Pump Forever
Özel Üye
:pEAce: dedi:ayrıca hangi salonda ve semttesiniz?? özelikle 1-2 hafta yanına gelip bu işin aslını senden ogrenmeyi isterim.seninde dedigin gibi 1 seneyi cok iyi kullanamamışsın ama ben boşuna zaman kaybet istemiyorum. 22 haziranda okul dolayısıyla amerikaya gidicem ve 6 ay gibi bir sürem war. bu sürede alt yapıyı ve antreman teknigini ogrenirsem orda tak başıma sadece sizinle burdan yazışarakta devamedebilrim sanıyorum.
bu arada 21 yaşındayım. 183 boyunda ve 76 kiloyum. 3gundur şeker kullanmıyorum.yaglı besinler almıoyorum. yazdıgın programı uygulamaya calışıcam sabah yumurta haşlıcam bakalım başarabilicekmiyimbugun tuzladaki kafkale spor merkezine yazıldım. yrndan itibarende oraya gidicem. haftada 4 gun giderim die düşünüorum belki daha fazla...
azminim devamını diliorum. resimlerine baktıkca inan bende gaza geliorum. 1.5 sene sonra bende sana resimlerimi yolladıgımda umarım benimle gurur duyarsın![]()
görüşmek üzere...
Sana ilham kaynagı olabildiysem ne mutlu.. Bu spora yeni baslayan insanların azimli oldugunu gormek guzel bisey.. ama sana bir bilgi wereyim.. Bu spor yanlızlık sporu.. yani basarı kendin ile alakalı. Motivasyonunu tek basına saglamayı bilmen lazım .. an geliyor, canın hic calısmak istemior, spordan soguyorsun, gelisemedigini düsünüosun demoralizze oluyosun.. aynaya bakınca koca yaglı bi gobek goruosun.. kızıosun, kırılıosun... iste bu tip engelleri tek basına asman lazım.. isin inceliklerini de kendi basına arastırıp ogrenmeni tawsiye ederim.. bu kaynak cok saglam bu iş icin.. cunki kulaktan dolma bilgiler unutulup gidiyor.. herseyi ogren dene , gerekirse yanıl ama dogruyu bul...
Dün salonda ib arkadasla beraber ögüs idmanı yaptık.. 3 senedir bu sporu yapıor.. ii bi vucudu war, 80 kg bench yapıomus.. halbuki kaslarına baktıgınızda kapastesinin 100 ün üstü oldugu belli.. zorladım onu.. sözümü dinledi.. we dün 105 kg ile 6 tekrar cıkardı.. bu ne demek?? bundan once vucudunu hic zorlamamıs.. mentalite olarak, yapamayacagına inanmıs.. ben kaldıramam ben yapamam ben edemem yok bu sporda... bu spor narsistligin, kendine güwenin, kendini begenmisligin sporu.. herseyi yaparım, kadlırırım , rekolarımı kırarım diyerek gececeksin kiloların basına..