BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
ben sadece noxplode kullanıyorum kuzenim cell-mass da getirmiş. ikisini tam olarak nası kullanmam gerekiyor yada yanlarında amino acid almam gerekir mi ?

cell mass su tutmuyormu şimdi??creatinin asıl amacı bu değilmidir??yani ben cellmass kullanıp bıraktıktan sonra 4-5 kilo verip eski hale dönmeyeceksem hemen kullanayım ozaman...

arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum ama şuan diyet dönemimdeyim kilo veriorm sanırım bu ürün kas geliştirirken kütle artımıda sağlıyor.

Yani bu ürünü kullanırsam şuan kilo alırmıyım???

arkadaslar zararlı etkılerı oldugunu duymustum gercı hangısının yhokkı ama bılgınızde olsun saygılar..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:33 ----------

#

Son düzenleme:
Ne gibi bir zararlı etkisini duydunuz açıklar mısınız ?

cellmass elime ulaştı yarın başlıycam kullanmaya , yükleme yapmadan sadece idman günleri kullanıcam, jack3d ve nitrotech ile kombine yapıcam

bugün başladım idmandan 40 dk önce jack3d kullandım, idman biter bitmez cellmass , 5-10 dk sonra nitrotech , yada idman biter bitmez nitrotech 10 dk sonra cellmass mi kullansam ne yapsam bilemedim arada 30 dk bekliyebilecek durumda değilim malesef.Önce cell mass 10 dk sonra nitrotech kullandım bugün ve hiç bir rahatsızlık hissetmedim, birisi yanlış diyene kadar böyle devam edicem sanırım.

bir de kafama takıldı , cellmass gibi ağır içerikli creatin ürünlerini kullanırken yükleme dönemi haricinde off günlerde de sabah uyanınca almak etkisini arttırır mı acaba?
Yoksa sadece idman sonra almak mı makuldur sabaha gerek yok mu dur?

saygılar

Ben cell mass ile birlikte
mhp glutamin
nitro tech
aplodan
animal pac aldim
bunlari nasil kombine etmeliyim birde form içerisinde okuduğum kadariyla cell mass varsa glutamine gerek yok denmiş başka bir konuda

cell mass içinde 2gr glutamine var.
bana göre (en azından antreman günlerinde) en az 4-5 gr glutamine kullanmak gerekli.
yani ek destek şart.

arkadaşlar bu ürünün kalp lrızini arttıdığına dair bir yerde yazı okumuştum ama bir daha bulamadım lütfen bilgilerinizi ve duyduklarınızı anlatınız

var mı bilgisi olan ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

bır makalede okumustum ıcındekı vf3 bobrek ve cıgrerde olumsuz etkı yapıomush bıde sız arastırın

var mı bilgisi olan ?

Bu kalp krizi olayını bir kaç başlakta daha görmüştüm cell mass için .Bilgisi olan varmı bu konuda

ben kalp krizi riski yapableceğine pek inanmıorum noxplode hani kafadan zorun olmayıpta 4-5 ölçek koyupta ogün aşırı kahve tüketrsen belki zorlar

Back
Yukarı