CHaSCoTeCH dedi:arkadaslar bende 16 yasındayım ve baslamak istiyorum hic bi girisimim yok sayılır bu konuda
kilom 65 boyum 178 cm
bana bi yontem belirtirseniz sevinirim nerden baslıcam ve neler yapmam lazım ??
fırat 26 dedi:bence kesinlikle yavaslamazsın.anaerobik ve areobik bu ikisini güzelce ilişkilendirir bi bag kurarsan eminim ki pozitif yönde
sonuc alırsın...bi bodyci en iyi kosucu kadar iyidir
bunu ben söylemiyorum acın adale ve kuvvet kitabını okıyın
fırat 26 dedi:dostum hsdbenim yazdıklarım seyler hep kitaplara aittir.bu yazdıgımda adale ve kuvvet kitabına ait.ben dogru yanlıs diye yorum yapamam ama kitabıda aktardım.. 8)
onestrange dedi:Merhaba,
1.70 boyudnayım, 19 yaşındayım
biliyorumki artık boyumun uzaması çok ama çok zor ama kompleks yapmış durudmayım5 cm kadar boyumu nasıl uzatabilirim,
Boyum normalden daha ksıa gösteriyor, çünkü bacakalrım kısa, gövde uzun, bu yüzden oldugumdan kısa gösteriyorum
internette çeşitli growt hotmonunu tetikliyen bazı ilaçlaar var.Mesela http://www.growtaller.net/supplement.html da oldu gu gibi, bu ilaçları kullanmak isitiyorum ama bazı yan etkileriin ve zararlarını bildiğim için kullnamak isstemiyorum,
ne yappabilirm, maddi durumu iyi , boy uzatacağını idda eden body solonları var ona mı gidim, zaten 5-6 adyır body gidiyorum
slm arkadaşlar size boy uzaması ile ilgili bişey soracaktım cevap verirseniz sevinirim.
vücut ölçülerimi yazıyorum .
hergün düzenli olarak sabah 7.30 da 8 km yürüyorum ve yürüyüş bandındaki fitness aletlerini çalışıyorum evde şınav mekik damdıl çalışıyorum..
kahvaltıda süt ve süt ürünleri yiyorum gece yatarken süt içiyorum.
benim boyum 185 üstü ve 190 olurmu acaba bilgisi olan varsa yazsın ölçülerimi veriyorum
boy : 1,83 84 arası
kilo : 87kg
gögüs : 102
omuz : 115
bel : 100
kol :32 şişik : 34
yardımcı olursanız memnun olurum...
ee zaten basketle turnike aynı sey yani fark etmez ki sen zıpla daha iyiark.lar başka önerileriniz varmı mesela basket gibi turnike felen atmaya başlıcam daha 18 e mayısta giricem faydası olurmu basket yada zıplamanın