• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Gelişimin Öyküsü (1.5 Sene) - Pump -

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadasim cok basarili tebrik ederim bende 110 kgden 65 e indim 1 senede ve su an 75 im fakat acaip kotu bir midem var sarkan deriden dolayi..ve vucudum yagli..senin gb olmak isterdim ki zaten hayalim sana birozel msj attim bakarsan sevinirim...|Basarilarinin devamini dilerim

sarc4stic dedi:
Coreeye dedi:
özür dilerim gerçekten çok güzel bir vücut ronnie coleman bile daha iyisini yapamazdı 1.5senede süpersin çalışmaya devam

Derdin ne?

artik derdi yok ''BANNED'' son kez ikaz edilmişti.

abi 1.5 senelik programını yazarmsısın mesela haftada kaç gün yaptın yaptığın zaman kaç mekik, kaç göğüs yani 4*12 mi falan...senin programın aynısını yapıcamda sitedeki en beğendiğim vücut senin ki..mesela ben hakan79 gibi olmak istemiyorum bana göre biraz bulk...bana yardımcı olursan bu konuda çok sewinirim bizim salondaki hoca bu işin acemisi gibi.. o yüzden verirsen progarmını çok sewiniriimm bi de ilaç kullanmadan ne kadar sağlıklı olur ilaç kullanmadan senin ki kadar yapabilirmiyim...senin vücud benim hayalimdeki vücut

kaangs dedi:
abi 1.5 senelik programını yazarmsısın mesela haftada kaç gün yaptın yaptığın zaman kaç mekik, kaç göğüs yani 4*12 mi falan...senin programın aynısını yapıcamda sitedeki en beğendiğim vücut senin ki..mesela ben hakan79 gibi olmak istemiyorum bana göre biraz bulk...bana yardımcı olursan bu konuda çok sewinirim bizim salondaki hoca bu işin acemisi gibi.. o yüzden verirsen progarmını çok sewiniriimm bi de ilaç kullanmadan ne kadar sağlıklı olur ilaç kullanmadan senin ki kadar yapabilirmiyim...senin vücud benim hayalimdeki vücut

Hakan79 kadar olmak istemiyorum demişsin,ne kadar kolay değil mi 100 kg define olmak :D Yalnız şunu unutma herkes herşeyde farklıdır.Bunda da kesin doğrular yoktur,herkesin yapabileceği definasyon,kas,hacim farklıdır.Onun için şu kadar zamanda bu kadar kas yapabilir miyim ya da senin kadar vücut yapabilir miyim diye bi soru olmaz..

zfrskr dedi:
kaangs dedi:

Hakan79 kadar olmak istemiyorum demişsin,ne kadar kolay değil mi 100 kg define olmak :D Yalnız şunu unutma herkes herşeyde farklıdır.Bunda da kesin doğrular yoktur,herkesin yapabileceği definasyon,kas,hacim farklıdır.Onun için şu kadar zamanda bu kadar kas yapabilir miyim ya da senin kadar vücut yapabilir miyim diye bi soru olmaz..

abi bunlar benim görüşüm sende kendi sölediğinde kendine göre haklı olabilirsin ama bana göre ayaz ın vücudu hakan79 dan daha şekil duruyo 100 kilo define olması önemli değil biraz estetik olması gerekiyo bana göre o yüzden pumforever ve ayaz ı örnek alıyorum. pumpforever bide hangi suplementleri hangi aralıklar la kullandın mesela 1. ayda şu kadar şunu şu şekilde kulandım gibilerinden gerçekten yardımcı olursan çok sewinirim TEŞEKKÜRLER

Tebrikler çok başarılı bir vücut.. çok emek harcamışsın azmini takdir ediyorum..
herkese örnek olması dileğiyle..

tebrik...

hep bu sporu ara ara yapıp bırakmak zorunda kalıyordum . bu siteye giripte pump'ı gördükten sonra işte azmin zaferi, ben niye yapamayayımki deyip, bu yola kesin baş koydum. çok çok tebrik ederim. seni gördükten sonra bir kez daha heveslendim. hemen ertesi günü gittim spor salonuna. 1,5 ay oldu... teşekkür ederim sana...
spora başladığım gün ve 10 günde bir foto çekildim, bende fotolarımı koyucam ama biraz geçsin diye bekliyorum. henüz çok erken 2-3 ay sonra yayınlarım sitede.

Kesinlikle katılıyorum. Bu sporu 4 senedir yapıyorum ve bazı şeylerin yanlış ve hatalı olduğunu bu forumda ögrendim ve hatta pump un burda yazdıkları ve herşeyin azimle başarılacağını görünce benim içinde bazı şeyler degişti. 4 aydır dengeli beslenme ve idman profilimi degiştirdikten sonra inanılmaz gelişmeler almaya başladım. Gerçekten pump un dedigi gibi herşey iyi beslenme ve azimle oluyor. Şu anda eskisinden daha hafif idmanlarla cok daha başarılı sonuçlar almaya ve vucudumun yağlardan arınmasını sağlıyorum. Verdigin bilgiler ve bana yol gösterdigin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum pump sana. İdolümsün :D

body building insanın karizmasını,duruşunu,pozunu hatta bakışlarını bile değiştirir mi? Bu sorunun cevabı sensin

muhteşem vucut :) yani sna benzer vucut yapmak istiyorum ins yapabilrim. :) tabiki herkes aynı olamaz ama kendi vucut yapımda sana benzer şekilli olmak isterim. sendeki en buyuk ve en iyi yer olarak bence gogusler. arka kol demişin ama gogusler cok cok iyi maşallah :) cok fena gaza geldim cok saol bizlerle paylaştıgın için kendi spor hikayeni ve gelişimini :)

azmine çalışmana ve bu resimler arasındaki farka gerçekten hayran kaldım bu sporu yapmak isteyen biri olarak bana cesaret veriyosun sağol vee tebrikler

