Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sadece noxplode kullanıyorum kuzenim cell-mass da getirmiş. ikisini tam olarak nası kullanmam gerekiyor yada yanlarında amino acid almam gerekir mi ?
cell mass su tutmuyormu şimdi??creatinin asıl amacı bu değilmidir??yani ben cellmass kullanıp bıraktıktan sonra 4-5 kilo verip eski hale dönmeyeceksem hemen kullanayım ozaman...
bugün başladım idmandan 40 dk önce jack3d kullandım, idman biter bitmez cellmass , 5-10 dk sonra nitrotech , yada idman biter bitmez nitrotech 10 dk sonra cellmass mi kullansam ne yapsam bilemedim arada 30 dk bekliyebilecek durumda değilim malesef.Önce cell mass 10 dk sonra nitrotech kullandım bugün ve hiç bir rahatsızlık hissetmedim, birisi yanlış diyene kadar böyle devam edicem sanırım.
bir de kafama takıldı , cellmass gibi ağır içerikli creatin ürünlerini kullanırken yükleme dönemi haricinde off günlerde de sabah uyanınca almak etkisini arttırır mı acaba?
Yoksa sadece idman sonra almak mı makuldur sabaha gerek yok mu dur?
Ben cell mass ile birlikte
mhp glutamin
nitro tech
aplodan
animal pac aldim
bunlari nasil kombine etmeliyim birde form içerisinde okuduğum kadariyla cell mass varsa glutamine gerek yok denmiş başka bir konuda