sultanmehmed
Üye
tamamdır ernesto ,
eğer fırsat bulursa sorsun arkadaşın
yoksa canın sağolsun
yoksa canın sağolsun

merhabalar. bu ürünü almayı düşünüyorum. fakat bir serviste üç scoop şeklinde kullanırsam yaklaşık 18 günde tükenecek (günde bir servis). sorum şu acaba bir servisteki miktarı azaltıp daha uzun süre kullanırsam daha fazla faydasını görür müyüm? 6 aydır bu sporu yapıyorum. 63 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.
Şöyle yapmayı deniyebilirsiniz.
Sabah kahvaltıdan önce veya sonra sütle, antremandan 45 dk önce suyla antremandan hemen sonra suyla ben böyle yapıyordum günde 3 servis aldım.(3 kutu bitirdim böyle en güzeli bence vanilyalı![]()
söylediğin çok güzel ama benim bu soruyu sormamdaki amaç zaten bütçe kısıtlığı
sadece antrenman günleri kullansam peki?
optimum serious mass fiyat olarak çok da ucuza gelmiyor. 2.7 kg lik kutu 100 tl 5.4 kg 200 tl ve 16 gün yetiyor. günde bir porsiyon kullanarak. true mass 18 gün yetiyor.
fiyatlar doğru ama dikkat edersen bsn true mass bir servis 145 gr iken serious mass bir servis 334 gr. Sonucta hemen hemen aynı sürede tükenecek 5.4 kg serious mass ile 2.6 kg true mass. iki kat gibi bir fark söz konusu değil gördüğüm kadarıyla yanılıyor muyum?distiribütörünün sitesinde 2*2.7 kg = 5,4 kg si 180 tl. bsn true mass ın 2,6 kg si 182 tl.tamamen yarı yarıya.söylediğimin arkasındayım fiyat/performansta bence en iysi on serius mass.
tamamdır ernesto ,
yoksa canın sağolsun![]()
Adana amerikan pazarında bulamamış kardeş(Bence yanlış yere bakmıştır)hyper_
fiyatlar doğru ama dikkat edersen bsn true mass bir servis 145 gr iken serious mass bir servis 334 gr. Sonucta hemen hemen aynı sürede tükenecek 5.4 kg serious mass ile 2.6 kg true mass. iki kat gibi bir fark söz konusu değil gördüğüm kadarıyla yanılıyor muyum?