Sevgili Pump,

Çok uzun süre önce başka bir forumda tanıştık seninle, bence en önemli özelliğin koyduğun hedefe muhakkak ulaşacak şekilde hem bilgiyi kısa sürede toplaman hemde gerekli beslenme ve antrenmanı kusursuz uygulaman.

İlk tanıştığımızda güce ve ölçüye odaklanmıştın ve bu amacına çok hızlı ulaştın.

Daha sonra ise estetiğe ve definitiona önem vermişsin ve bundada çok başarılı olmuşsun. Vücudunu istediğin şekle sokacak altyapıya ulaştığını görüyorum.

Artık kendini tecrübeli ve olgunlaşmış bir bodyci ve sporcu olarak görebilirsin.

Azmını ve başarını tebrik ederim. Bu yaz bu vücuda bronzlaştığın zaman tam olarak istediğin forma ulaşmış olacaksın.

valla çok güzel ne denilebilir yaa ben burda ancak buralara yazıyorum bana kim yardımcı olucak anlamadım valla ben kendime nasıl yorum alabilriim benim vucut resimlerimi koyucam ama neede bilmiyorum birisi bana yardım etsin:(

forum yoneticelerine resimlerini yolla,kendinle ilgili bilgileri yaz ozel mesaj yoluyla gonder biz foruma baslik acariz.

sorumun yeri dogru olmustur umarim..

Goldtrapper..
I'll be back.. en kısa zamanda.. işler cok cok yogun.. fırsatım pek olmuyor.. aktif olarak yer almasamda elimden geldigince forumu takip ediorum..
Su an 96 kg civarındayım.. Netritiondan , NO-Xplode- Cell Mass - Nitro Tech gibi ürünler getirttim ve son 3-4 haftadır bu ürünler sayesinde bi kademe daha ilerledigimi düsünüyorum. Güç ve performansta farkedilir bir artış söz konusu.. 145 kg bench tamamen yardımsız 4 tekrar yapabiliyorum.. son ölcü aldıgımda 93 kg - %10 yag oranındayım.. .1 hafta sonra tekrar ölcümleri alıp bi kac yeni resim eklerim... ama hissedilir bir gelisme war.. Creatine'den dolayı vücutta biraz su tutulması yasanıyor ama önümüz yaz.. kolay atılır...

degerli arkadaslar ve sevgili pump, bendeniz kendini daha cok kardiyoya vermis, 100 kilodan 77 e cekmis, gobegi oldukca duzeltmis forumdasinizim.
kardiyo doneminde hydroxut disinda bir sey kullanmadim. son 1 ay
kadarimi daha cok kardiyo ve kismi agirlik calismalari ile gecirdim. agirlik anteramanlari sadece kas kaybetmeme amacli idi. asilmadim yani.
bir seneyi askin mucadele verdim, bodyforumtr dostlari sayesinde bilgilendik ve daha hizli kademeler almaya basladik, sagolsunlar, varolsunlar..
yogun antremanlardan sonra yeterince dinlendim sanirim, amacim kardiyoyu arkaya alarak simdi tekrar programli agirlik calismalarina baslamak.
velhasil kelam igdelere bulasmadan suplementlerden iyi bir kombinasyon yapmak isterken yukaridaki mesajina denk geldim, sormadan edemedim. umarim buralarda olur ve cevaplarsin. sizlerin yorumlarinizida mumkunse merak ediyorum.

1. hali hazirda whey ve vitargo (creatine siz) karisimi kullaniyor(d)um.

2. tribulusu aralikli olarak kullanmisligim olmustur lakin su an elimde yok, satin al denilirse alirim. Bulgarian Tribulus dusunuyorum. ne dersiniz ?

3. Cell Mass ;
640 gram 59 euro
yada
2*640 gram 100 euro

satin alinmali ise kombinasyona hangisini dahil etmeliyim ?

4. No X-plode ; 820 gram (Orange)

bunlardan tas gibi bir kombinasyon yapmak istiyorum.
ya Allah deyip baslamak istiyorum.

yardimlarinizi esirgemeyiniz, Allah tuttugunuzu altin etsin.

sevgi saygi hurmetler..

İşte benim gözümde en ideal vücut bu. Abartı yok, çizgiler belli, vücut doygun ve dinamizm oldukça üst seviyede. İdolümsün pump :)

Çok büyük emek vermişsiniz v bunun karşılığınıda almışsınız tebrikler:)

Ben başka birşey sormak istiyorum define olmuş halinizde kaç beden gömlek,t-shirt giyiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı