz sonuclar almaya basladım..
Ben de bu spora 2005 Nisan sonunda basladım, ve en hızlı gelisim dönemini 2005 yazında yasadım... Yaz ayında calısamının cok zor oldgunu soyler profesyoneller ama ben katılmıorum.. Ayaz ben de senin gibi yazın daha şevk ve zewkle gidiorum idmanlara... kışın belli donemler sıkıntıdan mı kronik yorgunluktan mı bilinmez tempo düsüyor... Yazın belki dogal cardio imkanımız oldugu icin, estetigin artması motivasyonu körüklüyor...