Sanırım çikolatalı ve çilekli olanı daha çok tüketiliyor ama şahsen ben suyla hiçbi protein tozunu içemedim, yağ oranı az olan bi sütle içersen hepsi gayet hoş oluyo.Ürünü suyla karıştırdığımızda aroma olarak en güzel hangisi? Herkes hepsini beğenmiş fakat deneme fırsatım olmadığından hangi aroma daha çok tüketiliyor acaba?
bu ürünü 140tlye hangi mağazadan oldun acaba bende suan almaya gidicem 160tl bütün sitelerdeBu ürünü bugün aldım 5 lbs 2.2 kg 140 TLye. Tadı gerçekten çok güzel. Fakat merak ettiğim bişey var aldığım yerdeki yetkili kişi günde 2 kere kullanmamı önerdi. Kahvaltıdan sonra 1 ölçek antrenmandan sonra 1 ölçek. ( Ekstra olarak Eğer eksik beslendiğini hissettiğin gün olursa gece yatmadan sütle 1 ölçek ) Antrenman öncesi alınmıyomu diye sorduğumda içinde farklı proteinler var vücutta uzun süre kalıyor antrenman öncesi gerek yok dedi. Antrenman sonrası alındığında whey protein gibi kısa sürede kana karışıyomu bu ürün yoksa oda mı uzun sürüyor ?
şuan elimde vanilyalı syntha6 var ve tadı miğdemi bulandırıyor sütle yapınca . su ile yaptığımda ne kokusuna yaklaşabiliyorum nede içebiliyorum ne yapmalıyım ?mocha türkiyede yok.isolate kullanmadım.dediğinin adı kurabiyeli diye geçer cookies and cream diye geçiyor olabilir .tadı suyla en güzel olan protein tozu syntha 6 vanilyali.
yoğurta protein tozu atıp karıştırıp yesem etkisini kaybedermi yada smothie dediğin gibi muzla fln yapsam tam nasıl olur bilmiyorum ? genelde ek ürünlerin etkisini azalttığını duydumKardeş vanilyalı protein tozu kullanıp şikayet eden duyduğum ilk kişisin,valla sana pek birşey öneremem.Ben su içiyorum süt ile içmiyorum ve su ile şu ana kadar optimum-ultimate prostar-muscletech hardcore cikolata-muscletech %100 whey çikolata-muscletech nitrotech performance cikolata-myofusion cikolata hepsinin tadına bakmış biri olarak syntha-6 vanilyalı su ile içtigimde en iyi tadı olan ürün.Süt içe içince bana hepsi güzel geliyor(muscletech hardcore hariç. : ) ).Ama su ile içince en iyi tadı olan ürün bu.100kişi içse 1-2 kişi beğenmez sen de o 1-2 kişiden birisin yapacak birşey yok.Öyle böyle içeceksin,olmadı protein bar falan yap protein tozu olarak kullanamıyorum diyorsan.Ya da protein tozun vanilyalı olduğu için çok rahat smothie yapabilirsin.Yani muz-cilek-süt-vanilyalı protein tozu-1kaşık fıstık ezmesi,kuruyemiş robottan geçir iç.bu şekilde de kullanabilirsin.
kesinlikle denemeliyim iyi bi çözüm olur. peki bunun miktarlarını nasıl dengeleyebilirim ? antrenmandan önce ve sonra 1 ölçek toza ne kadar süt-bal-muz veya çilek eklersem dengeler ?alakası yok,yurtdışındaki vücutcular genel olarak bulkta mesela bol kalorili ara ögün olması açısından kuruyemiş + bal + muz + vanilyalı protein tozu + süt(veya yogurt) + çilek vesaire bu şekilde özel sıvı mikser makineleri ile çeşitli smoothieler hazırlıyorlar.Hem bol kalorili hem içmesi kolay hem de tad olarak güzel ve pratik bir ara öğün.
blend protein tozu istiyorsan bence ne bsn nede combat alma yerinde olsam nutrex muscle infosion alırdım hem içerik hemde tat olarak ikisindende üstün bi araştır istersenArkadaşlar BSN Syntha 6 ile MP Combat arasında kaldım.Salon hocamız zamanında şiddetle tavsiye etmişti Syntha 6 i. Fakat düşük protein oranı sebebiyle spor sonrası 2 ölçek etkili olacak gibi görünüyor.Bu durumda da 2 ölçek için 30 gr Karb. ve 12 gr Yağ almış oluyoruz postworkout da.. Öte yandan spor sonrası meyve suyu ile protein tozunun alınması emilim açısından daha faydalı olduğunu biliyoruz ki ; bu ürünü sade suyla alıp,spor sonrası basit şeker ihtiyacına gerek kalmaz kanısındayım.Fakat yinede karb.ve yağ açısından dengesizlik oluşur gibi geliyor beslenmede.
Syntha 6 e nazaran Combat daha iyi deniyor bazı incelemelerde.Onda da düşük karb ve yağ var,BCAA var. Fakat MCT,kalsiyum kazein (verimsiz ürün diyenler var) tarzı bileşenler yok.
Kullananlardan görüşlerini rica edeyim.