Body'e Yeni Başlayanlar Için 1-2 proğram (Yapılış şekli)

Mrb arkadaslar .. Flexor hocam benimde senden bir ricam olacakti. 1 ay önce basladim ve 1 boyunca yazdigin programdaki hareketleri yaptim. Fakat her hareketi 1set x 12 tekrar yaptim.Hep agirlik artirdim. Simdi 2.ay programina gececem ama kac set kac tekrar yapmam gerektigini bilmiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve yeni geldigim icin dil problemim var hocamla pek anlasamiyoruz yani..

Yas:19
Boy:179
Kilo:58

Kilo problemim var . BSN True Mass aldim kullanmaya baslayacam. İcindeki protein miktarinin yeterli olmasindan dolayi ek olarak protein tozu almadim. Hocam bana Yumurta Beyazi Proteini aldirdi ama tadi cok kötü oldugu icin kullanamiyorum :S

Nasil bir yol izlemeliyim yardimci olursaniz sevinirim.

paylaşım için çok teşekkür ediyorum.
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
hareketinin tıklama kısmındaki resim gözükmüyor.tekrar yükleme şansınız varmı?

hocam saol süpersin tam istediiğim rehberi buldum

Saygılar Arkadaşlar Öncelikle flexor hocamada sormak istiyorum sizlerede .. ARKADAŞLAR ben bu programı 1.5 ay oldu baslayalı .. haftada 2 gün pazartesi salı çarşamba dinlenme persembe cuma aynı sekilde 2 gün toplam 4 günlük çalısıyorum , 3 GÜN Dinleniyorum ... Bu programı 1.5 aydır calısıyorum değiştirmem gereken şeyler var mı bu program üzerinde ne gibi değişiklikler yapabiliriz...?

PAZARTESİ: OMUZ=halterle önde press...dumbell yana açış...dumbell yere paralel öne kaldırış... GÖĞÜS:halterle press...dumbell yana açış...dumbell plover. KOL:ayakta halterle ön pazu...oturarak dumbell la ön pazu...halterle ayakta eller yere bakacak şekilde ön pazu (ters şekilde)...............

SALI:..OMUZ:ensede halterle press...dumbell la kartal kanadı yana açış, oturarak (öne hafif eğilerek)...trapez, halteri çeneye çekme. KANAT: halterle ayakta kanat...dumbell la rowing hareketi. KOL:arka kol dumbell la triceps hareketi...halterle arka kol, yatarak alnının üstüne indirip kaldırma hareketi...DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE hareketi

ÇARŞAMBA : ( DİNLENME ZAMANI )

PERŞEMBE: OMUZ=halterle önde press...dumbell yana açış...dumbell yere paralel öne kaldırış... GÖĞÜS:halterle press...dumbell yana açış...dumbell plover. KOL:ayakta halterle ön pazu...oturarak dumbell la ön pazu...halterle ayakta eller yere bakacak şekilde ön pazu (ters şekilde)...............

CUMA:..OMUZ:ensede halterle press...dumbell la kartal kanadı yana açış, oturarak (öne hafif eğilerek)...trapez, halteri çeneye çekme. KANAT: halterle ayakta kanat...dumbell la rowing hareketi. KOL:arka kol dumbell la triceps hareketi...halterle arka kol, yatarak alnının üstüne indirip kaldırma hareketi...DUMBBELL TRICEPS REAR RAISE hareketi

CUMARTESİ - PAZAR : ( DİNLENME ZAMANI )

TEŞEKKÜRLER BODYFORUM :)

Daha önce diğer arkadaşlar da söylemişler ama tekrar dile getirmek istiyorum, resimler maalesef uçmuş.

Yenilenmesi mümkün müdür acaba?

Elinize, emeğinize sağlık bu arada.

Abicim ben 1 ayımı bitirdim 2.ayımda bunları yapayım mı 2.ay programını yani ? He birde 1. gün 2.gün olarak 2 ye mı ayrılıyor ben 1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum. başka program yok dimi . ok teşekkürler bu arada

hocam hala konuya bakıyorsanız sorumlarım olacak

ilk ay programındaki hareketler 1 gün içindemi yapılacak hepsi ?

kaç set olarak yapmalıyım kilo alma amaçlı başladım spora yaş 21 kilo 51 ( görüntüyü tahmin edebiliyorsunuzdur :) )

protein tozu veya karbonhidrat kullanmam gerekir mi ?

bu set halinde çalıştıgımızda 2. sete geçerken kaç dk mola vermeliyiz

hocam hala konuya bakıyorsanız sorumlarım olacak

ilk ay programındaki hareketler 1 gün içindemi yapılacak hepsi ?

kaç set olarak yapmalıyım kilo alma amaçlı başladım spora yaş 21 kilo 51 ( görüntüyü tahmin edebiliyorsunuzdur :) )

protein tozu veya karbonhidrat kullanmam gerekir mi ?

bu set halinde çalıştıgımızda 2. sete geçerken kaç dk mola vermeliyiz

1 ay programındakı 10 hareketıde 1 gun ıcınde yapıyoruz. ılk gun 2x8 seklınde ondan sonra 3x8 seklınde yapılacaktır.
haftada toplam 3 gun calısılacaktır.1 gun calısma 1 gun dınlenme gerekmektedır.
set aralarında 45-60 sanıye kadar dınlenınız.kaldırırken nefes verıp ındırırken nefes alınır.

program ıle ılgılı zamanında yapılan acıklama bu sekıldeydı arkadaslar .

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-ay-hareketleri-pano-eklinde-t42546.html

bu resımden ıse pano halınde hareketlerı bulabılırsınız.

spor salonunda ortalama kaç saat kalmalıyız

Bu programin 45 dakika civarinda bitmesi icin uygun deniliyor ancak bunun disinda kardiyo yapiyordaniz kalacaginiz sure uzayaacaktik..

hocam yanlışımı düzeltirmisiniz forumda önce bacağın çalıştırılması gerektiğini okudum ama burda en son bacak çalıştırılıyor neden?

Back
Yukarı