• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Birinci yılım iki Defa Kür yaptım Yorumlarınız.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aleks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarışmacıların elbette kür yapması normal,
Buna kimsenin bir itirazı olmaz,
Podyumda ,kürsüz zaten şansın yoktur,
Aleks'in Yarışma gibi bir hedefi olmadıgı halde ,
Kür yapması normalin dışında,
Alkolü bırakmak için Steroid'e başlamış nasıl iş bu ,
Kaş yapayım derken göz çıkarmış resmen,
Yarışmacılar elbette kür yapar buna kimsenin itirazı yok,
Ama daha yeni bismillah demiş birisi de,
Bu kadar alakaya maydonoz bir küre de girmesi ???
Ama medeni cesaret genede kutlamak lazım açık açık sölemiş :)

bahsi gaçen yurtdışı efsanelerinin yaşam tarzları ve danışmanlık yapan doktorlar bile bizlerin yaşam tarzına göre üstün konumda.bu yuzden daha aspirinin bile faydasını zararını tartışan birine kür konusunda danışmak veya yardım almak neredeyse imkansız.geçtiğimiz aylarda bile tanınmış doktorlar medyada proteın tozlarını doping sınıfına sokmadılarmı?gelişim evresinin daha başlarında bu turden girişimlerde bulunmanın cardiovaskular sistem uzerınde olusturacağı baskıyı kağıt üzerinde kanıtlamaya bile gerek yok.pro card almayı düşünmüyorsanız bence bukadar erken başlamaya gerek yok.

önemli değil yakında growth genotropin kullanıcam o zaman bombayı patlatırım hem ben sizden kulandığım ilaçlarla ilgili yorum istemedim vücuduma bakın iyi yada kötü deyin yeter ilaçların zararlarını bende biliyorum hatta body yapmayanlar bile az çok bilir ilaçlarla ilgili nasihatleri sizden değil de doktordan öğrenirim doğru olanda bu

Ben senin yerinde olsam bir kareciğerimi kontrol ettirirdim.Birde vücuduna gelince açık söylüyorum 1 yıl yapan birisi için çok zayıf.

6. ayda kur yapan hayatının sonuna kadar kaç kur yapar? bende en az üç yıl diyenlerdenim. bi de şu varki bi kez steroit girince vucuda daha sonradan yapılan doğal çalışma buyume etkisi yapmıyor en azından benim icin böyle ilk kurumu yaptığımda 87 kilo kol soğuk 43 cm bech press ise 125 kg. 5 tekrar idi şu an 2. kurdayım ve son kurum olcak diye düşünüyorum.

Ben senin yerinde olsam bir kareciğerimi kontrol ettirirdim.Birde vücuduna gelince açık söylüyorum 1 yıl yapan birisi için çok zayıf.

vucut yapmak bu kadar kolaymi? 1 yilda bundan daha iyimi olacakti? ben 4 yildir sporun icindeyim ve son 2 yildir sIkI antreman temposu icindeyim vucudum bu adaminki kadar ya var ya yok belki yasimdan kaynaklaniyodur belki genlerimden ancak abartiyorsunuz. 1 yilda naturel olarak bu vucut yapilmaz

31 yaşına gelmiş hala akıllanmamış akıl yaşta değil başta diyen boşa dememiş bunu şimdi anladım ben

6. ayda kur yapan hayatının sonuna kadar kaç kur yapar? bende en az üç yıl diyenlerdenim. bi de şu varki bi kez steroit girince vucuda daha sonradan yapılan doğal çalışma buyume etkisi yapmıyor en azından benim icin böyle ilk kurumu yaptığımda 87 kilo kol soğuk 43 cm bech press ise 125 kg. 5 tekrar idi şu an 2. kurdayım ve son kurum olcak diye düşünüyorum.

Boşuna söylemiyorlar ilk 2 sene tamamen doğal, sonraki 1,5 - 2 yıl suplement takviyesi ile daha sonrasında steroid kürü. İlk 1 yıl içinde kür yapan birisinin daha sonra suplement kullanmasının bir anlamı olmaz. 1 yılda doğal olarak bence daha fazlası yapılır diyorum.

ya arklar gördüğünüz gibi siz ne kadar iyi davrandıkça artist cevaplar vermiş bırakın ne hali varsa görsün ölüyomu kalıyomu demek geliyo içimden ama içimdeki insan sevgisi egom izin vermiyor bak arkadaşım sendeki vücut ben yeğenim var güreşçi bodyci değil ondan sendekinin iki misli vücut var kas olarak hap yoq steroid yoq azimle çalıştı hem güreşini yapıyo para kazanıyo hemde vücudu çok güzel sana söylüceğim laflar demekle bitmez ama önce kendini beğenmiş yorumlardan kaç bu insanlar bu işi bilen insanlar etkilerini bilen bilgili insanlar bu insanlara böyle konuşmalara yakışmaz

kurallar gereği başlığınız kilitlenmiştir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı