Bizi en iri gosteren renk?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KD

Üye
Bizi en iri gosteren renk nedir arkadaslar? Ben beyaz olarak dusunuyorum kanatlari filan guzel gosteriyor. Dusman renk de siyah.. vucudu dumduz gosteriyor hic bir detay belli olmuyor..

kollarını ön plana çıkarıp belini kamufle etmek istiyorsan(çok göbekli değilsen) siyah basic t-shirtler body ler çok iyi ..
açık renkli lerde bütün vucudu ön plana çıkarıyor ama sanki kollar siyah tshirt lerdeki gibi büyük durmuyor..
birde bazı tshirtlerde kolla omuz bağlantısının olduğu çizgi-dikiş ; tshirt mesela xl olmasına rağmen çok dar oluyor buda omuzları dar gösteriyor xxl olunca omuz oturuyor buseferde başka bölgeler bol oluyor bende mi öyle bilmiyorum ama ikisini tutturabilirsem gerçekten sanki vücut daha bir geniş gözüküyor..

kollarını ön plana çıkarıp belini kamufle etmek istiyorsan(çok göbekli değilsen) siyah basic t-shirtler body ler çok iyi ..
açık renkli lerde bütün vucudu ön plana çıkarıyor ama sanki kollar siyah tshirt lerdeki gibi büyük durmuyor..
birde bazı tshirtlerde kolla omuz bağlantısının olduğu çizgi-dikiş ; tshirt mesela xl olmasına rağmen çok dar oluyor buda omuzları dar gösteriyor xxl olunca omuz oturuyor buseferde başka bölgeler bol oluyor bende mi öyle bilmiyorum ama ikisini tutturabilirsem gerçekten sanki vücut daha bir geniş gözüküyor..

haklisin dostum.. o omuz cizgisi cok sey fark ettiriyor.. cizgi tam olmasi gereken yere gelince omuz cok daha genis duruyor.

siyah ne zaman giysem kilo vermissin diyorlar o yuzden cok sevmeme ragmen artk giymeyecegim. beyaz ve beyazin tonlari en iyisi sanirim

Yynı omuz sorunu bende de var. Omuz çizgisi tam olan ceket aldığım zaman ceketin içinde kafan kaybolmuş diyolar. Veya ceket büyük olmuş diyolar. Halbuki ceket dar bile geliyor.
En iri gösteren renk bence beyaz.

Açık renkler(özellikle açık gri, beyaz vs.) , çizgisi; enine olan tişörtler daha iri gösteriyor. Ayrıca renkle birlikte, giysinin kalıbıda önemli. Mesela nike prolar çok güzel oluyor.

Son düzenleme:
siyah nike pro beyazdan çok daha kütleli gösteriyor bence..ama define ve six-pack'li bir vücut için gri nike pro mükemmel duruyor..

beni gri ve pembe bazen de mavi cok iri gösteriyor, ama en iri gösteren renk pembedir herhalde...ondan sonra gir ve mavi gelir..

Bronz tene ve esmerlere beyaz cok guzel yakisiyor orasi kesin de, tum hatlari en iyi gosteren renk GRI dir arkadaslar, bunu da herkes bilir.. Onu, gece mavisi izler...

Kol kaslariyla ovunenler icin de, siyah t-shirtun altindan cikan acik renkli kollar oldugundan daha iri durur..

Omuz bolgesini one cikarmak isteyenler icin de, yeni model omuz cizgisi olmayan, onun yerine tenis topu deseni gibi omuzun iki yanina dikisleri inen t-shirtler var (umarim anlatabilmisimdir). Bunlar tercih edilmeli..

Tshirtlerin kesimi bazen gerçekten çok fark ettiriyor bazı kesimler omuz bölgesinde toplanma yapabiliyor bazılarında ise arkadaşların belirttiği gibi omuz çizgisi erken biterse hoş olmuyor.10 tshirt varsa 2 sini değiştirip giydiğimi çok bilirim.

vücudun iri görünümü renkle degil giyindigin t-shirt veya bulizin veya gömlegin dikimiyle ilgili.
Bir BB'ci dükkanina girin ve oradaki buliz veya t-shirtin dikimine bakin birde normal magzadan alinanlarin dikimine bakin. farki göreceksiniz.

Back
Yukarı