BOY UZATMA İLE İLGİLİ

dostum hsd :) benim yazdıklarım seyler hep kitaplara aittir.bu yazdıgımda adale ve kuvvet kitabına ait.ben dogru yanlıs diye yorum yapamam ama kitabıda aktardım.. 8)

CHaSCoTeCH dedi:
arkadaslar bende 16 yasındayım ve baslamak istiyorum hic bi girisimim yok sayılır bu konuda
kilom 65 boyum 178 cm
bana bi yontem belirtirseniz sevinirim nerden baslıcam ve neler yapmam lazım ??

benim soruma cevap verirmisiniz ??
saolun simdiden tesekkurler ...

afedersin ama sen de ilginçsin...

fırat 26 dedi:
bence kesinlikle yavaslamazsın.anaerobik ve areobik bu ikisini güzelce ilişkilendirir bi bag kurarsan eminim ki pozitif yönde

sonuc alırsın...bi bodyci en iyi kosucu kadar iyidir

bunu ben söylemiyorum acın adale ve kuvvet kitabını okıyın

protein tozuna ( abartarak olsun ama yanlış anlama ;) ) öcü gibi-zehir gibi mi diye soruyorsun ama böyle şeylerde çok rahat-kesin konuşuyorsun, ilginç geldi bana...
ama söylediğin doğru; kas hızı kesmez büyük ölçüde; ama tabi ki Ronnie'den Maradona olmaz ama kas da büyük ölçüde olumsuz değil, olumlu etkiler!...
acaba hızımı keser mi diyen arkadaşa sormalı; kaç kilo kas yaptın ki veya yapacan ki-bunu sorasın-düşünesin...

saygılar... ;)

kitabı aktardın...

fırat 26 dedi:
dostum hsd :) benim yazdıklarım seyler hep kitaplara aittir.bu yazdıgımda adale ve kuvvet kitabına ait.ben dogru yanlıs diye yorum yapamam ama kitabıda aktardım.. 8)

yani tam katılmıyorsun bu fikre öyle mi?
ben de kitapçıyım-kitap satmıyorum ama ben de kitap delisiyim ama artık(kendim için de söylüyorum!!!) bu kadar laf yeter icraat lazım! Daha fazlası için, daha fazlasını hakediyoruz... ama okumak-eğitim bitmez yani ara vermeden, bırakmadan artık daha fazla icraat gerek...

saygılar... ;)

Boy uzatmak için bu saaten sonra ne yapılır

onestrange dedi:
Merhaba,
1.70 boyudnayım, 19 yaşındayım
biliyorumki artık boyumun uzaması çok ama çok zor ama kompleks yapmış durudmayım :) 5 cm kadar boyumu nasıl uzatabilirim,
Boyum normalden daha ksıa gösteriyor, çünkü bacakalrım kısa, gövde uzun, bu yüzden oldugumdan kısa gösteriyorum
internette çeşitli growt hotmonunu tetikliyen bazı ilaçlaar var.Mesela http://www.growtaller.net/supplement.html da oldu gu gibi, bu ilaçları kullanmak isitiyorum ama bazı yan etkileriin ve zararlarını bildiğim için kullnamak isstemiyorum,

ne yappabilirm, maddi durumu iyi , boy uzatacağını idda eden body solonları var ona mı gidim, zaten 5-6 adyır body gidiyorum

Merhaba Egzersiz Hakkinda Bor Sorum Olacak

Arkdaşlar merhaba foruma yeni üye oldum...Bir kaç yerde boy uzatma egzersizleri diye başlık buldum onun altındakii linkler ölmüş.Sizin verebileceğiniz güncel bir link var mı?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

slm

slm arkadaşlar size boy uzaması ile ilgili bişey soracaktım cevap verirseniz sevinirim.
vücut ölçülerimi yazıyorum .
hergün düzenli olarak sabah 7.30 da 8 km yürüyorum ve yürüyüş bandındaki fitness aletlerini çalışıyorum evde şınav mekik damdıl çalışıyorum..
kahvaltıda süt ve süt ürünleri yiyorum gece yatarken süt içiyorum.
benim boyum 185 üstü ve 190 olurmu acaba bilgisi olan varsa yazsın ölçülerimi veriyorum
boy : 1,83 84 arası
kilo : 87kg
gögüs : 102
omuz : 115
bel : 100
kol :32 şişik : 34

yardımcı olursanız memnun olurum...

ben 18 yaşındayım evde agırlık aldım agırlık çalışıyorum 3 aydır baya omuzlarım kol kaslarım gelişti bunun farkına vardım boyum 1,81 boyumun biraz daha uzaması için agırlıkların altına girmiyorum daha ergenlik dönemim bitmedigi için o bölgelere çalışıyorum fazla kilo problemimde vardı baya zayıftım şimdi ise hacimle beraber güzel görünüm oldu basket felen oynasam her gün süt içiyorum boyum biraz daha uzarmı?yardımcı olursanız sevinirim

keske benmde boyum 20 yasımda 1.72 olsa ben 17 yasndaym 1.63-65 boyum var:/ programımda barfixde var ins uzama devam eder :D babam 1.80 ama bakcaz artk xD

senn boyun bence cok güzel body için ellern arasndaki plak kapanmadıysa iyi bi programla 2-3cm daha uzanabilir herhalde 21-22 yaşına kadar bi yandanda body yaparsan gayet süper vücudun olur benm düşüncem ....

slm arkadaşlar size boy uzaması ile ilgili bişey soracaktım cevap verirseniz sevinirim.
vücut ölçülerimi yazıyorum .
hergün düzenli olarak sabah 7.30 da 8 km yürüyorum ve yürüyüş bandındaki fitness aletlerini çalışıyorum evde şınav mekik damdıl çalışıyorum..
kahvaltıda süt ve süt ürünleri yiyorum gece yatarken süt içiyorum.
benim boyum 185 üstü ve 190 olurmu acaba bilgisi olan varsa yazsın ölçülerimi veriyorum
boy : 1,83 84 arası
kilo : 87kg
gögüs : 102
omuz : 115
bel : 100
kol :32 şişik : 34

yardımcı olursanız memnun olurum...

boy uzaması durup durmadğına en kolay cözüm eline bi röntgen cektir ve plaklar arası mesafeyi doktorun yorumlasın uzaman devam eder yada bitmiştir der eğer devam ediyorsa iyi bi programla 3-4cm daha uzayabilirsin basketbolcular nasl 10cm atabiliyorsa 20 yaşndan snra sende atabilirsin ama sulakta yetişmedik biz en fazla 3-4 atarsın herhalde 21 yaşndasn cnkü ilk iş doktora gitmen ;)

Bnm atletizmde hocamdan duyduğum yanlış hatırlamıyorsam çinko boy uzamasına iyi geliyor.

Benimde bi sorum olacak c.ronaldo gibi vucut yapsam bnm hızımı etkiler mi ??

dewamlı zıpla derim ben sana günde 250 defa hafif bi şekilde zıpla 5 deil 30 cm uzarsın basketçileri örnek al ben 15 yasıma kadar 168 boyundaydım hergün dewamlı böle zıpladım simdi 17 yasındayım 190 boyum sülalenin bu yasta en uzunuyum:D

ark.lar başka önerileriniz varmı mesela basket gibi turnike felen atmaya başlıcam daha 18 e mayısta giricem faydası olurmu basket yada zıplamanın

sanırım 17 18 yaşına kadar şunu yaparsanız hergün uskumruydu hatırladığım kadarıyla balığın sırtında esmer kahverengi bi kısım oluyor 2-3 uskumrunun o esmer sırt kısmını hergün yerseniz tabi 17 18 yaşına kadardı sanırım. 5cm kadar boyunuzu uzatmaya yardım ediyor.

arkadaşlar forumda aratıyorum boy uzamasını sağlıycak egzersiz diye hep boyla ilgili tartışmalar çıkıyor bu basketbolcuların felan uyguladığı programlardan elinde olan varmı açma germe hareketleri felan boy uzatıcak herhangi bi hareket varsa belirtirseniz hemen antreman programıma ekliycem yardım ederseniz sevinirim ...

dangermta boyun hala uzamadımı senin:D burdada karşıma çıkdın (cod2 tinerci) forumu oku arama butonunu kullan:D

eveeet =) su kimi boy uzatcısı nerde konusuluyodu :D o baslıgı bulamadım kullan ve faydalı olduguna inanlardan bilgiler alabilirmiyim

Valla keşke bende 1.80 olsamdım sadece, ama 1.90 olduğum için kaslanmak gerçekten çok zor. Gerçekten iyi bir hacim için 100 kilo olmam gerekecek ve ben anca 80 kiloyum :p

Ama yapacak birşey yok, böyle idare etcez...

Back
Yukarı