• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
degerli arkadaslar ve sevgili pump, bendeniz kendini daha cok kardiyoya vermis, 100 kilodan 77 e cekmis, gobegi oldukca duzeltmis forumdasinizim.
kardiyo doneminde hydroxut disinda bir sey kullanmadim. son 1 ay
kadarimi daha cok kardiyo ve kismi agirlik calismalari ile gecirdim. agirlik anteramanlari sadece kas kaybetmeme amacli idi. asilmadim yani.
bir seneyi askin mucadele verdim, bodyforumtr dostlari sayesinde bilgilendik ve daha hizli kademeler almaya basladik, sagolsunlar, varolsunlar..
yogun antremanlardan sonra yeterince dinlendim sanirim, amacim kardiyoyu arkaya alarak simdi tekrar programli agirlik calismalarina baslamak.
velhasil kelam igdelere bulasmadan suplementlerden iyi bir kombinasyon yapmak isterken yukaridaki mesajina denk geldim, sormadan edemedim. umarim buralarda olur ve cevaplarsin. sizlerin yorumlarinizida mumkunse merak ediyorum.

1. hali hazirda whey ve vitargo (creatine siz) karisimi kullaniyor(d)um.

2. tribulusu aralikli olarak kullanmisligim olmustur lakin su an elimde yok, satin al denilirse alirim. Bulgarian Tribulus dusunuyorum. ne dersiniz ?

3. Cell Mass ;
640 gram 59 euro
yada
2*640 gram 100 euro

satin alinmali ise kombinasyona hangisini dahil etmeliyim ?

4. No X-plode ; 820 gram (Orange)

bunlardan tas gibi bir kombinasyon yapmak istiyorum.
ya Allah deyip baslamak istiyorum.

yardimlarinizi esirgemeyiniz, Allah tuttugunuzu altin etsin.

sevgi saygi hurmetler..

simdi bu soruyu kimse gormedi, gorupte kimse cevabini bilmedi.

ee ben size ne diyeyim..

gerçekten azmin hikayesi..çok başarılı

özellikle son aylarda kilo verip define olarak bence en ideal vücut tipine ulaşmışsın, şurda bi çok kişiye de gaz vermiş oldun :) (ben dahil)

tebrikler.

simdi bu soruyu kimse gormedi, gorupte kimse cevabini bilmedi.

ee ben size ne diyeyim..

oncelikle kurallari oku,uslubuna dikkat et,ayrica bu baslik pump in senin sorunun yeri bu degil.

oncelikle kurallari oku,uslubuna dikkat et,ayrica bu baslik pump in senin sorunun yeri bu degil.

emret komutanim, basutune..

konu acilmis, su urunleri getirdim denmis.

bizde urunler ile ilgili soru sormusuz.

enterasan nokta sorumus gorulmez ama uslubumuz gorulur :)

son olarak iki kelimemide mazur gorunuz ki hep birlikte geliselim.

sonrasinda rahat birakacagim sizleri.

butun dunya sizin olsun, bir dost bir post yeter bana ;)

efendim simdi sizde ricam ; su uc dort cevabi gecmiyen konusmalarda turkiye olsun turkler olsun neden gelisemedigimizi iyicene bir dusunelim. bazilarimizi yormadan demek istedigimizi ozetliyelim; ilerlemek istemeyenler veya koltugunu kaybetmekten korkanlar bilgi paylasimdan da korkarlar. bu yuzden turklerin dunya capinda bir icraati yoktur. bakiniz; naim, bulgarlardan transfer..

zaman kaybettirmediginiz icin ozelikle size ne kadar tesekkur etsem azdir sayin saydam. isminizin hakkini verdiginiz icin de ayrica tesekkurler..

haydi rastgele.

gelisemememizin en iyi ornegi sen olsan gerek,eger kurallari okusan ve dogru hareketleri yapsan simdiye kadar coktan cevabini almistin.

emret komutanim, basutune..

konu acilmis, su urunleri getirdim denmis.

bizde urunler ile ilgili soru sormusuz.

enterasan nokta sorumus gorulmez ama uslubumuz gorulur :)

son olarak iki kelimemide mazur gorunuz ki hep birlikte geliselim.

sonrasinda rahat birakacagim sizleri.

butun dunya sizin olsun, bir dost bir post yeter bana ;)

efendim simdi sizde ricam ; su uc dort cevabi gecmiyen konusmalarda turkiye olsun turkler olsun neden gelisemedigimizi iyicene bir dusunelim. bazilarimizi yormadan demek istedigimizi ozetliyelim; ilerlemek istemeyenler veya koltugunu kaybetmekten korkanlar bilgi paylasimdan da korkarlar. bu yuzden turklerin dunya capinda bir icraati yoktur. bakiniz; naim, bulgarlardan transfer..

zaman kaybettirmediginiz icin ozelikle size ne kadar tesekkur etsem azdir sayin saydam. isminizin hakkini verdiginiz icin de ayrica tesekkurler..

haydi rastgele.

