Kullandığın steroidlerin miktarlarını gözönüne alarak bir değerlendirme yapmak gerekirse kullandıklarının sonunda ortaya çıkması gereken vucudun çok az gerisindesin. Kulandığın miktarlar normal miktarlar, şimdi kimseyle kürü falan tartışacak değilim, arkadaş bir dürüstlük örneği gösterip kullandıklarını yazmış, en azından ben hiç kür yapmadım diye dolaşıpta 52 kollar ile dolaşan obsesifller gibi bir tavır takınmamış. Kür içinde kullandığın steroidleri ne şekilde kullandığını bilmiyorum, fakat şunu söyleyebilirim ki yanlış birşey yaptığın düşüncesinde değilim. bu topicteki hemen hemen bütün yorumları okudum, kimisi bu kür için bu vucut az demiş, kimisi öleceksin demiş..vs.. öncelikle insanların terminolojilerinde kürün ne anlama geldiğini çok merak etmekteyim, kür yapınca bir anda hulk şekline bürünülebileceği mi düşlünülmekte? Kür yapmadığı halde, kürün etkilerini kendi vücudunda deneyimlemediği halde uzman bir hoca silüetine bürünüp yorum yapan kişiler bu sporda en uzak durlması gereken kişilerdir, bu spora 11 yılını vermiş, hemen hemen tüm kürleri denemiş biri olarak şunu rahatlıkla belirtebilirim ki böyle kişiler ağızlarında bir cesetle yorum yapmaktan öteye gitmemekteler, bunu bir sitem olarak değil, bir eleştiri olarak değerlendirirseniz yazı amacına ulaşmış olacak. Para sizin paranız, vucut sizin vücudunuz, zaman sizin zamanınız,sağlık sizin sağlığınız...kimsenin mülkiyetinde değilsiniz, yapın yada yapmayı karar sizin, yapan kişiyede onur kırıcı değerlendirmelerde bulunmayınız, bu büyük terbiyesizlik olur. Kürler hakkında bilgisi olan kişilerin bu tarz ortamlarda bilgi ve tecrubelerini paylaşmaları herkes açısından bir şans, bu şanslı grup içime kendimide dahil ediyorum, bilmediğim şeylerde öğrendim, kimilerini dendim, kimileri aklıma yatmadı denemedim. Bu kişilerin deneyimlerini doğru şekilde tabula rasaya monte etmek gerekmekte, bir çok kişide mütevaziliğin eksi olduğu kanısındayım, herkesin kür hakkında bilgisi olması gerekmemekte, bu tarz bilgiler konusunda eksiğiniz varsa bilenlerden öğrenmek akıllıca bir tutum olur, ama bilgisi olmadığı halde kür yapanlarla ilgili kulaktan duyma su üstüne yazılı bilgi aktarımı yapmak benim için bir anlam ifade etmemekte. Sakın kimse benim herkes kür yapsın diye düşündüğümü düşünmesin, elbette kür yapan kişiye kür yapmayanın sağlık konusunda bir takım önerilerde bulunması son derece makul bir tutum olacaktır, ama bu kürü ben yapsam çok daha ii olurdum, sen growth kullansan bile senden birşeyler olmaz ..şeklindeki itham ve değerlendirmeler çok çocukça.
Arkadaşlar adam gibi bir vücut inşaa etmek kolay bir süreç değil, hedeflerinizin ne olduğuyla kesişmesi gerekn bir süreç, devasa omuzlar,devasa bir göğüs, devsa kollar istiyorsanız eninde sonunda steroidler mozaiğini tadımsamak durumundasınız. ben bu mozaiği sonuna kadar zorluyorum,bu benim insiyatifimde olan bir durum. Sizlrden ricam kür yapan kişilere dair ithamlarınızda saygıyı elden bırakmamanız. Bu arkadaşın vücudu yaptığı kürün yoğunluğuyla değerlendirildiğinde başarıya ulaşmış bir vucüt, daha iyisi elbette olabilirdi, fakat şu haliylede kötü değil.