BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
Arkadaşlar ayrıca bu ürün hakkında sitede bazı yazılar okudum.İçinde ki bi içeriğin zararlı olduğu hakkında bunun hakkında ve yukarıdaki sorum hakkında bilgilendiricek birisi varmı ?

ben şuan ilk versiyonu kullanıyorum.(günde 2 ölçek) İlk çıktıgında belki basarılıydı ama bu dönemde daha etkili ürünler var.o yuzden orta karar bence.

Ürün bitmek üzere 1 hafta daha gider tahminen.
Açıkçası hiç bir etki görmedim.
Ürünü ilk 1 hafta antremandan 6 saat önce , ve sonra 1 ölçek olarak kullandım.
Sonrasında sabah kalkar kalkmaz ve antremandan sonra kullandım.
Beslenmemde çok güzeldi.
Etki görmememin sebebi ürünün son kullanma tarihi yakın olduğundan olabilir.
Ürünü aldığımda 3 ay vardı bitmesine.
Şunu söyleyeyim bsn'nin son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerinden uzak durun.

bir kutu bitirdim. sadece antreman sonrası kullandım. çok başarılı.

yenisini arıyorum ama bulamıyorum.bulabileceğim uygun fiyatlı bir site/yer bilen varsa özel mesajımı yakabilir.

2 haftadır sadece antreman sonrası kullanıyorum bariz bi şekilde ertesi gün ağrıları hafifletiyor bulamayan arkadaşlar için söyle bi tavsiye vereyim bende çok aradım en sonunda marmaraforumda ki eczanede buldum sizde avmlerdeki eczanelerde bulabirisiniz

Ürün bitmek üzere 1 hafta daha gider tahminen.
Açıkçası hiç bir etki görmedim.
Ürünü ilk 1 hafta antremandan 6 saat önce , ve sonra 1 ölçek olarak kullandım.
Sonrasında sabah kalkar kalkmaz ve antremandan sonra kullandım.
Beslenmemde çok güzeldi.
Etki görmememin sebebi ürünün son kullanma tarihi yakın olduğundan olabilir.
Ürünü aldığımda 3 ay vardı bitmesine.
Şunu söyleyeyim bsn'nin son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerinden uzak durun.

Arkadaşlar bi düzeltme yapayım.
Ürün biteli 20 gün falan oluyor,şunu söyleyim ki hacimde bi düşüş oldu. Ürünü kullanırken bu hacmi farketmedim.
Fakat ürünü kullanırken ne güç artışı nede bi hacim artışı göremedim,ama ürünü bıraktıktan sonra hacimde bi çöküşlük oldu.

selamlar,cell mass hakkında kendi tecrübelerimi yazmak istiyorum.

bunu daha çok pre workout olarak kullandım ve kullandıktan 15 dakika sonra vücuttaki karıncalanma ve sıcaklık hissi için bile alınabilir :) performans olarak çok güzel sonuç aldım diyebilirim ama çok su içsemde vücudumda pek gözle görülür su tutmadı

2 kutu bitirdim ve şu anda standart kreatin+bsn nox karışımı yapacağım,ilerleyen zamanlarda sonuçlarını yazarım :)

bsn cell mass 2.0 var elimde. yılbaşı indiriminden de mp recon aldım. merak ettiğim konu recon ve cell mas kombin edilebilir mi? çünkü ikisi de post workout ürünü. 1 servis cellmassin içine yarım servis recon, yarım saat ardından oteki yarım servis reconu alırım diye düşünüyorum. sizce uygun mudur?

bsn cell mass 2.0 var elimde. yılbaşı indiriminden de mp recon aldım. merak ettiğim konu recon ve cell mas kombin edilebilir mi? çünkü ikisi de post workout ürünü. 1 servis cellmassin içine yarım servis recon, yarım saat ardından oteki yarım servis reconu alırım diye düşünüyorum. sizce uygun mudur?
Aynı anda iki post workout ürün kullanmak gereksiz bence sırayla kullan.

Aynı anda iki post workout ürün kullanmak gereksiz bence sırayla kullan.
reconun içeriği karb ve glutamin, bcaa gibi aminolardan oluşuyor diye cesaret ettim aslında. cell massin içeriğinde kreatin kompleksi, glutamin, whey hidrolizatı ve insülin fırlatıcılar var. reconun insülin fırlatımına yardım edeceğini ve glutamin, bcaa, arjinin gibi maddelerle recoverye yardım edeceğini düşünüyordum. hani ikisi de kreatin bazlı veya karb bazlı post workout ürünleri olsa zaten böyle bi şeyi danışmam.

reconun içeriği karb ve glutamin, bcaa gibi aminolardan oluşuyor diye cesaret ettim aslında. cell massin içeriğinde kreatin kompleksi, glutamin, whey hidrolizatı ve insülin fırlatıcılar var. reconun insülin fırlatımına yardım edeceğini ve glutamin, bcaa, arjinin gibi maddelerle recoverye yardım edeceğini düşünüyordum. hani ikisi de kreatin bazlı veya karb bazlı post workout ürünleri olsa zaten böyle bi şeyi danışmam.
İçeriklerinin farklı olduğunu biliyorum demek istediğin şeyi de anladım, sadece toparlanma için iki ürün kullanmak yerine onu kış mevsimini de göz önüne alarak bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek multivitamin mineralle desteklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

kisacasi istersen ayni anda icebilirsin ikisinide fakat olan sadece cebine olur... bir faydasini görmessin ilk önce birini bitir sonra öbürüne gecersin.

İçeriklerinin farklı olduğunu biliyorum demek istediğin şeyi de anladım, sadece toparlanma için iki ürün kullanmak yerine onu kış mevsimini de göz önüne alarak bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek multivitamin mineralle desteklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.
kisacasi istersen ayni anda icebilirsin ikisinide fakat olan sadece cebine olur... bir faydasini görmessin ilk önce birini bitir sonra öbürüne gecersin.

Tesekkurler cevaplar icin. once reconu bitiricem sonra cell mass, anlastik :)

Ben kreatin alcamda 17 yaşındayım vücudunu yorar dediler sizce dogru mu diyorlar bide vücudu sisiriyormus su tuttuğundan bırakınca vucutta sislik iniyor mu acaba

Back
Yukarı