• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
son halin tam anlamıyla beğendiğim vücut tipi. yağsız, ama çelimsiz değil, şahane kütle var. nazar değmesin inşallah.
15 sayfaya da göz attım ama ya kaçırdım ya göremedim, kilo düşerkenki diyetin ve çalışman nasıldı? varsa ve kaçırdıysam da kaçıncı sayfada olduğunu gören bir arkadaş söyler mi?

selam pump forever su sorunun cevabini merak ediyorum.sen biseps ve trisepsi ayni gün calisiyorsun böyle calisan bi cok kisi var benim merak ettigim nokta nasil yapiyosun idmani.yani mesela 3 triseps 3 biseps hareketi yapiyosun desek,önce 3 bisepsi yapip biseps antremanini bitirip sonra trisespsemi geciyorsun yada bi hareket biseps bi hareket trisepsmi yapiyosun.ben almanyada kaliyorum burda biu iki sekildede calisan sporcular var...sence hacim calisirken hangisi daha iyi.ben bugüne kadar hep gögüs biseps yada gögüs triseps calistim ikisini bir hic calismadim.ama yakinda küre girecem bende bu sekilde calismak istiyorum.ama hangi sekil onu cözemedim.yazarsan sevinirim,,saygilar

Pump forever denebilecek söz yok,idolümsün ist'de ne canlar yakıyorsundur sen , beklerim gel bende yazları tr'nin turizm eğlence merkezi antalya/kemer'deyim.Bu arada abs egzersizlerin nasıl 15-20 dak. yapıyorum demişsin burda paylaşırmısın veya pm atarsan çok memnun kalıcam.Beslenme prog. mını bile kaydettim pc'ye sen düşün ;)

güzeLL vucut ama biraz katkı varrr !! yaniii eger yoksa 1.5 senede bir mucizeeee!!!!!!!!!!

edit: yazım kurallarına riayet ediniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
18 aylık (1.5 sene)
kg - 92

hocam moralini bozmak gibi olmasın ama omurganda sorun varmı senin gibi bir tanıdığım varda karın kaslarına bakarak söylüyorum bunu skolyoz (omurganın sağa yada sola kayması yada disklerin uc kısımlarının eriyerek simetrinin bozulası vs...) denen rahatsızlıga yakalmış olabilirsin.Vucut sol tarafa biraz yatmış gibi.Poz çektirmek içinmi yaptın yoksa normalimi böyle?

Maşaallah kardesim sade ama ideal bir vucuda ulasmıssın.yalnız kollar son halindde biraz kuculmus gibi geldi bana. ben 6-7 aydır yapıyorum bu sporu aralıklarla cok bi bilgiye sahip deilim ama ince bel ve kaslı gorunum herzaman kutleli ve genis hacimden daha guzel ve dogal gelmistir bana,nitekim benim kendi adıma yapmaya calistıgim sekilde bu tarzdır.birde sorum olucak protein tozu kullanıyormusun,kullanıyorsan kacıncı ayında basladın.Allaha emanet ol.

Son düzenleme:
Merhabalar , buna yakın bi vücuda benm gibi bir vücuda sahip olan kişi ne yapabilir de ulaşabilir ...

Yaş = 18
Kilo = 105 kg
Boy = 180 cm
Kol = 34 cm
Göğüs = 105 cm
ÖnKol = 30 cm
Bilek = 18 cm
Bel = 114 cm
Kalça = 110 cm
Bacak = 67 cm
Baldır = 43 cm

Aşağıdaki linkte , kendimle ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak belki size daha fazla yardımcı olacaktır , resimlerimde var ...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/105-kg-ve-yeni-ba-t12089.html

Şimdiden çok teşekkürler ...

Merhaba. Sayfalara baktım ama bulamadım, ben abs antremanlarınızı merak ediyorum hangi haraketleri kaç set ve setleri kaçar tekrar tuttuğunuzu öğrenebilir miyim? Eğer daha önce yazdıysanız beni uyarırsanız sevinirim tekrar göz atayım

kardeş kılları kesincede farketmiş

helal olsun ii kas yapmışşın 10-15 kilo al bi basmaya başla çok daha güzel olacak

güzeLL vucut ama biraz katkı varrr !! yaniii eger yoksa 1.5 senede bir mucizeeee!!!!!!!!!!

Suplement kullanmadan profesyonel olabileceğinimi sanıyosun....
eger böyle bir vücut isteniyorsa , bu sporu sadece spor olsun diye yapmak istemiyorsan suplement kullanmak gerek...
suplement katkı degildir kaynaktır , hazinedir ;)
--------------------------------------------------------
Pump Forever sana gelirsek , hakikaten bu sporla ilgilenenler senin vücudunun kıvamına gelmek için çalışmaktadırlar... ( bende ;) )
yiğidi öldür hakkını ver demişler ya ... hakkıını vermişsin , haketmişsin .... helal olsun...

Pump Forever sana sormak istediklerim ;
ilk 10 ay kesintisiz suplement kullandıgını yazmışsın amino asit olarak hangi ürünü tercih ettin??? o kadar çok farklı isim varki .... sağlam vücut yapmış birinden ilk ağızdan cevabı almak isterim....

harbi hocam bu profesyönel sporcuların vücutlarındaki kılları nasıl alıyolar senn yöntemin ne bi sölesen co iyi olur bizde vücudu yapınca tek sorun o kalıyo:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı