Brandon Curry

Cappi, ben düşüncelerimi paylaşırken gerçek hayatta olsun forumda olsun genellikle düşündüğümü düşündüğümü gibi söylerim. Gerçek hayatta da eğer karşımdaki insanın özel bir durumu yoksa 50 yaşında olsun gene "anlayışsızsın" derim, eğer öyle olduğunu düşünüyorsam. Bunu saygısızlık oalrak algılayan adamla da zaten işim olmaz. Bunun saygıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sana da tarih öğren derken, gerçekten tarih öğren diyorum çünkü ikidir tarihi bilgi gerektiren konularda hatalı yorumlamalarda bulunuyorsun. Şimdi sen bana tutup git tarih öğren desen eyvallah derim çünkü benimde bilmediğim konular var ama bildiğimi de söylerim, bilmeyene de git öğren madem derim.

Hatalarım yok mu? Dolu, bir sürü...Var yani ben hatasızım demiyorum, ha sende bazen güzel uyarıyorsun bunun içinde gerçekten sağol. Ama işte Misal Karasan gibi insanlar vardır adama küfür etse karşısındaki adam memnun olur, öyle tatlı mesajlar yazabiliyor. O da bir yetenek. Bende teşekkür etsem karşımdakini yine memnun edemem.

Şu da var, biz bir konuya girdiysek artık seni beni unutacağız, konuya odaklanacağız. Ben anlayışsızlık ediyorsam sen bana anlayışsızsın diyeceksin, gerçek buysa. Söyleyeceksin. Ya da gerçekten düşündüğün buysa bunu söyleyeceksin, gerçek olmasa bile. Küfür mü ediyorum ben ? Allah korusun. Yani lafın gelişi birşey anlatırken küfür kullanılabilir ama bir insana karşı bir küfür etmek kabul edilemez birşeydir. Yani sert kelimeler kullanmakla, edepsizlik etmek arasında fark vardır. Karşı düşünceleri aşağılamak güzel bir davranış olmasa da olağandır. Her düşünce bir başka düşünceyi dile getirmese dahi aşağılar. Biz dile getirmişiz yani çok mu? Kimseyi aşağılamadım, estağfurullah.

Tekrar ediyorum, ben kimseyi aşağılayacak adam değilim, ben kimim ki birisini aşağılayayım. Burada en başta ben olmak üzere hişç bir Allah'ın kulu hiç kimseyi aşağılayamaz, buna hakkı yok. Aşağılamak bambaşka birşey. Ben anlayışsızlık ettiğini düşündüğüm kişiye anlayışsızsın diyorum ne var bunda ? Bak sende bana ne güzel bir sürü iddiada bulunmuşsun, ben birşey diyor muyum? Gayet saygılı bir yazı bence, beni de davranışımı da uygun görmesen de saygı çerçevesinde yazmışsın.

Şimdi belki sen şaşıracaksın ama ben sivaslı'ya saygı duyuyorum, sivaslı misal diyelim benim akrabam olsa bayramda elini öperim. Sonra oturup konuşurken anlayışsızsın derim. Varsın kovsun, dövsün, sövsün ama öyleyse bende bunu yüzüne söylerim.

Ha üslubum biraz ...ktan galiba, bende bazen öyle düşünüyorum ama başka türlü de kendimi ifade edemiyorum ki. Başka türlü yazmaya kalkınca benden o kadar uzak oluyor ki yazıya bakıp "bunu ben mi yazdım ? " diye şaşıyorum. Bende böyleyim.

"Bilgiçlik taslamak" bilmediğin konular hakkında bilir görünmektir, "bilgiçlik" iyi birşeydir, bilmektir. Ama bilgiçlik taslamak zıt anlamdadır. Bende biliyorum ki ya da biraz bildiğim var ki yazıyorum. Neyi bilmeyipte bilir gibi görünüyorum? Ben tutup ta sterodiler kısmına girip "onu kullanma, bunu kullan ama" mı dedim millete, bilmediğimiz yerde susup öğrenmeye çalışıyoruz.

Yani evet bu forumda bilgiç var ama bilgiçlik taslayan pek olamaz.

Sana bir bilgiçlik örneği:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=114567&postcount=1
Bak bir de bilgiçlik taslama örneği:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=144359&postcount=21

Şu konudaki söyledikleriniz yüzünden ne sana ne başkasına saygısızlık etmem, anlayışsız ettin derim, onu bunu öğren, sa.çmalama derim ama saygısızlık etmem. Ben size saygı duyuyorum hatta ister inanın ister inanmayın ben size saygıyla birlikte sevgide duyuyorum. Sizi seviyorum, insansınız, aynı milletteniz, kaygılarımız, duygularımız, neşelerimiz sevinçlerimiz üzüntülerimiz benzer hatta yer yer aynı vb. Bir çok sebepten bu forumdaki herkese önyargılı bir sevgi duyuyorum.

Farkındayım konuyu off-topic ettim iyice, ama neden bunu bile bile yazdım? Yeri gelmişken birbirimizi tanımak için yazdım, ben ne bu forumu ne de forumdakileri iyi tanıyorum ama bu tip yazılarla birbirimizi tanıyabiliriz.

Hepinizi de saygılar, seninle sivasli'ya özellikle saygılar.
akilin yasta degil basta oldugunu herkes biliyor bunu taki ilk okulda 6-7 yasindayken ögrendik.ama halen kendini ispatlama bilgini gösterme cabasi icindesin.bunu bi anket olarak millete sormamiza gerek yok.herkesin dediklerine ve düsüncelerine saygi göster.ben ce ve bi cok insanin düsüncesine göre siyah irk bi cok spora daha yatkin.hem de simdi siyah irkin bana göre beyazlardan daha farkli olan bi konusunu daha belirteyim ama yine ahkam kesme.bak üzerine basa bsa diyorum bana göre,siyah irk beyaz irka göre daha az yaglaniyor...spora daha yatkin olmalarina sebep olarak dedinki,fil kovaliyolar aslan kovaliylar atletik oluyorlar dedin,insallah daha az yaglaniyorlar sözümede afrikada falan siyahlar yiyecek ekmekmi buluyor tabi yaglanmazlar dersin sen :) uzun lafin kisasi bu benim görüsüm.sende uzatma istersen yönetimden böyle giderse uyari gelecek.senin yasin bilgili olman 24 yasinda basbakan olan insanlar beni ilgilendirmiyor.herkesin bilgiis kendine.benim senden tek istegim hatta ricam herkesin görüsüne saygili ol,ben ezerek dedigimi kabul ettiriim tezini birak.ayrica iki tarafli yaziyorsun.yani yazilarinda bi igneleme var.yazinin en sonunda herkese saygilar özellikle cappi ve sivasliya demisssin.uzatmamak adina bende sana asiri sekilde saygilarimi yolluyorum gaddarkemal

gaddarkemal'in yazılarını okurken enteresan bir şekilde aklıma daha önce başka bir yerde bahsini ettiğim Kanser Koğuşu romanındaki bir karakter geliyor, karakterin ismi Kostoglotov, oldukça sert bir üsluba sahip, dobra, çetin ama aynı zamanda çok duyarlı bir insan.
Daha başka özellikleri de var ama bunlar Kemal'le benzerlik gösterir mi bilemiyorum, aklıma şimdi geldi, çok sorgulamacı Kemal gibi...
Ben aslında bu tür bir atmosferi seviyorum, yani biraz sert olmakla birlikte ateşli tartışmalar olması hiç birşeyi tartışamamaktan iyidir, elbette cappi ve sivaslıyı anlıyorum, sonuçta Kemal adı gibi sert bir çıkış yaptı, bu da o fikirlerin sahibini irrite edebilir.

Ancak okuduğum romanda sanki o kanserliler koğuşuna misafir olup, o koğuşun sakinlerinin hayata ve topluma dair ateşli tartışmalarını dinlemekten büyük keyif almıştım, bu nedenle Kemal'in uslubu tartışma yaratsa bile bana keyif veriyor.

Ancak bu demek değil ki onun üslübundan rahatsız olan arkadaşlara oh olsun, bana dokunmayan Kemal bin yaşasın, böyle düşündüğümü sanmayın, benim tarzımdan çok farklı.
Fakat birşey bilmeyip "evet efendimci" bir insan olmasındansa kişinin ortaya fikirler koyabilmesini tercih ederim.

Kemal seni benzete benzete bir Rus'a benzettim diye bozulmadın dilerim ;) (oldukça katı milliyetçi bir duruşun var çünkü)

Yıllar önce Kanser Koğuşu'nu okumuştum Solijenitsin'indi sanırım. Özellikle sonuyla beni etkilemişti (okumayanlar için heyecanını kaçırmamak adına söylemiyorum sonunu) ancak şimdilerde romanın detaylarını unuttum ama okurken de o karakteri kendime benzetmemiştim. Dur şu kitabu bulayım da bir daha bakayımj nereleri es geçmişim:)

Ayrıca beni bir Rus'a benzetmene hiç alınmıyorum, sonuçta o romandakiler birer "karakter" yani dünyanın heryerinde o karakterde insanlar olabilir ayrıca yanlış hatırlamıyorsam "rusluğu" önplanda olan bir karakter değildi yani bir "rus karakter" değildi Kostoglotov ,onun için iyi de olsa kötü de olsa beni bişeye benzetebildiğine sevindim :lol: birbirimizi az çok anlayabiliyoruz ki benzetebiliyoruz. Sen 300 sayfalık (sayfa sayısını hatırlamıyorum ama cidden kalın bir kitaptı) kitap boyunca anlatılan bir karakteri illaki anlamışsındır, yani beni de ona benzetiyorsan beni de biraz anlamışsındır.

Bu arada Ruslardan bahsetmişken söyleyeyim, olimpiyatlarda;
Çin 96 madalya ile 1., Rusya 69 adet toplam madalya sayısıyla 3. sırada, bu ülkelerde bildiğim kadarıyla zenci atletlere sahip değil. Bunu nasıl açıklarsınız acaba sivaslı ve cappi...

yani yazilarinda bi igneleme var.yazinin en sonunda herkese saygilar özellikle cappi ve sivasliya demisssin.uzatmamak adina bende sana asiri sekilde saygilarimi yolluyorum gaddarkemal

Ben demedim mi ben karşımdakine teşekkür etsem yaranamam diye :lol: Bak saygı yolluyoruz "iğneleme" oluyor.

Yazımın tamamını okursan samimi olduğuma biraz olsun inanırsın.

Neyse bu saygıyı sevgiyi bırakalım madem ben sizi saymıyorum...

Siz şu olimpiyatları açıklayın bakalım beyaz ırk zencilerden kaç kat fazla madalya almış onu hesaplamakla uğraşın.

Yıllar önce Kanser Koğuşu'nu okumuştum Solijenitsin'indi sanırım. Özellikle sonuyla beni etkilemişti (okumayanlar için heyecanını kaçırmamak adına söylemiyorum sonunu) ancak şimdilerde romanın detaylarını unuttum ama okurken de o karakteri kendime benzetmemiştim. Dur şu kitabu bulayım da bir daha bakayımj nereleri es geçmişim:)

Ayrıca beni bir Rus'a benzetmene hiç alınmıyorum, sonuçta o romandakiler birer "karakter" yani dünyanın heryerinde o karakterde insanlar olabilir ayrıca yanlış hatırlamıyorsam "rusluğu" önplanda olan bir karakter değildi yani bir "rus karakter" değildi Kostoglotov ,onun için iyi de olsa kötü de olsa beni bişeye benzetebildiğine sevindim :lol: birbirimizi az çok anlayabiliyoruz ki benzetebiliyoruz. Sen 300 sayfalık (sayfa sayısını hatırlamıyorum ama cidden kalın bir kitaptı) kitap boyunca anlatılan bir karakteri illaki anlamışsındır, yani beni de ona benzetiyorsan beni de biraz anlamışsındır.

Bu arada Ruslardan bahsetmişken söyleyeyim, olimpiyatlarda;
Çin 96 madalya ile 1., Rusya 69 adet toplam madalya sayısıyla 3. sırada, bu ülkelerde bildiğim kadarıyla zenci atletlere sahip değil. Bunu nasıl açıklarsınız acaba sivaslı ve cappi...
karasan kendine yakisan bir sekilde caktirmadan ve kimsenin kalbini kirmadan konuyu baska bi tarafa cekmek istemis.ama sen halen burnunun dikine gidiyosun.olimpiatlarda ki madalya benim görüsümü degistirmez.sunu anla artik kemal anla bence zenciler spor konusunda beyazlardan daha basarili.sana görede degil.bana biseyler ispatlamaya mecbur degilsin.sana görede bu baska biseydir..benim ne ailemde ne sülalemde nede daha önceki gecmisimde bi zencilik yok beyazim beyaz.ama bana göre ve simdiye kadar spor salonlarinda televizyonda disarda gördügüm kadariyla bu adamlar vücüt olarak bizden farkli.uzatma kendi görüsünü bildir ama durmadan cappiyi beni katarak biseyler söyleme.kendi fikrini söyle milletin fikrinede saygili ol...

Tamam işte fikrim ortada yine tekrar edeyim: Bakınız Pekin 2008 Olimpiyatlarının sonuçları.
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GL/95A/GL0000000.shtml

Üstün olsa madalyaları toplardı.
Konuyu da ben kapatıyorum kendi açımdan, çünkü söyleyeceğimi söyledim, sizin de ne söylediğinizi anladım.

Saygılar, sevgiler.

Haydaa ben bu başlıkta zenciler beyazlardan daha üstündür diye bir şey iddia etmedim ki..Benim başlığı açma amacım brandon curry idi..:D

Sevgili gaddarkemal bunu gerçekten bilerek mi yapıyorsun bilmiyorum ama polemik yaratma konusunda inanılmazsın:D
Sonuç olarak başlığım amacının oldukça dışına sapmış durumda şu an..Teşekkürler...

Haydaa ben bu başlıkta zenciler beyazlardan daha üstündür diye bir şey iddia etmedim ki..Benim başlığı açma amacım brandon curry idi..:D

Sevgili gaddarkemal bunu gerçekten bilerek mi yapıyorsun bilmiyorum ama polemik yaratma konusunda inanılmazsın:D
Sonuç olarak başlığım amacının oldukça dışına sapmış durumda şu an..Teşekkürler...
tamam cappi biz burdanda özeldende konustuk anlastik.basligin kaldigi yerden devat etsin.brandon curry hakkinda yorumlar gelir artik merak etme..saygilar.sivasli

Brandon Curry'e dönelim arkadaşlar..çok kirlendi başlık..

Brandon CURRY off season

21102002wr4.jpg

w77vj4.jpg

13051444fv7.jpg

6e1468.jpg

novgc4.jpg

2q0srpt.jpg

qpku37.jpg

34dfui0.jpg

3523e47.jpg

i28tcp.jpg

fbhqao.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler paylaşım için. Hem hareketleri olarak hem vücut yapısı ve tarzı olarak sanki Ronie Coleman. Çok benzeşme görüyorum sanki Coleman ile.

kutlukan başlığını buna ekledim..bütünlük açısından var olan başlıkları kullanınız..

İnternette dolaşırken bulduğum ve kaydettiğim birkaç resmi.

Eklentiler

• 11055-PVW-curry-b-01.jpg
    11055-PVW-curry-b-01.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 570
  • 11055-PVW-curry-b-03.jpg
    11055-PVW-curry-b-03.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 568
  • 11056-PVW-curry-b-03.jpg
    11056-PVW-curry-b-03.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 549
  • 11058-PVW-curry-brandon-026.jpg
    11058-PVW-curry-brandon-026.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 580
  • 11058-PVW-curry-brandon-030.jpg
    11058-PVW-curry-brandon-030.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 567
  • 13123-PVW-curry-b-01.jpg
    13123-PVW-curry-b-01.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 551
  • 13123-PVW-curry-b-02.jpg
    13123-PVW-curry-b-02.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 540
  • 13129-PVW-curry-b-01.jpg
    13129-PVW-curry-b-01.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 532
  • 13129-PVW-curry-b-06.jpg
    13129-PVW-curry-b-06.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 557
  • 14109-PVW-curry-b-09.jpg
    14109-PVW-curry-b-09.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 546
Bsn' deki blogunda paylastigi program su sekilde:
Bol reklamlı videolarında, itme harektlerinde ön deltoidler çalıştığı için arka deltoidlere agırlık verilmesini öneriyor. Programında ise arka omuzu en sona bırakmış. Bazı hareketlerdeki '7s' nin ne anlama geldigini de anlamadım.

BRANDON CURRY'S TRAINING

PAZARTESİ

Bacaklar
AM: Quads
Extensions 4 x 8-12
Front Squats 3 x 8-12
Leg Press 3 x 8-12
Hack Squats7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)
PM: Hams
Stifflegs 3 x 8-12
Lying Leg Curls 3 x 8-12
Seated Leg Curls 7s (5-7 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

KALF
Standing Calf Raises 4 x 8-12
Leg Press Calves 4 x 8-12
Seated Calf Raises 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

SALI

GÖĞÜS/TRIS
Chest
Barbell Incline Press 3 x 8-12
Dumbbell Incline Fly 3 x 8-12
Hammerstrength Flat Press 3 x 8-12
Cable Fly 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

Triceps
Cable Pushdowns with Rope Attachment 3 x 8-12
Dips 3 x 8-12
Close Grip Bench Press 3 x 8-12
Skull Crushers 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

ÇARŞAMBA
SIRT/BIS
Back
Chins (Wide) 3 x 8-12
Chins (Power Grip, Avuç içleri birbirine bakıyor) 3 x 8-12
T-bar Rows 3 x 8-12
Bent-over Barbell Rows (Underhand Grip) 3 x 8-12
One-arm Dumbbell Rows 3 x 8-12
Straight Arm Standing Pulldowns 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

Biceps
Standing EZ-Bar Curls 3 x 8-12
Hammer Curls 3 x 8-12
Concentration Curls 3 x 8-12
Preacher Curls 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

PERŞEMBE

OMUZ/TRAPS
Shoulders
Smith (or Barbell) Military Press 4 x 8-12
Dumbbell Front Raises 3 x 8-12
Dumbbell Lateral Raises 3 x 8-12
Cybex Machine Presses 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

Traps
Standing Dumbbell Shrugs 4 x 8-12
Barbell Shrugs (tepe noktasında 2 saniye durulacak) 4 x 8-12

Rear Delts
Bent-over Dumbbell Lateral Raises 4 x 8-12
Machine Reverse Pec Deck 7s (8-12 reps,setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

CUMA

Dinlenme

CUMARTESİ

BACAKLAR
AM: Quads
Extensions 4 x 8-12
Rear Squats 4 x 8-12
Hack Squats 3 x 8-12
Leg Press 7s (8-12 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

PM: Hams (İstenirse pazar günü de yapılabilir)
Stifflegs 3 x 8-12
Standing Leg Curls3 x 8-12
Lying Leg Curls 7s (5-7 reps, setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

Calves
Standing Calf Raises 4 x 8-12
Leg Press Calves 4 x 8-12
Seated Calf Raises 7s (8-12 reps,setler arasında 30-45 saniye dinlenme)

PAZAR

Dinlenme

Notlar:
Kardio

Antreman sonrası veya sabahları 30 dakika kardio, haftanın 5 günü herhangi bir saatte

Son düzenleme:
Bu adamın youtube de 1080p HD videosu var. İzlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca bacakları vücudunun üst kısmı kadar iyi değil. Yoksa MR. Olympia da görürdük mutlaka

Benimde sevdiğim bodybuildingcilerden biri Curry. Umarım ilerleyen zamanlarda daha da iyi yerlerde görürüz.

Back
Yukarı