Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Pump Forever dedi:Tolgaa dedi:İlk tebrikler benden gelsin...
Bravo Pump...
Sana zahmet hafta içi çalışma programını yazsan...
Beslenme programına uymaya çalıştığımız gibi, çalışma programına da uymaya çalışırız..
Haftasonu çalışmalarını yazma ama![]()
Selamlar...
Tolga bahsedeyim tabi..
4 gün calısma - 1 gün OFF uygulamaya calısıorum
1.Gün - Gögüs (20-22 set)-40dk + 10 dk Stretching
2.Gün - ABS (15-20 set) + Sırt-40dk (15-20 set)
3.Gün - ABS (15-20 set) + Omuz-35 dk( 15-20 set)
4.Gün - ABS (15-20 set) + Biceps-25 dk (12-14 set) + Triceps-25dk (12-14 set)
5.Gün - OFF
basa dönüyor...
Bacak calısmıorum, 2-3 haftada bir 5. gün olarak bacak calısıp 6. günde OFF werdigim oluyor...
Ancak yaza dogru , 5. gün Trapez+bacak+forearms+calf calısacam 6.gün OFF werecem..
Dedigim gibi Cardio hic sewmiorum ve yapmıorum.. bisiklet, koşmak tarzım degil..
Hic bir antreamn birbirinin aynı olmuyor, hareketler, sıraları, set sayıları, tekrarlar, mutlaka degistiriyorum.. o anki psikolojime gore diyelim.. belli bir program yok yani... sadece calısılacak bolge belli... En cok disiplini gögüs idmanında gosteriyorum...
Fırsatı buldugunda bu disiplini yakalayacagını ve bunun nasıl kısa zamanda bir basarı olarak yansıyacagını tahmin edebiliorum genetically gifted friend.. gel gelelim sorularına:Blitz dedi:Pump Forever dedi:Tolgaa dedi:İlk tebrikler benden gelsin...
Bravo Pump...
Sana zahmet hafta içi çalışma programını yazsan...
Beslenme programına uymaya çalıştığımız gibi, çalışma programına da uymaya çalışırız..
Haftasonu çalışmalarını yazma ama![]()
Selamlar...
Tolga bahsedeyim tabi..
4 gün calısma - 1 gün OFF uygulamaya calısıorum
1.Gün - Gögüs (20-22 set)-40dk + 10 dk Stretching
2.Gün - ABS (15-20 set) + Sırt-40dk (15-20 set)
3.Gün - ABS (15-20 set) + Omuz-35 dk( 15-20 set)
4.Gün - ABS (15-20 set) + Biceps-25 dk (12-14 set) + Triceps-25dk (12-14 set)
5.Gün - OFF
basa dönüyor...
Bacak calısmıorum, 2-3 haftada bir 5. gün olarak bacak calısıp 6. günde OFF werdigim oluyor...
Ancak yaza dogru , 5. gün Trapez+bacak+forearms+calf calısacam 6.gün OFF werecem..
Dedigim gibi Cardio hic sewmiorum ve yapmıorum.. bisiklet, koşmak tarzım degil..
Hic bir antreamn birbirinin aynı olmuyor, hareketler, sıraları, set sayıları, tekrarlar, mutlaka degistiriyorum.. o anki psikolojime gore diyelim.. belli bir program yok yani... sadece calısılacak bolge belli... En cok disiplini gögüs idmanında gosteriyorum...
Pump çok tebrikler tekrar dostum, her koyduğun fotoda bayrağı bir adım ileriye taşıyorsun. Yeni fotolarını bekler oldum devamlı...
Antrenman programınla ilgili söylemek istediklerim var.
Birincisi, sence bu program çok ağır değil mi? Benzer sonuçları bundan çok daha hafif bir programla elde edemez misin sence?
İkincisi, antrenman öncesi 15-20 set karın çalışmak o gün çalışacağın kas grubunu kötü etkilemiyor mu? Ağırlıklarında %10-20 gibi bir azalma oluyordur diye tahmin ediyorum.
Bu kadar disiplinli bir programa uyduğun için de seni ayrıca tebrik ediyorum ve sana çok gıpta ediyorum; okul tatil olduktan sonra inşallah ben de 1-2 ay boyunca seninki gibi sıkı bir program uygulama fırsatını ve isteğini yakalarım...
Cago dedi:Boyum 1.90 82 kiloyumm...Benm amacım da senn gibi bi gorunume sahip olmakk....Cok şişkin olmak istemiyorum...kilo alıp define işlemine gecmek ...amaa su an tek sorunum mide kaslrımm...Çok şişkin...Ama yağlanma yok cevresinde...sekilli olmasına sekilliler dee...ama cok dışarı dogru cıkıklar...ozellikle diyafram kısmındaki ust karın kası acayip dısarı cıkık baslıyooo...Bu da beni uzuyoove antrenman performansımı etkiliyo...Bunun için bana bi karın programı veya bi tavsiyee verebilir misinn ....Saol şimdidennnn
:pEAce: dedi:örnek alıyorum walla... spora başladım sayende diebilim pump
Karın kaslarını kuwwetlendiriyor, direncini arttırıyor.. normal bir zmaanda karnını icine cekmedigin zamandaki durusu da otomatikman degisiyor daha gergin ve sıkı kaslara sahip oldugun icin..Cago dedi:Pump kardeş senin zamanında diyaframla ilgili yaptığın açıklamayı okudum...Ama o yaptığımız eğilip nefes verince karnı içimizie çekme hareketinin tam olarak diyafram üzerindeki etkisi anlıyamadım...Bunu bi açıklayabilir misin...?