Sahmat çok alıngan davranıyorsun, sorduğun soru çok spesifik, senin bu belirttiğin supplementleri kullanan kaç kişi var bu forumda, öncelikle bunun bir hesabını yap.
Çok az kişi kullanıyor, kullanan insanlarında gözünden kaçmış olma ihtimalini düşün...
Ayrı bir konuda, PumpForever'a yönelik sorduğunu düşünerek ben pek üzerinde bile durmadım sorunun, genel sormuşsun gerçi, ama onun başlığı olduğu için ben dikkatle okumadım sorunu.
Cell Mass, gelişmiş bir kreatine türevi, kas hücrelerindeki su miktarını arttırmak, kasların daha fazla enerji üretmesi, kasılabilmesi için güzel bir ürün.
Nitrit Oksit içeren ürünler, kaslara giden kan damarlarını açarak, hem şişmeye katkı sağlıyorlar, hemde teorik olarak daha fazla beslenmelerini sağlıyorlar.
Tribulus'u ben Sopharma'nın ki dışnda önermiyorum, PumpForever Ultimate'ın Tribulus'unu kullanıp çok memnun kalmıştı, ama ben memnun kalmadım.
Whey vücut geliştirmedeki en temel supplement zaten, aynen devam, vitargonun içeriğini bilmiyorum, ama iyi bir ürün olduğunu duydum.

adam karizma olmuş yaw :) ilk foto ile son foto arasında çok fark var. kendine güven konusundaki fark bu iki foto arasında belli

Goldtrapper..
I'll be back.. en kısa zamanda.. işler cok cok yogun.. fırsatım pek olmuyor.. aktif olarak yer almasamda elimden geldigince forumu takip ediorum..
Su an 96 kg civarındayım.. Netritiondan , NO-Xplode- Cell Mass - Nitro Tech gibi ürünler getirttim ve son 3-4 haftadır bu ürünler sayesinde bi kademe daha ilerledigimi düsünüyorum. Güç ve performansta farkedilir bir artış söz konusu.. 145 kg bench tamamen yardımsız 4 tekrar yapabiliyorum.. son ölcü aldıgımda 93 kg - %10 yag oranındayım.. .1 hafta sonra tekrar ölcümleri alıp bi kac yeni resim eklerim... ama hissedilir bir gelisme war.. Creatine'den dolayı vücutta biraz su tutulması yasanıyor ama önümüz yaz.. kolay atılır...

Yeni halini ve dönüşünü merakla bekliyoruz Pump :)

selam pump kardeşim seni tebrik ediyorum.üşenmeden bunca soruya cvp vermen vücudun kadar kişiliğininde iyi olduğunun bi göstergesi bence..Vücudunun hep aynı kalması dileğiyle.

tebrik ederim...arkdaşım bende 1 yıldır yapıyorum ama sadece kilo aldım 21 kilo ve tabi gelişme oldu ama seninki gibi define olamadım umarım biri bana yardımcı olucak :)

Tekrardan bi göz gecirdimde bir daha helal olsun .. Cidden sıkı iş başarmışsın .. Azimli olmak güzel ... Yeni resimleri bekliyoruz ..

1.5. sene.. mükemmel olmuş tebrik ederim.. hepsini okuyamadım yazıların ama hedeflediğin beslenme prog. okudum valla onu yapabildiğin günler varsa helal olsun ama anlaşılan azmin yanında iyi bir beslenmeninde yarattığı fark bu olsa gerek.. ben şahsen kendimden utandım 140 gr proteini tuttrabilirsem nimetten sayıp ertesi günü sallarım.. ama çok azimlendim, ciddi bir motivasyon oldu.. tekrar tebrikler çok taktir ettim gelişimi; başarılar..

merhaba , emeğinin karşılığını çok iyi bir şekilde almışsın , tebrik ederim.Örnek aldığım birisin.Tecrübelerinden daha fazla yararllanmak isteris.Ama epeydir foruma yazmıyorsun.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı