Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sivasli dedi:selam pump hergün bakiyorum triseps fotosunu koydunmu diye yien koymamaisssin![]()
Pump Forever dedi:
Tolgaa dedi:İlk tebrikler benden gelsin...
Bravo Pump...
Sana zahmet hafta içi çalışma programını yazsan...
Beslenme programına uymaya çalıştığımız gibi, çalışma programına da uymaya çalışırız..
Haftasonu çalışmalarını yazma ama![]()
Selamlar...
Pump Forever dedi:Tolgaa dedi:İlk tebrikler benden gelsin...
Bravo Pump...
Sana zahmet hafta içi çalışma programını yazsan...
Beslenme programına uymaya çalıştığımız gibi, çalışma programına da uymaya çalışırız..
Haftasonu çalışmalarını yazma ama![]()
Selamlar...
Tolga bahsedeyim tabi..
4 gün calısma - 1 gün OFF uygulamaya calısıorum
1.Gün - Gögüs (20-22 set)-40dk + 10 dk Stretching
2.Gün - ABS (15-20 set) + Sırt-40dk (15-20 set)
3.Gün - ABS (15-20 set) + Omuz-35 dk( 15-20 set)
4.Gün - ABS (15-20 set) + Biceps-25 dk (12-14 set) + Triceps-25dk (12-14 set)
5.Gün - OFF
basa dönüyor...
Bacak calısmıorum, 2-3 haftada bir 5. gün olarak bacak calısıp 6. günde OFF werdigim oluyor...
Ancak yaza dogru , 5. gün Trapez+bacak+forearms+calf calısacam 6.gün OFF werecem..
Dedigim gibi Cardio hic sewmiorum ve yapmıorum.. bisiklet, koşmak tarzım degil..
Hic bir antreamn birbirinin aynı olmuyor, hareketler, sıraları, set sayıları, tekrarlar, mutlaka degistiriyorum.. o anki psikolojime gore diyelim.. belli bir program yok yani... sadece calısılacak bolge belli... En cok disiplini gögüs idmanında gosteriyorum...
Yok kerwan alakası yok HIT le.... bi ara niyetlenmiştim HIT calısmaya ama Ahmet Enünlü ile de konuştum, Steroid ve anabolizan kullanmadan HIT calısmanın faydası olmayacagına karar werdim.. Bir cok sistem denemiş biri olarak, su andaki sistem beni en cok tatmin eden diyebilirim...kerwan dedi:pump,
yukarıda bahsetmiş olduğun çalışma programın H.I.T. gibi geldi bana, ne kadar bu şekilde çalıştın ?
daha önce 1 günde 2 bölge çalışıyordun bildiğim kadarıyla gögüs-biseps gibi , kaç ayda bir sistem değiştiriyosun ?