Necromancer
Üye
Bu ürün sitelerde glutamine olarakda geçiyor.Acaba bu ürünü alırsam hem glutamine hem kreatin etkisimi yapıyor anlam veremedim.
Ürün bitmek üzere 1 hafta daha gider tahminen.
Açıkçası hiç bir etki görmedim.
Ürünü ilk 1 hafta antremandan 6 saat önce , ve sonra 1 ölçek olarak kullandım.
Sonrasında sabah kalkar kalkmaz ve antremandan sonra kullandım.
Beslenmemde çok güzeldi.
Etki görmememin sebebi ürünün son kullanma tarihi yakın olduğundan olabilir.
Ürünü aldığımda 3 ay vardı bitmesine.
Şunu söyleyeyim bsn'nin son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerinden uzak durun.
Kompleks ürün yani kreatin ve glutamin karışımı olduğundan her iki kategoride de görüyorsun zaten adamların iddiası da her ikisinin etkisini bir üründe veriyoruz şeklinde.Bu ürün sitelerde glutamine olarakda geçiyor.Acaba bu ürünü alırsam hem glutamine hem kreatin etkisimi yapıyor anlam veremedim.
Aynı anda iki post workout ürün kullanmak gereksiz bence sırayla kullan.bsn cell mass 2.0 var elimde. yılbaşı indiriminden de mp recon aldım. merak ettiğim konu recon ve cell mas kombin edilebilir mi? çünkü ikisi de post workout ürünü. 1 servis cellmassin içine yarım servis recon, yarım saat ardından oteki yarım servis reconu alırım diye düşünüyorum. sizce uygun mudur?
reconun içeriği karb ve glutamin, bcaa gibi aminolardan oluşuyor diye cesaret ettim aslında. cell massin içeriğinde kreatin kompleksi, glutamin, whey hidrolizatı ve insülin fırlatıcılar var. reconun insülin fırlatımına yardım edeceğini ve glutamin, bcaa, arjinin gibi maddelerle recoverye yardım edeceğini düşünüyordum. hani ikisi de kreatin bazlı veya karb bazlı post workout ürünleri olsa zaten böyle bi şeyi danışmam.Aynı anda iki post workout ürün kullanmak gereksiz bence sırayla kullan.
İçeriklerinin farklı olduğunu biliyorum demek istediğin şeyi de anladım, sadece toparlanma için iki ürün kullanmak yerine onu kış mevsimini de göz önüne alarak bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek multivitamin mineralle desteklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.reconun içeriği karb ve glutamin, bcaa gibi aminolardan oluşuyor diye cesaret ettim aslında. cell massin içeriğinde kreatin kompleksi, glutamin, whey hidrolizatı ve insülin fırlatıcılar var. reconun insülin fırlatımına yardım edeceğini ve glutamin, bcaa, arjinin gibi maddelerle recoverye yardım edeceğini düşünüyordum. hani ikisi de kreatin bazlı veya karb bazlı post workout ürünleri olsa zaten böyle bi şeyi danışmam.
İçeriklerinin farklı olduğunu biliyorum demek istediğin şeyi de anladım, sadece toparlanma için iki ürün kullanmak yerine onu kış mevsimini de göz önüne alarak bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek multivitamin mineralle desteklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.
kisacasi istersen ayni anda icebilirsin ikisinide fakat olan sadece cebine olur... bir faydasini görmessin ilk önce birini bitir sonra öbürüne gecersin.
Glutamin kreatin amino bcaa ortaya karısık :dBu ürün sitelerde glutamine olarakda geçiyor.Acaba bu ürünü alırsam hem glutamine hem kreatin etkisimi yapıyor anlam veremedim.